Здравей Гост

Любовна Астрология - Всички да се чувстват поканени :-)

• 307 Отговора
  • 49381 Прегледи
*

Mia21

• 2502
Ако се не лъжа ,беше с изгряващ Марс- е да,чак толкова!  ;)

Какво за изгряващия Марс,че нещо не разбрах? :)

*

freebird

• *
  • 278
  • Requiem
Изгряващ Марс да, в Стрелец   :-\
The Tea Party
Jeff Martin
"Колкото и силно да стискаш портокала, няма да получиш от него сливов сок. Не можеш да реагираш с омраза, ако в теб има само любов."

*

Kaya

• 2893
хихих изгряващ марс в огнен знак ;D добре е все ще си на линия ( моят опит това сочи, но е марс на Ац в лъв)

някой по- нагоре беше казал, че с годините заповат да ни привличат подобни на нас партньори- мисля че има доста  истина в това изказване ... което е интересен коректив  за собствения ни изглед :-[
« Последна редакция: Юли 02, 2009, 09:08:27 pm от Kaya »
Надявам се вселената да помага и на моите другарчета. Ще ги чакам.

*

Mia21

• 2502
хихих изгряващ марс в огнен знак ;D добре е все ще си на линия ( моят опит това сочи, но е марс на Ац в лъв)

Аз съм така де! ;D Марс на Ац-то в Лъв. :P Ама имам и Сатурн там,така че от време на време може и някакви спирачки да имам. ;D Не съм забелязала,ама знам ли... ;)

*

freebird

• *
  • 278
  • Requiem
Където и да попада Марс все ще ти влияе :)
The Tea Party
Jeff Martin
"Колкото и силно да стискаш портокала, няма да получиш от него сливов сок. Не можеш да реагираш с омраза, ако в теб има само любов."

*

Londa

• **
  • 561
И Мойто Марсче е в Лъв и най добре ми е било с Овенски Марс, ма да видим от тук нататък какъв ще е.Знам от опит, че с воден Марс няма да ме бъде. :-[

*

Helo

Та, как се сваля мъж? Щом е важно да му бягаш, а той да те сваля, как да направиш така, че той да си мисли, че той те сваля, а не ти него? Как да не бъдеш твърде настоятелна, за да не избяга той, обаче и да не го чакаш безкрайно много време да вземе решение?  ???

И защо все става така, че те преследват мъже, които не те интересуват, обаче тези, които те интересуват не са смели?

*

lolitta

ооо дано някой даде смилсн отговор на този въпрос, защото аз не мога, а много също искам да получа такъв!

*

kaily

• 5145
    • http://www.kaily.dir.bg
На някои въпроси не е нужен отговор, а обучение.
Не можеш да намериш отговор на въпроса как да балансираш върху въже, като въжеиграч. Такъв отговор няма, просто трябва да се научиш да го правиш.

Здравейте на всички, реших и аз да се включа в темата и да ви попитам за мнение: аз - телец, луна и венера в овен, марс в скорпион; той - скорпион, венера във везни, марс в скорпион... много ще ми е интересно да споделите мнения да видя нещата и "отстрани"... :)

*

Mia21

• 2502
Здравейте на всички, реших и аз да се включа в темата и да ви попитам за мнение: аз - телец, луна и венера в овен, марс в скорпион; той - скорпион, венера във везни, марс в скорпион... много ще ми е интересно да споделите мнения да видя нещата и "отстрани"... :)

На първо четене-луд секс с елементи на спектакъл! ;D ;D ;D

И аз това исках да кажа - бой и секс  ;D ;D ;D

На първо четене-луд секс с елементи на спектакъл! ;D ;D ;D

;D засега сме само на лудия секс, още не сме стигнали до спектаклите, ама и аз имам едно усещане, че ако има спектакли, ще са грандиозни  ;D иначе се чувствам странно спокойно и уютно, когато сме заедно, но го усещам, че и неговия характер си го бива...  :)

*

lolitta

ooo миличка балзя ти благородно ти завиждам...щом сте стиганли до секса и другите неща ще си дойдат на мястото, споко....;) а пък то като има адреналин е по-интересно...
еххххх кога ли ще мога да се похваля и аз с подобно нещо...толкова съм си харесала един господин, днес пак беше тука на работата....лелеее... :-[  хормоните ми бушуват....   ::)

*

malina

...щом сте стиганли до секса и другите неща ще си дойдат на мястото, споко....;)

Оо, според мен изобщо не е задължително след секса да има някакво развитие .. Имала съм връзки, които са си оставали само на това ниво ..  ;)

ga3l, за съжаление съм съгласна с теб, просто ми се иска да има и развитие...  :) а най-много ме е яд, че не си знам часа на раждане, за да си направя анализа както трябва....

*

missKapriz

Цитат
еххххх кога ли ще мога да се похваля и аз с подобно нещо...толкова съм си харесала един господин, днес пак беше тука на работата....лелеее... Засрамен  хормоните ми бушуват....   Завърти очи

Лолитка,аз пък ти завиждам за бошуващите хормони-мойте отдавна спят,толкоз трудно нкой ги буди,те едни взискателнииии...мани,мани  А на тоя господин ако му знаеш зодията поне ще измислим най-добрия начин да го впечатлиш :PМи тъй де-да помогнем с квото можем

*

lolitta

Цитат
еххххх кога ли ще мога да се похваля и аз с подобно нещо...толкова съм си харесала един господин, днес пак беше тука на работата....лелеее... Засрамен  хормоните ми бушуват....   Завърти очи

Лолитка,аз пък ти завиждам за бошуващите хормони-мойте отдавна спят,толкоз трудно нкой ги буди,те едни взискателнииии...мани,мани  А на тоя господин ако му знаеш зодията поне ще измислим най-добрия начин да го впечатлиш :PМи тъй де-да помогнем с квото можем

сладурка знам му всичко без часа ан раждане - ето:
Той - 05.Октомври 1976, Враца
Аз - 28. Октомври 1985, софия

Той е Везни, моят Марс е във Везни, аз съм Скорпионка - неговата Венера е в Скорпион :)
Освен това и двамата имаме точен съвпад на Слънце и Плутон в натала си....

Виж има и много дртуги показатели за подобна връзка да се реализира по солар, прогресии и транзити....

ОООО ако знаете смао колко силно мирише на парфюм и толкова хубав парфюм още си спомянм миизмата му...типичното везнишко поливане с парфюм  :-[  но пък е мнооого сексииии   :-[

*

freebird

• *
  • 278
  • Requiem
На мен на секс ми миреше  в тая тема  :P

(показвам си аватара само  ;D )
The Tea Party
Jeff Martin

*

lolitta

...щом сте стиганли до секса и другите неща ще си дойдат на мястото, споко....;)

Оо, според мен изобщо не е задължително след секса да има някакво развитие .. Имала съм връзки, които са си оставали само на това ниво ..  ;)

ми понякога самият секс е развитие....? е вече се исак взаимност за повече, но пък може да има нещо красиво и само в една секс връзка...не знам, толкова е относително и индивидуално... ;)