Здравей Гост

Любовна Астрология - Всички да се чувстват поканени :-)

• 307 Отговора
  • 49171 Прегледи
*

Lillie

• 30532
На мен на секс ми миреше  в тая тема  :P

(показвам си аватара само  ;D )

Видяхме го в аудио галерията вече.  :P
Хех, всички са като пощурели, не само в този форум. Ударил ги е летния хормон.  :-[
Не спирай да ме срещаш
в миг безвремие.
Аз любя се със огъня.
Неспирно.
И разпилявам пепелта си
с ветровете.

*

missKapriz

Идеалът за жена на мъжете с Венера в Скорпион е магнетичната и страстна жена-вамп. Връзката, към която се стремят, трябва да бъде дълбоко емоционална. Упражняването на власт е много важен момент във взаимоотношенията им с жените. Затова избират едно от двете- жена, която те да измъчват с претенции и ревност или обратното, силна, доминираща и ревнива спътница в живота. Мъжът с Венера в Скорпион се влюбва в жена с рождени Слънце, Марс или Асцендент във водните знаци Рак, Скорпион или Риби.
Лолитка,Ако това ти помогне ;D

*

freebird

• *
  • 278
  • Requiem
На мен на секс ми миреше  в тая тема  :P

(показвам си аватара само  ;D )

Видяхме го в аудио галерията вече.  :P
Хех, всички са като пощурели, не само в този форум. Ударил ги е летния хормон.  :-[

Наистина е така между другото. Забелязвам го не само по себе си  ;D Колеги, колежки, всичко е пощурЕло!  :o ;D
The Tea Party
Jeff Martin
"Колкото и силно да стискаш портокала, няма да получиш от него сливов сок. Не можеш да реагираш с омраза, ако в теб има само любов."

*

malina

Лолитка,аз пък ти завиждам за бошуващите хормони-мойте отдавна спят,толкоз трудно нкой ги буди,те едни взискателнииии...мани,мани  ..

хехе., аз пък съм особено щастлива че последно време се укротиха малко хормоните ми., то инак човек не може да се съсредоточи върху истинските неща от живота ..  :P

ми понякога самият секс е развитие....? е вече се исак взаимност за повече, но пък може да има нещо красиво и само в една секс връзка...не знам, толкова е относително и индивидуално... ;)

Ема нали ставаше въпрос за някакво развитие след секса.., или пак не съм рзбрала ..   ???  :)   

Аа ., изобщо не искам да подценявам този тип връзки.,  останали са ми много ценни приятелства от подобни такива ..  :-[

*

Синухе

• 4978
  • Chance favors the prepared mind
Моите хормони нещо ги няма  ??? ,освен мързел друго не ме хваща май сега ,нося се все едно вървя с астралното си тяло ,а не с физическото и през по-голямата част от времето си напоследък съм в хоризонтално положение,но не в онова ;D

Да видим,може и да живна с това Пълнолуние днес дето ми съвпадна с Ероса и предстоящото затъмненийце в аспект с Уран  ::)

*

lolitta

Идеалът за жена на мъжете с Венера в Скорпион е магнетичната и страстна жена-вамп. Връзката, към която се стремят, трябва да бъде дълбоко емоционална. Упражняването на власт е много важен момент във взаимоотношенията им с жените. Затова избират едно от двете- жена, която те да измъчват с претенции и ревност или обратното, силна, доминираща и ревнива спътница в живота. Мъжът с Венера в Скорпион се влюбва в жена с рождени Слънце, Марс или Асцендент във водните знаци Рак, Скорпион или Риби.

абе това е така, то от него колко секс се излъчва нямам думи....много е мъжкарски и привлекателен...така че наситина търси страстна жена...а аз съм си скорпи и страстна хехе ;)   Иначе за доминирането -той ще доминира, защото Сатурна му е точно връз моя асцедент...освен това е и батко...ама и аз см си скрита лимонка де..но мисля че и двмаат ще трябва да си даваме свобода ако имма връзка, защото въпреки силното привличане сме доста различни като хора и ежедневие.... :P

*

lolitta

Моите хормони нещо ги няма  ??? ,освен мързел друго не ме хваща май сега ,нося се все едно вървя с астралното си тяло ,а не с физическото и през по-голямата част от времето си напоследък съм в хоризонтално положение,но не в онова ;D

