Здравей Гост

Любовна Астрология - Всички да се чувстват поканени :-)

• 307 Отговора
  • 49414 Прегледи
*

Uran

• 6041
Re:Любовна Астрология - Вход само за жени
« Отговор #80 -: Юни 30, 2009, 08:21:53 pm »
Когато сте искренни ,нещата са много простички .
В първия случай ,ще получите мъжът мечта , а във вторият ще спечелите от факта ,че няма да си хабите времето и чувствата с човек ,който не ви желае или няма представа какво иска.

И не си въобраявайте ,че един мъж няма да ви иска ако му се "поднесете на тепсия " или ще си мисли кофти неща за вас , Подобно отношение ще получите само от мъж ,който наистина няма никакви намерения към вас , но пък всяка жена има радари за тези неща и въпросът е дали иска да отчете сигналите им или предпочита да бъде излъгана.
Сега Док..това с радарите може и да не сработи.
Най-обременителни за мен бяха отношенията ми с мъж дева. Мноооого красив, мнооого екстравагантен и т.н., отношенията дъъъълго време си бяха чисто приятелски и аз останах с впечатлението, че не ме харесва физически.
Изумена бях от факта, че човекът си мислел, че сме гаджета.
Отношенията ни така и си останаха на платонично ниво независимо, че се мотахме повече от година заедно.

*

Uran

• 6041
Нямам земя в хороскопа, ама нещо не ме влекат земните зодии, така да се каже ....да компенсирам.
В младежките си години връзки с близнак и водолей. Имаше известно интелектуалничене във връзките. Кой знае какви плътски страсти..йок.
По-късно, Венерата ми в овен си каза думата.  ;)
п.п.Преобладават въздухът и огънят в хороскопа ми и явно се привличам от такива като мен, а не от противоположностите.

*

Helo

Re:Любовна Астрология - Вход само за жени
« Отговор #82 -: Юни 30, 2009, 08:47:07 pm »
Най-обременителни за мен бяха отношенията ми с мъж дева. Мноооого красив, мнооого екстравагантен и т.н., отношенията дъъъълго време си бяха чисто приятелски и аз останах с впечатлението, че не ме харесва физически.

Мъже! Иди, че ги разбери! Защо не си казват и показват направо това, което мислят и чувстват, а крият и ние трябва да се чудим и да страдаме и да мислим, че не ни харесват!  :o  ???

Това е често срещано. И тази тяхна нерешителност и ниска самооценка. И ние сме така, ама това тяхното е по-зле!

*

Skarlet

Може би защото съм с много земя и лесно и бързо ги опитомявам и ми стават безинтересни.Но наистина са сладурчета :)

И аз имам много земя-3 и много вода-4,и много огън-3. Може би и затова успявам да си говоря с всички,най-вече с мъже.Но никога не съм се опитвала да опитомя някого,а да го опозная.Не успявам да си говоря само с примадони.  ;D

*

Mia21

• 2502
Абре с тая Венера във Водолей как се оправяте?!За капак Луна в Скорпион и Марс в Близнаци.Аз що не мога?Не че ми трябва,ама все пак да питам. ???

*

aiia

ха-ха. сложна комбинация
хем дръвче в леглото, хем обсебващ хем шило в торба.
как успява да е 3-те неща?!  ;D

*

Mia21

• 2502
ха-ха. сложна комбинация
хем дръвче в леглото, хем обсебващ хем шило в торба.
как успява да е 3-те неща?!  ;D

Ей там си намерих майстора аз!Стоях и го гледах като изумена,не от много любов,ами от това как въобще може да съществува такъв човек.За мен беше направо като полезно изкопаемо.Хайде дайте ми рецепта сега,да ви видя. ;D

*

Nebesna

Абре с тая Венера във Водолей как се оправяте?!За капак Луна в Скорпион и Марс в Близнаци.Аз що не мога?Не че ми трябва,ама все пак да питам. ???

Поотделно се оправям. Венерата прави съвпад с моите Слънце и Луна, и обикновено печеля комплименти, при това абсолютно неангажиращи, което страшно допада на един водолей.

Луната в Скорпион пък се държи майчински и грижовно с моята Венера в Риби, стига да е в настроение. А с близнашкият Марс сме страхотен екип и можем да повдигнем планини заедно (тригон с моя Марс и със светилата ми).

Обаче, случаят, който визираш : Венера квадрат Луна е типичният изневеряващ мъж, който никога не може да примири в себе си представите за двете женски роли - на съпругата-домакиня и на любовницата. Ако пък е предан (по други показания в хороскопа), то тогава се оказва ревнив.

