Здравей Гост

Как карате кола?

• 35 Отговора
  • 5356 Прегледи
Как карате кола?
« -: Юли 03, 2009, 10:37:54 pm »
Днес докато шофирах се замисли каква е причината точно по този начин да карам колата...от астрологична гледна точка  ;D

Аз не съм търсач на силни усещяния /ретро Марс в Телец, Луна в Рак/. Технична съм, карам много спокойно, сравнително бавно - ок.50 км/ч - много съм дисциплинирана  ;D - Луна съвпад на Сатурн в 11-ти. Днес установих, че най-много в карането ме кефи да включа на първа и да дам мръсна газ - АС Лъв и Слънце съвпад на Уран в 3-ти и след това  следва нормализиране на педала  :-[.

Вие как астрошофирате?
Информацията не е знание. Знанието не е мъдрост. Мъдростта не е истина.

*

Nebesna

Re:Как карате кола?
« Отговор #1 -: Юли 03, 2009, 11:07:04 pm »
Аз не съм шофоьор, обаче с огромен интерес очаквам Вещичка да се включи в темата. На нея и се беше случила случка с кола - по Сатурн ли беше, по Уран ли, не помня. Абе, май се целуна с едно дърво, точно когато се беше зарекла да не си гледа аспектите, а да разчита единствено на вътрешния си глас (или както там го наричаше). :) Миме, къде си? Ела да разкажеш! ;)

*

Lillie

• 30532
« Отговор #2 -: Юли 03, 2009, 11:13:54 pm »
И аз не съм шофирала никога, нямам и книжка. С две леви ръце съм.  ;D
Не спирай да ме срещаш
в миг безвремие.
Аз любя се със огъня.
Неспирно.
И разпилявам пепелта си
с ветровете.

*

aiia

« Отговор #3 -: Юли 04, 2009, 12:16:55 am »
Аз още докато карах шофьорския курс бях състезател. Даже си спомням, че буквата У изгубихме на един завой.  :-[
Знаете ми картата, ако можете кажете вие от къде идва тази ''агресия'' зад волана. Може би марс квадрат плутон. ???
Като цяло избягвам да шофирам, понеже тука във Варна вече е пренаселено, У, Ф, К, ТХ, М,Я кви ли не букви има на табелките на колите. Лято е. И всеки си кара където му падне, няма правила, като в беден сомалийски квартал сме. :-\ Направо джунгла.
« Последна редакция: Юли 04, 2009, 12:28:28 am от Asla »

« Отговор #4 -: Юли 04, 2009, 06:39:26 am »
как карам ли -бих казала разумно , въпреки тройния съвпад на асц.
марс/уран/плутон дева - управлява ги меркурий в козирог,но в София
с този хаос,  караш отцеляващо, преди един юпитеров период, когато
взех книжка имаше 105 пътни знака и правила,които се спазваха, сега пътните знаци ги удвоиха,но не и инфраструктурата, която да поеме автопарка на западна Европа и абсурда е тотален,
караш и постоянно благославяш родата на някой шофер-камикадзе... >:(
Свободен е само онзи, който се радва на свободата на всички...
Истински свободен е този, който няма нужда да прави избор...

*

123

« Отговор #5 -: Юли 04, 2009, 07:31:04 am »
абе и аз имам Марс в Телец и Луна в Рак, ама хич не съм от спокойните шофьори
курсовете изкарах още преди да навърша 18, не съм слизала от колата, откак имам собствена такава /9-10 г./, общо взето ако не мога да отида някъде с колата, просто не отивам...
минавам за тип мъжко шофиране, включително и при паркирането
и аз съм си задавала същия въпрос, може би Уран трябва да е намесен тук ;)

*

Skarlet

« Отговор #6 -: Юли 04, 2009, 08:14:18 am »
Аз вече поулегнах с годините, но още си обичам скоростите.Имам добри реакции и аз шофирам добре.  ;D Но като по-млада-не питайте как съм карала.  :P То е ясно.

*

missKapriz

« Отговор #7 -: Юли 04, 2009, 09:48:29 am »
Аз много "благославям" "провинили те се" шофьори-някой ми сякъл пътя,взел ми предимството-малииии,избеснявам-кой ли ден ще ям бой на пътя недай Боже ::)Иначе карам спокойно,уверено ,но понякога решавам,че няма да дам на някое дуренце да ме изпревари и ставам гадна ;D Но никак не обичам кушии,демек гонки

« Отговор #8 -: Юли 04, 2009, 09:54:41 am »
А Везна ли си?  ::)
Информацията не е знание. Знанието не е мъдрост. Мъдростта не е истина.

« Отговор #9 -: Юли 04, 2009, 10:00:56 am »
Чудесен шофьор съм... на велосипед :)))

*

123

« Отговор #10 -: Юли 04, 2009, 10:03:43 am »
А Везна ли си?  ::)

не, недолюбваната от много зодия Козирог ;D

*

Mia21

• 2502
« Отговор #11 -: Юли 04, 2009, 10:25:26 am »
Аз карам бързо,припряна съм и ако мога "да излетя" до мястото,където искам да отида-няма да е никак зле.В общи линии съм внимателна,защото ме е страх.Имам две леки произшествия по чужда вина.След втория път си продадох колата.
« Последна редакция: Юли 04, 2009, 10:35:54 am от Мia21 »

*

*Lina*

• *
  • 456
« Отговор #12 -: Юли 04, 2009, 01:18:47 pm »
Аз не карам ,въпреки ,че имам книжка отдавна. През малкото си стаж съм карала внимателно и дисциплинирано ,с колата не съм на "Ти", а на "Вие".Честно казано страх ме е и си мисля ,че дори да придобия достатъчно опит пак няма дастана перфектен шофьор ,малко ми липсва този поглед в перспектива ,който имат добрите шофьори

Марс,ако това се гледа ,въпреки ,че ми е господар на Асц ,е в съвпад със Сатурн  и е в първите градуси на Лъв,а Сатурн в края на Рак на К5 се намират.   

