Здравей Гост

Любовна Астрология - Всички да се чувстват поканени :-)

• 307 Отговора
  • 49256 Прегледи
*

sunrain

• 6710
О, да, тоз може да е тъпак, но поне е директен. В смисъл не те е обвил в измамна мъгла, аз такива "много ги обичам". Нещата трябва да са ясни от самото начало. Картите да се сложат на масата и така е най-честно, поне според мен. Ти вече решаваш за себе си дали ще постъпиш, както Лили е посочила - край и точка или наистина искаш да си част от неговата игра без да възлагаш повече надежди за друго.
Аз не бих те посъветвала да се хващаш, но всеки си знае приоритетите.  :)
Изгрява само онзи ден, за който сме се пробудили.

*

lolitta

и а не бих се захванала...това занчи да съм му една от многото....а аз сикам да съм единствената....а и е доста по-гоялм от мене, с пари е, властен е - кой зане в какво може да ме завлече...че послед а не мога да се отърва...
само не знам защо ме търси още да работим заедно....?! не знам не знам странно...

*

Lillie

• 30532
Всъщност забравих да уточня нещо важно.  :)
В интерес на истината, и аз предпочитам да има откритост и честност, стигне ли се до някакви очаквания от моя страна. Но когато липсват сериозни намерения, освен за  авантюрка, бих предпочела може би да се запази тръпката, с която те изпълва мисълта да си "единствената" желана. Тук не става въпрос за самозаблуди и илюзии, а за ситуация, в която жената прави съзнателен избор и приема нещата такива, каквито са, без да гради напразни очаквания за съвместно розово бъдеще с този мъж.
С други думи, ако съм наясно какъв е мъжът отсреща, не бих желала това да ми се напомня и натъртва допълнително щом аз си знам...  :-[
Не спирай да ме срещаш
в миг безвремие.
Аз любя се със огъня.
Неспирно.
И разпилявам пепелта си
с ветровете.

*

Nebesna

и а не бих се захванала...това занчи да съм му една от многото....а аз сикам да съм единствената....а и е доста по-гоялм от мене, с пари е, властен е - кой зане в какво може да ме завлече...че послед а не мога да се отърва...
само не знам защо ме търси още да работим заедно....?! не знам не знам странно...

Човекът е бил открит и болезнено нетактичен. За съжаление, аз харесвам деликатни мъже. За радост все още има такива. Казах "за съжаление", щото простаци има под път и над път. Важното е, че си го разбрала още в началото. А колкото до работата: що да не те търси? Те мъжете умеят да разделят професионалното от личното.

*

malina

.. само не знам защо ме търси още да работим заедно....?! не знам не знам странно...

Възможно е той да не влага във взаимоотношенията ви това което ти влагаш.., но все пак да му е приятно да работи с теб. 

Друга възможност е тъй като е 'single', да е решил да продължи да те 'обработва' до успех.   ;) 

И запомни едно нещо, нема такова понятие като 'богат, свободен и привлекателен мъж' ..  :P  Също и рицари на бели коне ..   :-[

*

aiia

А има ли понятие като ''богата, свободна и привлекателна''?  ;D
А за мъжете, аз знам че има. Богати, свободни и привлекателни. Тези, които са се заровили за работа, отдадени изцяло на бизнес. Хич не им е до жени и сериозни връзки. Познавам такива.  :-[

*

lolitta

::)

е значи да се откажа от идеята, че един ден мога да се оженя за богат, готин и привлеакетелен мъж, който да ме обича?
всъщност лошото при тоя е, че има 6 планети в хороскопа в падение, включително и слънцето...и със сигурно е мръсник - има Венера, Уран и СЛВ не в точен съвпад, но на 5-6 градуса един от друг в Скорипон - това е супер комбинация за един женкар просто....

