Здравей Гост

Пълно слънчево затъмнение на 22.07.2009

• 403 Отговора
  • 50689 Прегледи
*

kaily

• 5145
    • http://www.kaily.dir.bg
Re:Пълно слънчево затъмнение на 22.07.2009
« Отговор #100 -: Юли 16, 2009, 02:49:54 pm »
А според мен - който търси, намира. Всеки градус плюс минус 3-4 ще е в съвпад, или в опозиция, или в куинкокс, или се в нещо я с планета от натала, я с планета от солара, я с неподвижна звезда, я с астероид, фиктивна точка, я с нещо от прогресия, дирекция, комбин, композит, прогресивен комбин или се с нещо.

*

Helo

« Отговор #101 -: Юли 16, 2009, 02:51:21 pm »
Питам, непълните слънчеви затъмнения как влияят и за колко време?  ???

Такива има често.

*

mamma_mia

« Отговор #102 -: Юли 16, 2009, 04:14:48 pm »
Изобщо може ли някой да отговори какво е влиянието когато сл.затъмнение съвпада с АС на човека?
Изчетох цялата книга на Ръшам,но за АС не пише.

*

Todr

• *
  • 65
« Отговор #103 -: Юли 16, 2009, 05:29:15 pm »
Жена ми  трябва да роди през следващите няколко дни, това затъмнение дали ще е благоприятно за това, или по добре да побърза преди затъмнението или да изчака ? Макар че май няма да пита бебето, но все пак да си имам едно на ум аз
Слънце-Дева,Луна-Риби,Асцендент-Скорпион,Марс-Близнаци,Юпитер-Рак,Меркурий-Дева,Венера-Лъв

*

Skarlet

« Отговор #104 -: Юли 16, 2009, 06:05:36 pm »
То ще се вижда от Индия,Непал,Китай и ценрален Тихи океан и е
интересно какво ще се случи там.

Германия има натално Слънце на 28 гр. в Козирог,управляващо ИЦ,в опозиция с нат.Уран в Рак,а транзитния Уран е в квадратура с нат. им Луна/управител на 2 и 3 домове.В картата на БГ затъмнението попада в 7 дом-външната политика,явните врагове и международните договори.Венера от картата на затъмнението е в съвпад с нат. Плутон в 5 дом,в квадрат със Сатурн,което може да наруши дипломацията,както и да бъде убит важна управляваща фигура.
 В картата на Ирландия затъмнението е точно на куспидата на ИЦ,с управител Луната,а Марс попада на асцендента в квадрат с нат. Уран/упр. на 11 дом/.Там може да има размирици и бунтове.Може да има и наводнения,защото нат. им Луна е в Рак/упр. на ИЦ/.
 Затъмнението в картата на Китай е близо до куспидата на 7 дом.Имат натален Марс и Плутон и Уран на 4 гр. в Рак.Като влезе Сатурн в Овен и направи квадратура с Уран-а им,както и Марс-а в Лъв в средата на ноември може да има разклащане на международните отношения.
В картата на Косово затъмнението е в съвпад с Венера,упр. на 3 и 10 домове.В картата на САЩ затъмнението е в опозиция с Плутон в 9 дом,управител на интерсептирания Скорпион в 6. По 6 и 9 дом освен другите значения са съответно армията и религията.Плутон в натала е в опозиция с Меркурий,управител на асцендента и 5 дом.Опозицията на Меркурий с Плутон се свързва и със стихийни бедствия.Няма да се учудя след следващото слънчево затъмнение на 15 януари 2010 на 25 гр. в Козирог/същото е в точен съвпад с нат.Сатурн на Обама-съуправител на асц. му/, ако го убият.Той и без това си има наталните предпоставки за това.Уран от затъмнението е в точен съвпад с Уран/упр. на 10 дом-президента/. Сигурно има и още попадения,но нямам време да разгледам сега всичките карти.
« Последна редакция: Юли 18, 2009, 07:50:32 am от Скарлет »

« Отговор #106 -: Юли 18, 2009, 08:20:11 am »
прочетох , че затъмнението на 22.07.2009 е от
"Серия Сароса 11 S
Начало:  14 июня 1360 г. (ст. стиль), 6:01:54 GMT Южный полюс Конец:   20 июля 2604 г.
Это семейство затмений связано с потребностью осущест¬вить неожиданные реформы. Старые методы или идеи не бу¬дут срабатывать и потребуются новые способы, чтобы разби¬раться с событиями, принесенными затмением. В результате человеку потребуется придумать новые методы подхода к ре¬шению вопросов. Любые преграды будут насильственно или трагически устраняться."