*

sunrain

• 6710
« Отговор #13 -: Юли 04, 2009, 02:00:28 pm »
Много обичам да шофирам. Може да е тъпо, но винаги съм знаела, че това е за мен, отвътре ми идва.
Странно е обаче не ме нерви да карам из града, както другите, когато попаднат в задръствания, а ме успокоява. Често е имало ситуации, когато съм била дори бясна, и е трябвало да се кача на колата да тръгна за някъде и съм се учудвала как така успявам като седна зад волана да се овладея и колкото и да ми е емоционално да не позволя това да се отрази на шофирането, в противен случай би било грешка разбира се въобще да се кара.

Трети дом се отнася по тия въпроси, доколкото знам, нали така.  :) При мен е във Водолей, колко странно, но пък Уран е в Скорпион в 12, вероятно от там идва хладнокръвието и ясната преценка за реакция на пътя.

И аз съм от дисциплинираните, но обичам и бързите скорости. Чувствам се спокойна с колата си, мисля, че като си свикна с определено возило и сякаш е част от мен. Спазвам правилата, винаги съм коректна и давам път, все ме хвалят, но за мен това е най-естественото нещо, не да мина първа или да сека пътя на някой, много е грозно.     
Изгрява само онзи ден, за който сме се пробудили.

*

sunrain

• 6710
« Отговор #14 -: Юли 04, 2009, 02:01:11 pm »
А Марс ми е в Близнаци, вероятно от там страстта към шофирането.  :)

*

Kaya

• 2893
« Отговор #15 -: Юли 04, 2009, 02:11:31 pm »
  може да се гледа и  мерк и уран
от сравнително скоро имам книжка понякога карам като таксиметров шофьор, понякога като охлюв
обаче от около месец не сядам зад волана, не ми се
Надявам се вселената да помага и на моите другарчета. Ще ги чакам.

*

Mims

• **
  • 772
« Отговор #16 -: Юли 04, 2009, 02:36:56 pm »
А Марс ми е в Близнаци, вероятно от там страстта към шофирането.  :)
Със сигурност няма да е от там,смела натура съм,ама шофьор едва ли някога ще стана... ;DИзпитвам ужас от мисълта да карам кола.Голямо предимство е,ама няма да ми се случи в тоя живот..

*

sunrain

• 6710
« Отговор #17 -: Юли 04, 2009, 02:47:00 pm »
Така ли, Мимс.  :) Абе знае ли човек..една приятелка изкара книжка на 40. Никога не е късно.  ::)

*

veshti4ka

« Отговор #18 -: Юли 05, 2009, 05:25:48 am »
Аз не съм шофоьор, обаче с огромен интерес очаквам Вещичка да се включи в темата. На нея и се беше случила случка с кола - по Сатурн ли беше, по Уран ли, не помня. Абе, май се целуна с едно дърво, точно когато се беше зарекла да не си гледа аспектите, а да разчита единствено на вътрешния си глас (или както там го наричаше). :) Миме, къде си? Ела да разкажеш! ;)

ей ей ей плясни се през устата и си прехапи езика  :P  никога не съм "целувала" дърво, освен ако немаш предвид заспалата патка дет си угаси колата насред пътя и аз я побутнах малко изотзадзе  ;D ;D ;D  и като дойдоха полицаите и я попитаха какво стана и она отговоря "МИ НЕЗНАМ... ТЯ /за колата/ УГАСНА...." ми извини ме ама ченгето си загуби говора при тоя отговор  ;D ;D ;D ;D ;D  нито акт ми писаха нито нищо, само дето двамата полицаи си скубеха косите като гледаха девойката с угасналата кола.....
иначе според бившите ми колеги шофирам като румънски тираджия и задължително едната ми ръка е през джама с опънат среден пръст  ;D ;D ;D  но пък спазвам правилника до последната запетая и май единственото ми прегрешение като шофирам е, че лятото обичам да карам боса, а това не е позволено....

*

Lillie

• 30532
« Отговор #19 -: Юли 05, 2009, 11:47:08 am »
иначе според бившите ми колеги шофирам като румънски тираджия и задължително едната ми ръка е през джама с опънат среден пръст  ;D ;D ;D 

Хаха, Вещичке, ако зажаднея за екшън и екстремни усещания, вече знам към кого да се обърна, ще те потърся да ме повозиш малко.  :-[
При мен пък има друг момент. Започна ли да говоря, шофьорът до мен изпада в транс като ме слуша. С бившия ми така щяхме да катастрофираме веднъж, а веднъж одраскахме друга, доста лъскава кола и имаше разправии със собствениците. Тъй че вече внимавам кога да говоря и кога да не говоря, че хората покрай мене изпадат в несвяст от толкова приказки. А уж си нямам нищо в Близнаци.  ;D
Не спирай да ме срещаш
в миг безвремие.
Аз любя се със огъня.
Неспирно.
И разпилявам пепелта си
с ветровете.