Да видим,може и да живна с това Пълнолуние днес дето ми съвпадна с Ероса и предстоящото затъмненийце в аспект с Уран  ::)

трябва ти един готин мъж да ти завърти главата не само няма да си във вертикално положение, ами и място няма да можеш да си намериш ;)
пожелавам на всеки, на който му е скучно, в най-скоро време да намери тръпка.... която да го кара да се чувства жив  ;D

*

Синухе

• 4978
Хахаха само това оставаше,с този моя Марс във Водолей да завъртя някой от собственият си пол  ;D

То не че не привличам всичко що хвърчи или пълзи по тази Земя,че и отвъд нея,видове всякви-човешки и не,ма Венерата ми (в Козирог) е свръх непреклонна и максималистка(в аспект със Сатурн и Юпитер),не може да и се угоди,направо се чудя дали някога нещо е в състояние да и разбие защитата и да я привлече.Имам някакви надежди за съвпада на Плутон с Венерата ми след някоя и друга година  :-\

*

aiia

Да ви се оплача... така се скарахме с рака, че повече не искам да го виждам никога по никакъв повод. Окончателно ми е решението. Това раците не са хора, убедена съм вече. Още повече по пълнолуние. >:(

*

Синухе

• 4978
Че Раците не са хора е ясно  ;D  Но като нищо си много емоционална заради Пълнолунието-така че си остави кардиналните решения за след ден-два,като ти е по ясна главицата и стабилна емоционалната система.В смисъл да не го даваш след това на инат,ако има някакви последвали колебания.Разбира се решението ти може да си остане в сила и като погледнеш на нещата отстрани в последствие, но пък тогава няма да се тревожиш,че поведението ти е неразумно.

Иначе горе главата-като не са Раци,друго ще е където да си тъчеш мераците  ;)

*

missKapriz

На мен Венерата ми рачешка ???Ма много урсуз Венера ви казвам-ни се води,ни се кара....Все не и е угодено,все не харесва-хич не ми праща пеперуди в корема...

*

malina

.. трябва ти един готин мъж да ти завърти главата не само няма да си във вертикално положение, ами и място няма да можеш да си намериш ;)

Ама защо му пожелавате мъже на Синухе бе ?!   ???  ;D   :-[

Да ви се оплача... така се скарахме с рака, че повече не искам да го виждам никога по никакъв повод.

хех., колко пъти съм се заричала така ., ама в последствие все правя компромиси ..   :-[   

*

Синухе

• 4978

Ами явно защото жените,които могат да ми завъртят главата са на изчезване,знам ли  ??? :P
Абе аз отдавна си знам,че тази моята глава не може да бъде завъртяна,ма поне някаква тръпка да има пак е нещо  ;)

*

freebird

• *
  • 278
  • Requiem
Според вас какви са основните сигнификатори в една карта за "влюбчивост". Нали знаете, има и такива хора, дето не им трябва много, за да им се завърти главата по някого :)
Интересно ми дали някой има наблюдения, кое в една карта може да покаже нещо такова?  ???
The Tea Party
Jeff Martin
"Колкото и силно да стискаш портокала, няма да получиш от него сливов сок. Не можеш да реагираш с омраза, ако в теб има само любов."

*

mamma_mia

Това определение много ми хареса :)
Мисля,че има много истина.
Мъжът ми е с венера в скорпион.Слънце стрелец.
Аз съм слънце риби,венера,луна и марс в телец.
Много съм ревнива,много го показвам.Много съм властна,доминираща ::)
Според това определение,явно трябва да му харесва.Щом казва,че ме обича :P

*

lolitta

.. трябва ти един готин мъж да ти завърти главата не само няма да си във вертикално положение, ами и място няма да можеш да си намериш ;)

Да ви се оплача... така се скарахме с рака, че повече не искам да го виждам никога по никакъв повод.

хех., колко пъти съм се заричала така ., ама в последствие все правя компромиси ..   :-[   

ми щото не съм ви гледала профилите на всички и мислех че е жена  :-[    :P   простете ме за грешката  :'(

*

lolitta

Според вас какви са основните сигнификатори в една карта за "влюбчивост". Нали знаете, има и такива хора, дето не им трябва много, за да им се завърти главата по някого :)
Интересно ми дали някой има наблюдения, кое в една карта може да покаже нещо такова?  ???