*

Nebesna

Аз в началото му усетих ревнивата страна,правеше ми забележки за уникални глупости-къде съм ходила,кога съм ходила,с кого,че чак ми се виждаше странно.Ама като го хванах в неговите издънки,понеже излиза с най-различни като за световно-нема ти казвам какво се случи.Бех полудяла. ;D

Ми той сам на себе си няма доверие: "Крадеца вика дръжте крадеца!"

*

aiia

Един мъж решил да се ожени. Човек и добре да живее все някой ден се жени.
Такааа. Имал някой друга девойка под ръка, ама се чудел коя да си избере.
И така дал по 5 хиляди лева на всяка една от трите набелязани булки.
Едната решила да ги похарчи за себе си. Накупила си дрехи, козметика, парфюми, бельо, спретнала се, прическа. Абе пепеляшка и половина. Той си казал ''ааа добре, таз се поддържа. Ухае , харесва ми това''
Другата решила да ги похарчи по него. Накупила му подаръци. Той казал ''аааа добреее таз ще се грижи за мен''
Третата решила да ги инвестира с цел да ги удвои. Той казал ''ааа таз е голема работа, умна е. Ше печелим с нея добре''

В крайна сметка, той се оженил за 4-та, към която изпитвал чисто сексуално привличане.

Ако ще и на фифита да се правим, ако няма химия , отпишете. Щото рано или късно химията ще я намери при друга и ние ще сме изкофтените.  :-[

*

Mia21

• 2502
Още и още като го видя ме избива на агресия. ;D А той няма да ви казвам как ме гледа,веднага му се изостря вниманието.Сигурно се чуди от къде ще му дойде. ;D

*

aiia

Сега ще кажете, ами то привличането до едно време... ами да, след 2-3 години от връзката ако почнем да ходим с пеньоар и ролки по главата, тип страстоубийки и ако пуснем томбаците и задните части, със сигурност ще си отиде любовта и сексуалните желания.  :-[

Отношенията ни така и си останаха на платонично ниво независимо, че се мотахме повече от година заедно.
Aми, ти вземи си свали тъмните очила от носа  ;D
Какво си мислела ? Човека се мъкне с теб в продължение на една година .

Абе , .................. какво да разправям , това е някакъв феномен .
Сестра ми редовно го правеше тоя номер  ;D. Имаше момчета дето  я обикаляха не по една ами по шест и повече години ,но кьорлата и с кьорла , така и не видя . Иначе им беше голям приятел .
Спомням си как едното от момчетата се разрева ,че не му отвръща на чувствата , а тя го гледаше като "рудно изкопемо" ,щото изобщо не си е представяла ,че човека питае дълбоки чувства . Друг неин приятел се напи до козирката за да набере кураж да и признае какво изпитва , а тя цяла вечер му слага студени компреси от притеснение,че е препил и говори глупости под въздействие на алкохола .
Мъжът и, четири години държеше астрологичните и програми по разни компютри , а тя през това време го ползваше да си излива при него сърдечните болежки от тогавашната и изгора .
След време като и разправях как са ми се жалвали от нейната слепота беше върло изумена .

*

Mia21

• 2502
Доки,ти сега започна да говориш като един мой приятел,че между мъж и жена просто приятелство не може да има.Мъжът винаги иска нещо повече от жената. ;D

аааааа, що ?
Сестрата продължава да си е приятелче с всички ;D .

*

Helo

аааааа, що ?

Тя сестрата Телец ли беше или Скорпион? И много любови ли е имала?  ::)  ;D

*

123

Квадратите и опозициите внасят повече динамика и напрежение в отношенията, респ. рядко се стига до моногамност. При твърд аспект между Марс и Венера в любовнния живот рядко всичко върви гладко, а и роденият, независимо дали го осъзнава или не, има нужда от повече екшън.Но всичко зависи от конкретния хороскоп, в контекста на който се разглеждат тези аспекти.

Потвърждавам. Трябваше ми доста време да го осъзная...

*

123

E то че си моногамна не изключва това да си страстна  :P Казват че всеки получава това което му е нужно когато трябва  :P Обаче това не означава че ще стане когато иска и за каквото си мисли че му трябва  :D

Абе... май и не съм толкова страстна. Не се оценявам като такава.  ???

Няма как да го знаеш, като не си имала връзка и то по-специална. И аз късно го разбрах:P

аааааа, що ?

Тя сестрата Телец ли беше или Скорпион? И много любови ли е имала?  ::)  ;D
Телец е .
 Имаше две по-силни увлечения и две любови.

*

veshti4ka

химия и диалог

това са двете неща за една връзка. ако е само първото, то ще е секс за една вечер... ако е само второто, то ще е чисто приятелство... за една връзка си трябват и двете... а после списъка е доста дълъг  ;D ;D ;D