*

lolitta

А за мъжете, аз знам че има. Богати, свободни и привлекателни. Тези, които са се заровили за работа, отдадени изцяло на бизнес. Хич не им е до жени и сериозни връзки. Познавам такива.  :-[

аз съм свободна, привлекателна и съм на път да забогатея???! Ето на - има!!!   :P     :P     :P   

*

Flora

• *
  • 140

И запомни едно нещо, нема такова понятие като 'богат, свободен и привлекателен мъж' ..  :P  Също и рицари на бели коне ..   :-[

... ;D ако са такива, няма да са свободни, ако е привлекателен, богат и свободен,  ще е някакъв арогантен и егоцентричен тип или комплексар.  Няма рицари останаха само коне  ;D

e , spored men moje i da e bogat, svoboden, privlekatelen i svesten, no ne nepremenno aroganten.. ami ako e prejivial nqkakva golqma lichna drama- naprimer neshto predi tova v lyobovta i se e zatvoril za novi  vruzki i okolniq svqt, turseiki spasenieto v rabotata? kolkoto do jenite- ako si privlekatelna i uspqla- pishi se i sama , to e qsno che si golqma lujica za mujkata usta
Most people are other people. Their thoughts are someone else's opinions, their lives a mimicry, their passions a quotation. Oscar Wilde

*

Flora

• *
  • 140
::)

е значи да се откажа от идеята, че един ден мога да се оженя за богат, готин и привлеакетелен мъж, който да ме обича?
всъщност лошото при тоя е, че има 6 планети в хороскопа в падение, включително и слънцето...и със сигурно е мръсник - има Венера, Уран и СЛВ не в точен съвпад, но на 5-6 градуса един от друг в Скорипон - това е супер комбинация за един женкар просто....

lolitta, sujalqvam che taka se e poluchilo... no puk e za dobro- pone znaesh sega kakuv tupunger e toq tip  >:(  samo kudeto ne si e nameril oshte maistora, ama vseki si go namira , rano ili kusno, moje puk i ti da q poemesh taq rolq sled vreme, za6to puk ne ??  :)  da vidi kakvo e ot drugata strana... abe samozabravil se vuzduhar, mnogo im se nervq na takiva  :P :P
Most people are other people. Their thoughts are someone else's opinions, their lives a mimicry, their passions a quotation. Oscar Wilde

*

123

Чудя ви се :)
Не приемате да тълкувате един и/или два аспекта, изолирано от картата, а такива умопомръчителни заключителни изводи, извадени от контекста от неслучайно потхвърлена фраза извадихте...

*

Uran

• 6041

Има. ;)

*

Mia21

• 2502
Богатството е много разтегливо понятие.От всеки богат има и по-богат... ;D

*

Kaya

• 2893
момичета темата е интересна за всяка  дама ( млада или не толкова), а откакто  венер анвлезе в близнаци всички теми заприличаха на "говорилня"-  давайте примери -астрологични- за изказванията си :P
Надявам се вселената да помага и на моите другарчета. Ще ги чакам.

*

malina

Има. ;)

.. давайте примери -астрологични- за изказванията си :P

*

aiia

Хм, добре. Факти и документи.
Вчера имах точен квадрат на тр. Венера с натален Меркурий /в 12 дом, неаспектиран/ /господаря на АСЦ и сл. знак/. А тр. Слънце заедно с тр. Меркурий ми бяха върху натален Марс. Очаквах екшън, ама не.  :D
В крайна сметка се помирихме с г-н Рака. Омекна като памук, чак и мен разтопи. Мил, любезен, хем гузен, абе това раците не са като хората, казвала ли съм го :-)))  :-[
Също така вчера се чух с един г-н Близнаци. Разговора беше доста приятен и тази вечер сме заедно   ;D
Очаквах кофти период в емоционален план, а вчера ми беше супер комуникацията с Мъжорята.

Доста образователна тема :))

След това може да се обобщи в кратък наръчник със любовни астро-психостратегии и за двете половинки :))

*

freebird

• *
  • 278
  • Requiem
Богатството е разтегливо понятие, а красотата е субективна. Парис Хилтън ми е...всичко друга ама не и привлекателна  ;D
The Tea Party
Jeff Martin
"Колкото и силно да стискаш портокала, няма да получиш от него сливов сок. Не можеш да реагираш с омраза, ако в теб има само любов."

*

malina

Богатството е разтегливо понятие, а красотата е субективна. Парис Хилтън ми е...всичко друга ама не и привлекателна  ;D

.. освен това е и относително свободна ..    :P 

*

Синухе

• 4978
  • Chance favors the prepared mind

.. освен това е и относително свободна ..    :P 

Сигурно си имала предвид от към мозъчни гънки  :P ;D