Небесна каза:
Нямам намерение да те убеждавам, но чак "пердета" не сме, да ти кажа. Не сме коравосърдечни, а сме чаровно неангажиращи и много романтични. Обаче мразим сантименталностите и сапунените истории, защото много дълбоко ни засягат. Лично аз не обичам ДРАМИТЕ, когато хората хленчат, оплакват се и се самосъжаляват, което вероятно се тълкува от отсрещната страна като "студенина". Все пак да не забравяме, че Луната в знака на Водолея е под управителството на Уран - висшата октава на Меркурий. Роденият с такава Луна ще рационализира причината за емоциите (своите и на останалите). Когато някои ми сподели болката си, аз не преставам дълго време след това да мисля и да разсъждавам. Водолеят се ангажира с общочовешки и благотворителни каузи и е готов да работи много упорито за това. Но малко трудно ще го превърнете в "кошче за персоналните си душевни отпадъци".
Цитат
обикновено точно на тази луна външния свят ( а че и вътрешния й) много не й вияят
Абсолютно грешно. Водолейската Луна е свръхвъзбудима и много впечатлителна. Имаме склонност да напрягаме сетивата си и трудно понасяме стреса. Уязвими сме на външни дразнители и нервната ни система най-много страда.
И понеже стана дума за СРАМ, аз лично си умирам от срам и не мога да приема за "нормално" когато някои хора говорят с пълни подробности за първичните нужди на тялото си (визирам някои Скорпиони). Имах една приятелка, която правеше най-подробни описания на мензиса си в присъствието на мъже (количество, консистенция и т.н.), познат Скорпион, който описваше запека си....още да изброявам ли. Спирам дотук, че умирам от СРАМ, само като се сетя.
Абсолютно подкрепям всяка дума написана от Небесна.