на 11.07.1991 е имало затъмнение от тази серия  сорос 11 S

ако някой знае да потвърди - това ли е значението на предстоящото затъмнение,тенкс :)
Свободен е само онзи, който се радва на свободата на всички...
Истински свободен е този, който няма нужда да прави избор...

*

Helo

« Отговор #107 -: Юли 18, 2009, 08:25:24 am »
http://www.temura.net/%D0%BF%D1%8A%D0%BB%D0%BD%D0%BE-%D1%81%D0%BB%D1%8A%D0%BD%D1%87%D0%B5%D0%B2%D0%BE-%D0%B7%D0%B0%D1%82%D1%8A%D0%BC%D0%BD%D0%B5%D0%BD%D0%B8%D0%B5-%D0%BD%D0%B0-22-%D1%8E%D0%BB%D0%B8-2009-%D0%B3-%D0%B2/#more-2437

Спомням си, че по време на предишното слънчево затъмнение преди 10 години сънувах земетресения. А не бях чувала за връзка между слънчевите затъмнения и земетресенията.

А непълните слънчеви затъмнения как влияят - по същия начин, но по-слабо ли?  ::)

*

kaily

• 5145
« Отговор #108 -: Юли 19, 2009, 06:23:42 pm »
Брей, некъде към Индия порои и наводнения, не разбрах къде точно, бъркам да търся, чета Горските пожари в централната част на канадската провинция Британска Колумбия принуди евакуацията на над 17 хиляди души
Два високоскоростни трамвая се сблъскали някъде из Америка и нам си колко пострадали.
То не че не се случва постоянно, ма нещо в новините наблегнаха на ужасиите.
Леко земетресение на 16 км от Благоевград, ма него вълци го яли на фона на останалото.

*

Helo

« Отговор #109 -: Юли 19, 2009, 07:20:51 pm »
Снощи като гледах Луната ми се стори, че се намира доста близо до Земята, изглеждаше голяма. Но не знам дали това е така или си въобразявам. Ако наистина се е приближила, тогава е нормално да има наводнения и катастрофи, хората да правят грешки.  ???

*

Skarlet

« Отговор #110 -: Юли 19, 2009, 07:37:18 pm »
Ми,при Новолуние в Рак в опозиция с Плутон,какво можем да очакваме-валежи,инциденти във вода и наводнения.Всяко новолуние показва доста неща,касаещи всеки месец.Сега Марс влезе в Близнаци и се започват пожарите. Новолунието на 18 септември не ми харесва.Има съвпад на Новолунието със Сатурн,с ретро Меркурий и всичките в опозиция с Уран.Е,тогава вече няма мърдане от природни бедствия,особено в държави с акцент на Новолунието на 26 градуса в Дева, Риби, Стрелец и Близнаци.А ИЦ е в градуса на Слънчевото затъмнение.Лилит е в съвпад с МЦ и СЛВ. Венера е в опозиция с Нептун.Все си мисля,че може да има отново криза с газоподаването или да се възобновят разногласия по бъдещия проект.Новолунието е в съвпад с Марс от картата на Украйна,а Нептун-с Луната им.Транзитния Юпитер е в точен квадрат с наталния им Юпитер.Но това е най-малкия проблем през септември.

*

Skarlet

« Отговор #111 -: Юли 19, 2009, 08:32:55 pm »
Цитат
Пожари в Канада, евакуирани хора
Близо 17 000 души трябваше да напуснат домовете си в района на Келоуна в канадската провинция Британска Колумбия, заради наближаването на фронта на големи горски пожари, които вече унищожиха 300 хектара, предава АФП.
Пламъците са погълнали поне десетина къщи, прекъснато е шосе, а 6500 къщи са опразнени. За щастие засега няма жертви. В района са изпратени 80 пожарникари в помощ на 45-те техни колеги, които се борят с два пожара, обградили град Келоуна, на 350 км източно от Ванкувър, третия град в Канада.