според мене силен Лъв - Слънце, асцедент, луна - това дава влюбчивост и търсене на обект, пред който да благоговееш..имала съм приятел момче лъв - е той посотянно трябваше да е влюбен и да страда по някоя, иначе не беше себе си...имам приятелка Лъвица - има си гадже, но посотянно си има кумири - например известни мъже, звезди, в които се влюбва и ги обожествява...аз - асцедент Лъв - е много малко ми трябва, за да ме запалиш по някой и стрстите лумват толкова силно, пламенно, неудържимо.....неорекъснато трябва да съм влюбена в някой, дори и да знам, че нищо няма да сатне помежду ни... :-[

*

malina

Абе аз отдавна си знам,че тази моята глава не може да бъде завъртяна,ма поне някаква тръпка да има пак е нещо  ;)

Oх, да ти имам проблемите ..  :P

ми щото не съм ви гледала профилите на всички и мислех че е жена  :-[    :P   простете ме за грешката  :'(

Аз ти прощавам ..  :P ;D

*

freebird

• *
  • 278
  • Requiem

според мене силен Лъв - Слънце, асцедент, луна - това дава влюбчивост и търсене на обект, пред който да благоговееш..имала съм приятел момче лъв - е той посотянно трябваше да е влюбен и да страда по някоя, иначе не беше себе си...имам приятелка Лъвица - има си гадже, но посотянно си има кумири - например известни мъже, звезди, в които се влюбва и ги обожествява...аз - асцедент Лъв - е много малко ми трябва, за да ме запалиш по някой и стрстите лумват толкова силно, пламенно, неудържимо.....неорекъснато трябва да съм влюбена в някой, дори и да знам, че нищо няма да сатне помежду ни... :-[

Доста често се чувствам и аз така, ама нямам нищо в Лъв... ???
Слънце и Венера в Дева, Луна в Рак, Марс и АСЦ в Стрелец
The Tea Party
Jeff Martin

*

Синухе

• 4978

Съвсем общо погледнато -най-лесно влюбчиви са огнените знаци и от там съответно огнените Венери-те като цяло са по-склонни към експресия на чувствата си, открито заявяване докато огъня ги гори така да се каже,пък после изгаснал бързо ще запалят за някой следващ.Те обаче по-скоро обичат да обичат и да са влюбени ,отколкото конкретно да се привързват към някой и да имат стремеж той да им навлиза надълбоко в душицата.Важното е да се споделя радостта от емоцията.Венера в аспект с Марс/Слънце/Юпитер е подобно работеща комбинация.Следват Венерите във водни знаци,които могат несъзнателно да приемат емоционалните скрити импулси на другите и това да провокира в тях влюбеност-особено характерно за Венера в Риби и Скорпион,а ако приемем от гледна точка на психологията влюбеността като процес на непълноценност,елемента вода винаги има нужда от нещо да се вмества-извън нея и това е по-скоро влюбеност от типа на зависимост.Венера в аспект с Плутон/Нептун е сходно.

Венерата във земен знак едва ли се влюбва спонтанно-това става по-скоро със времето,в процеса на запознаване с реалните черти на отсрещната личност.И даже не минава много за влюбване,колкото за постепенно привързване.Същото важи ако е в аспект със Сатурн.Дори Венерата в Телец не е влюбчива( в смисъл да губи говор и картина  ;D),колкото изисква осезаемо задоволяване на личните и еротични/физически нужди.

Венера във въздушен знак може да има най-многобройни "експерименти"-които и ще си останат такива,на базата на любопитство, споделени интереси,приятно общуване и т.н.Изключение може да прави Венерата във Везни където екзалтира Сатурн-тогава тя търси партньор,чрез който да увеличи силата си,партньор за постигане на обща цел.Иначе Венера във Везни може да бъде много влюбчива,тъй като изпитва силна нужда от създаване на връзка и е романтично настроена.

Общо-вероятно най-влюбчиви са Венера в Риби (екзалтация),Овен (заточение) и Везни(трон)+Скорпион(заточение) или в аспект с Марс/Нептун/Плутон.Обаче влюбчивостта за която си говорим особено си проличава от знака на Венера.