Здравей Гост

Любовна Астрология - Всички да се чувстват поканени :-)

• 307 Отговора
  • 49078 Прегледи
*

Рая

• **
  • 1094
на мен от малка не ми върви с приятелствата...даже имам болезнени спомени от съвсем малка, когато съм си играла с разни хора, които съм приемала за "приятели" и "приятелки"....все още не мога да забравя някакви неща, които са ми се случили или са ми причинили разни хора....
а иначе ако използвам равнодомна домова система....Сатурнчо ми е на върха на 11-ти дом освен, че е близо и до МЦ...някак съм си наясно и съм приела вече, че приятелки трудно бих намерила....
И аз съм така,сатурн в 11дом.Предпочитам малко като бройка приятели,но да имаме силна емоционална връзка.
И аз помня неща от детството, които са ме наранили.

И моя Сатурн е 11 дом и аз преживях много предателства, особено като тинейджърка, въпреки че трудно допукам хора прекалено близо до мен. В 11 дом ми е и Юпитер, може би на това се дължи късмета ми по отношение на приятелите по-късно и сега мога да кажа, че съм късметлийка, защото имам приятели, заради които бих направила всичко и те също биха направили всичко за мен.

*

kabala

• **
  • 1291
    • страницата на Кабала
ееееееееееееееее,един свестен мъж да влезе тук-)))) Може би избиват комплекси, знам ли.
Ако човек не знае към какво пристанище да държи курс,за него нито един вятър няма да бъде попътен! , Сенека

*

kabala

• **
  • 1291
    • страницата на Кабала
ееееееееееееееее,един свестен мъж да влезе тук-)))) Може би избиват комплекси, знам ли.
то какво друго.. наистина са доста комплексирани всеобщо мъжете .. това е тенденцията според наблюденията ми последно време
Туй е,защото жените станаха по-агресивни-)))
Ако човек не знае към какво пристанище да държи курс,за него нито един вятър няма да бъде попътен! , Сенека

то какво друго.. наистина са доста комплексирани всеобщо мъжете .. това е тенденцията според наблюденията ми последно време
Туй е,защото жените станаха по-агресивни-)))
даа отново много верни слова  :blink:
Себе си ли визираш Кабала....... :sagittariuss:
Само слабите се стремят към порядък.Силните владеят хаоса.

*

Santi

Тъй е  ;D, ама тия мъжлета с комплексите са по-ниски от земята във всеки случай ..

*

kabala

• **
  • 1291
    • страницата на Кабала
Тъй е  ;D, ама тия мъжлета с комплексите са по-ниски от земята във всеки случай ..
Тц,не са...Само си го мяткат пред очите ти и си мислят колко са велики-))))

*

Santi

Без покритие всички сме велики  :blink:.

*

kabala

• **
  • 1291
    • страницата на Кабала

Без покритие всички сме велики  :blink:.
Тъй,де-))))