http://news.vestnik24.com/world/world_754111.html

« Отговор #112 -: Юли 20, 2009, 09:42:10 am »
В една ат книгите на Бернадет Брейди прочетох следното:"Под въздействието на това семейство затъмнения индивидите
може внезапно да променят социалната си група,в която се движат,чрез пътуване или идеи.Раздялата обаче,символизи
рана от аспекта Венера/Сатурн,ще даде много положителни резултати.Цялата тази серия /става въпрос за серията на
Сорос,посочена по-горе от Стреличка/ може да говори за вземане на внезапно решение за поемане на по-големи анга-
жименти във взаимоотношенията.Затъмнението,от друга страна,има успокояващо действие,така,че индивидите може да
се доверят на възникналите ситуации и да позволят да бъдат водени от потока."/"Предсказателна астрология"изд.Ара
трон/.Освен това между Сатурн и Уран се образува опозиция /172 гр./ и според мен на небето си е чиста ситуация на
"тау" квадрат - Уран,Венера,Сатурн,т.е не можем да се "скрием" от кармата.Припомням също,че Затъмнението е с юж-
ния ЛВ.Много важни са и новите хора,с които ще ни се наложи да се запознаем през тази седмица/до 25.07. вкл./.Ако
е възможно ,трябва да избягваме такива,които биха ни подчинили или "зарибили" с нещо.Добре е хората,които умеят,
да се помолят и да поискат за себе си и за другите,около тях,нещо,което смятат,че ще им бъде от помощ.

*

kaily

• 5145
« Отговор #113 -: Юли 20, 2009, 10:41:17 am »
Умрем да бъда водена от потока.
Хем знам, че така е най-добре, хем несъзнателно продължавам да се напиням да подчиня потока на собствените си теми.  :-[

*

Синухе

• 4978
  • Chance favors the prepared mind
« Отговор #114 -: Юли 20, 2009, 11:02:23 am »
...хем несъзнателно продължавам да се напиням да подчиня потока на собствените си теми.  :-[

Пусто Козирожко  ;D

*

sunrain

• 6710
« Отговор #115 -: Юли 20, 2009, 11:38:49 am »
Снощи като гледах Луната ми се стори, че се намира доста близо до Земята, изглеждаше голяма. Но не знам дали това е така или си въобразявам. Ако наистина се е приближила, тогава е нормално да има наводнения и катастрофи, хората да правят грешки.  ???

Да, Луната е възможно най-близо до Земята и наистина е прекрасна.
Намаляваща, а се вижда цялата и аз я наблюдавах от терасата, докато вечерях. Аз често си я гледкам, винаги е невероятна, мен лично много ме трогва с излъчването си.   
Изгрява само онзи ден, за който сме се пробудили.

*

aiia

« Отговор #116 -: Юли 20, 2009, 04:17:19 pm »
Тъй като онова, което се случва по време на затъмнението, носи необратим характер, минимум 2 пъти в годината можем безвъзвратно да се избавим от своите проблеми и недостатъци. При това се смята, че при лунното затъмнение е по-ефикасно да се избавим от вредни навици - пушене, преяждане, мързел - т.е. от всичко, което се прави неосъзнато. Ако не сте го направили на 7 юни, направете го на 6 август, по време на второто лунно затъмнение. А пък през тази седмица, по време на слънчевото затъмнение, ефективно можем да се избавим от душевни проблеми и недостатъци - горделивост, егоизъм, себелюбие или ниска самооценка. В резултат ще настъпи не само подобряване на психическото ни състояние, но и подобрение на житейските обстоятелства, породени от тези недостатъци.
Резултатите от тази процедура ще се проявят примерно след три месеца.

Из http://margaritta.dir.bg/03sedmichen.htm

*

holanda

« Отговор #117 -: Юли 20, 2009, 07:37:50 pm »
аз пък днес се Флюбих в един колега :D :D.Надявам се да е само размяна на флуиди,но при прочетеното за лунното затъмнение оставам с впечатлението за някаква съдбовност между мен и новата тръпка(или това са някакви последици от планетното разположение в този момент :().Идея си нямам какво се случва,но се реших да прекратя едногодишната си връзка ;)(Небесна,ще пробвам правилото ти,че дори и в тежки кaрмични взаимоотношения с някого-пак имаме право на избор да приемем ли този човек или не ;) ;)).Само ще чакам подходяш момент да споделя решението си,защото имам чувството,че това доста ще нарани  приятеля ми :(.Мога ли по някакъв начин да видя кой момент би бил удачен за прекратяване на отношения?Или за това трябва да пусна хорар?

*

Asol

• 4140
« Отговор #118 -: Юли 21, 2009, 07:44:46 am »
Има ли "затъмнени" в добрия смисъл  :P

*

Skarlet

« Отговор #119 -: Юли 21, 2009, 09:39:05 am »
Аз тотално съм затъмнена още от днес.Ще ме опаткат някъде за това,което чопля цяла сутрин в картата на една личност.