Сега Док..това с радарите може и да не сработи.
Най-обременителни за мен бяха отношенията ми с мъж дева. Мноооого красив, мнооого екстравагантен и т.н., отношенията дъъъълго време си бяха чисто приятелски и аз останах с впечатлението, че не ме харесва физически.
Изумена бях от факта, че човекът си мислел, че сме гаджета.
Отношенията ни така и си останаха на платонично ниво независимо, че се мотахме повече от година заедно.
Aми, ти вземи си свали тъмните очила от носа

Какво си мислела ? Човека се мъкне с теб в продължение на една година .
Абе , .................. какво да разправям , това е някакъв феномен .
Сестра ми редовно го правеше тоя номер

. Имаше момчета дето я обикаляха не по една ами по шест и повече години ,но кьорлата и с кьорла , така и не видя . Иначе им беше голям приятел .
Спомням си как едното от момчетата се разрева ,че не му отвръща на чувствата , а тя го гледаше като "рудно изкопемо" ,щото изобщо не си е представяла ,че човека питае дълбоки чувства . Друг неин приятел се напи до козирката за да набере кураж да и признае какво изпитва , а тя цяла вечер му слага студени компреси от притеснение,че е препил и говори глупости под въздействие на алкохола .
Мъжът и, четири години държеше астрологичните и програми по разни компютри , а тя през това време го ползваше да си излива при него сърдечните болежки от тогавашната и изгора .
След време като и разправях как са ми се жалвали от нейната слепота беше върло изумена .