Здравей Гост

Любовна Астрология - Всички да се чувстват поканени :-)

• 307 Отговора
  • 49119 Прегледи
*

Flora

• *
  • 140
абе хора дайте нещо конкретно, върху което да поразсъдаваме - някоя карта, натал, транзит...май май липсват в тази тема такива неща....

Хайде примерно да питам аз има ли някой, който да публикува карта, когато е срещнал любовта...съпругата.съпругът си? нещо по-конкретно за този момент...също така ако говорим за съвместимости, дайте карти, за да гледаме конкретно кое с кое си пасва и кое не.....
 ::)
така си мисля, че ще ни е по-полезно и инетресно  :P

lolitke, ako iksa6 karta na drago surcemoga da ti dam moqta... ama neznam dali te ti svurshi rabota , moje da mi kajesh kakuv da go tursq  :P ili da napravq edin kompozit na maika mi ba6ta mi, vzeli sa se predi 26 god  ;D , mislq che sa se uluchili
Most people are other people. Their thoughts are someone else's opinions, their lives a mimicry, their passions a quotation. Oscar Wilde

*

lolitta

пхех дайде нещо по-актуално са преди 26 години че баба ми и дядо ми преди 70 години сьщо са се улучили...

ми както прецените, аз само предлагам и би ми било инетресно да прочета подобни неща...  :-\

*

Flora

• *
  • 140
Most people are other people. Their thoughts are someone else's opinions, their lives a mimicry, their passions a quotation. Oscar Wilde

*

Mia21

• 2502
Какво стана с любовта тази вечер?! ;D Нещо се мъчим май... ;D

*

Mia21

• 2502

*

Flora

• *
  • 140
oh, pak neshto se e oburkalo  :(  , dobre, vtori opit  :)  http://img512.imageshack.us/img512/631/astrow2gw01yhp725601811.gif  ,sega veche trqbva da e nared

*

Mia21

• 2502
То не че не привличам всичко що хвърчи или пълзи по тази Земя,че и отвъд нея,видове всякви-човешки и не,ма Венерата ми (в Козирог) е свръх непреклонна и максималистка(в аспект със Сатурн и Юпитер),не може да и се угоди,направо се чудя дали някога нещо е в състояние да и разбие защитата и да я привлече.Имам някакви надежди за съвпада на Плутон с Венерата ми след някоя и друга година  :-\

Е па,дай да те видим!С моята Венерка в Телец-можем и да се разберем... ;D ;D ;D
Кога по-точно ти е съвпада? ::) ;D

*

lolitta

oh, pak neshto se e oburkalo  :(  , dobre, vtori opit  :)  http://img512.imageshack.us/img512/631/astrow2gw01yhp725601811.gif  ,sega veche trqbva da e nared

на пръв поглед - брак по любов с по-възрастен (но може и по-млад)  мъж, но със сигурност ралзика във възрастта поне 7-8 години...

Венера в Телец търси сигурност във връзката, продължителност, човек, с който да се чувства закриляна, сигурна...С тоя Сатурн в Стрелец може и чужденец да е, като гледам и Юпитера в 9ти дом, дава възможност за подобна връзка с чужденец....не съм много напред в Астрологията и това мога да кажа засега ;)

*

malina

lolitta, много ме заинтригува въпроса защо твоя господин го раздава така арогантно  ..  ::)  Всъщност ние сигурни ли сме, че той не е обвързан емоционално с друга жена?!

*

lolitta

:o
е защо арогантно?
ми няма друга жена, имам му профила във фейсбук и там всичко си пише, че и на снимките го няма с други жени.... ::)

защо пък ароганто??   :'(     ???

*

freebird

• *
  • 278
  • Requiem
А, ама и Фейсбук ли ползвате, я дайте профилите насам  ;D
The Tea Party
Jeff Martin
"Колкото и силно да стискаш портокала, няма да получиш от него сливов сок. Не можеш да реагираш с омраза, ако в теб има само любов."

*

lolitta

е че ако ти дам профила си всички интимни тайни от лубоФния му живот ще лъснат и ще ме знаете що за резил съм  :-[    :P

ама защо да е ароганетн моя господин беее, какво не му харесахте пък на него...чакам отговор  :-\

*

malina

ми няма друга жена, имам му профила във фейсбук и там всичко си пише, че и на снимките го няма с други жени.... ::)

Ама какво по конкретно пише?!  Познавам мъже които изглеждат привидно свободни, но това е само на пръв поглед ..  ;)

Цитат
защо пък ароганто??   :'(     ???

Еми щото те гледа как се разтапяш в негово присъствие и се прави на 2 и половина ..  >:(

*

lolitta

пхех....пише че е сингъл във фейсбука....освен това е супер зает човека има голям бизнес.... :-\
а бе не знам да си гледа работата...:( аз всеки ден си мсиял за него пък той ако иска контакт имам ми телефона...мене ме е срам да го каня на среща  :'(    >:(   

*

freebird

• *
  • 278
  • Requiem
Хмм, то и в моя пише, че съм сингъл ама...  ;)
Ама аз не разбрах ти само от Фейсбука ли го познаваш?
The Tea Party
Jeff Martin
"Колкото и силно да стискаш портокала, няма да получиш от него сливов сок. Не можеш да реагираш с омраза, ако в теб има само любов."

*

lolitta

тц клиент ми е на работата бе..  :-[
вчера ми цъфна тука изневиделица, току що се беше върнал от чужбина... и аз като пълна патица се притесних  :-\

е ти кво не си ли сингъл...?аз с такива впечатления останах...
а виж  - то под сингъл се разбира да няма сериозна връзка ...а че всеки има някви зарибявки е ясно  :P

*

Lillie

• 30532
Абе момичета-кокичета, мъжете не винаги са сингъл като го пишат в профила. А някои могат да дават вид на "сингъл" и да изпращат сигнали, но това нищо не означава, въпросът е да на налапаш стръвта.  ;D
Не спирай да ме срещаш
в миг безвремие.
Аз любя се със огъня.
Неспирно.
И разпилявам пепелта си
с ветровете.

*

lolitta

е кво като налапаш стръвта...ако тоя човек те кефи, нали трябва да се случи нещо помежду ви?

:-\

*

Lillie

• 30532
О, нема лошо.  ;D
Понеже стана въпрос за сингъл и не-сингъл мъже, затова направих тази вметка.
Не спирай да ме срещаш
в миг безвремие.
Аз любя се със огъня.
Неспирно.
И разпилявам пепелта си
с ветровете.

*

aiia

Не мога да разбера, защо всяка година юли месец, в периода 7-17 юли аз съм войнствено настроена и ми иде да избия половината свят? Войнствена съм, понеже все се сблъсквам с ''глупаци''. После даже извиненията не приемам. Миналата година на 12 юли се скарах с един човек, грандиозен скандал беше. После няколко пъти ми се извинява, но уви. Не приемам извинения.
Ето и вчера. Мъжът рак - вчера имаше възврат на меркурий, слънце и венера. Роден по пълнолуние. Днес разбирам, че той е искал да ме разведри. А аз го приех като укор, критика.
Не искам в пътя си да го срещам ... :-\
Как се завъртат планетите, ама всяка година е това, сега като се връщам назад във времето. Най-големите скандали са били именно в този период.