Здравей Гост

Лична Новобранска

• 111 Отговора
  • 15280 Прегледи
*

Nebesna

Re:Лична Новобранска
« Отговор #80 -: Юли 12, 2009, 05:35:02 pm »
Га31,аз ги виждам къде са,но нали казват че когато е в последните 3 градуса,планетата повлиява повече дома,до чиято куспида се намира-в твоя случай примерно Юпитер да има повече влияние в Близнаци отколкото в Телец.Ей тва се чудя :-\

Юпитер си е в Телец. Планетите се отнасят към следващия дом, когато са в близост до куспидата му. Това важи само за домовете. Същото не се отнася за планетите, разположени в края на знаците. Юпитер в Телец ще си действа като Юпитер в Телец и на 30-ия градус. Но пък бързите планети променят знаците си при прогресия и това се отчита, когато се гледат прогресивните карти.

*

aiia

« Отговор #81 -: Юли 12, 2009, 05:42:48 pm »
Небесна каза:
Нямам намерение да те убеждавам, но чак "пердета" не сме, да ти кажа. Не сме коравосърдечни, а сме чаровно неангажиращи и много романтични. Обаче мразим сантименталностите и сапунените истории, защото много дълбоко ни засягат. Лично аз не обичам ДРАМИТЕ, когато хората хленчат, оплакват се и се самосъжаляват, което вероятно се тълкува от отсрещната страна като "студенина".  Все пак да не забравяме, че Луната в знака на Водолея е под управителството на Уран - висшата октава на Меркурий. Роденият с такава Луна ще рационализира причината за емоциите (своите и на останалите). Когато някои ми сподели болката си, аз не преставам дълго време след това да мисля и да разсъждавам. Водолеят се ангажира с общочовешки и благотворителни каузи и е готов да работи много упорито за това. Но малко трудно ще го превърнете в "кошче за персоналните си душевни отпадъци".

Цитат
обикновено точно на тази луна външния свят ( а че и вътрешния й) много не й вияят

Абсолютно грешно. Водолейската Луна е свръхвъзбудима и много впечатлителна. Имаме склонност да напрягаме сетивата си и трудно понасяме стреса. Уязвими сме на външни дразнители и нервната ни система най-много страда.

И понеже стана дума за СРАМ, аз лично си умирам от срам и не мога да приема за "нормално" когато някои хора говорят с пълни подробности за първичните нужди на тялото си (визирам някои Скорпиони). Имах една приятелка, която правеше най-подробни описания на мензиса си в присъствието на мъже (количество, консистенция и т.н.), познат Скорпион, който описваше запека си....още да изброявам ли. Спирам дотук, че умирам от СРАМ, само като се сетя.

Абсолютно подкрепям всяка дума написана от Небесна.

*

malina

« Отговор #82 -: Юли 12, 2009, 06:03:04 pm »
Някои астроложки все ми я навираха в очите тази Луна, сиреч там бил "коренът на злото" у мен.  ;D

хех., аз с моята Луничка като че ли се разбирам за сега .., ама да видим ..  :-[   Повече ме притеснява този Марс в Риби., възможно ли е тази позиция да води до неоснователна неувереност .. Та  аз дори се сънувам неуверена ..   :-\   

*

Lillie

• 30532
« Отговор #83 -: Юли 12, 2009, 06:19:17 pm »
Повече ме притеснява този Марс в Риби., възможно ли е тази позиция да води до неоснователна неувереност ..

Преодолява се, макар и с усилия.
Успях да добия увереност в себе си по време и след сатурново завръщане.
Не спирай да ме срещаш
в миг безвремие.
Аз любя се със огъня.
Неспирно.
И разпилявам пепелта си
с ветровете.

*

Mia21

• 2502
« Отговор #84 -: Юли 12, 2009, 06:27:41 pm »
Не намирам нищо лошо по отношение на Луна във Водолей.Даже напротив-добри приятели,интелигентни...Според мен е по-лошо,когато Венера е във Водолей,защото там,според мен трябва да има ангажираност,а не просто да са "приятелски" настроени.

*

missKapriz

« Отговор #85 -: Юли 14, 2009, 09:50:02 pm »
Сигнификаторите за пола на децата важат ли в мъжка карта,в смисъл,че няма как точно да се знае едно дете на мъжа,кое под ред е ;)

*

Nebesna

« Отговор #86 -: Юли 14, 2009, 10:32:52 pm »
Сигнификаторите за пола на децата важат ли в мъжка карта,в смисъл,че няма как точно да се знае едно дете на мъжа,кое под ред е ;)

Наталната карта е индивидуална и по нея се съди за поредността и пола на децата. Предполагам, че чрез нея може да се получи информация и за доведените, осиновените и незаконните деца, а както и за децата на съпруга/съпругата и за извънбрачните деца. Аз лично нямам систематични наблюдения.

*

missKapriz

« Отговор #87 -: Юли 15, 2009, 09:35:34 am »
Благодаря Небесна :)
Аз съм си записала някои основни положения в картата за пола на първото,второто и т.н. деца.Общо взето нещата ми се получават,т.е.в картите на мои приятелки сигнификаторите за пола на детето отговарят на истината :P,но там отчитам и абортите,ако има.А при мъжете не ми е ясно...за сега ще пропусна ;D,докато някой не внесе повече яснота

*

missKapriz

« Отговор #88 -: Юли 16, 2009, 09:15:12 pm »
http://img12.imageshack.us/i/image002meq.gif/
Това е картата на моя позната,която се притеснява,че не може да има деца.Ако някой иска да обсъдим по-подробно ще бъда благодарна.

*

Moonlady

• **
  • 1112
« Отговор #89 -: Юли 16, 2009, 09:34:53 pm »
Това е картата на моя позната,която се притеснява,че не може да има деца.Ако някой иска да обсъдим по-подробно ще бъда благодарна.

Като гледам пълни 6-дом и 10-дом - дали не набляга главно на
работата/ кариерата ?  Луна в Лъв -2-дом, упр. на 5-дом Венера е
в марсов знак ( Овен ) - доста напориста, а в  5-дом Плутон....
Естествени минерали и амулети

*

missKapriz

« Отговор #90 -: Юли 16, 2009, 09:47:21 pm »
Познаваме се покрай нашите кученца-бегло демек :),но и аз я определям като кариеристка-по картата де.С тази Луна в ЛЪВ 2 дом    :-[А за децата мисля,че няма  аспекти за бездетност,но познанията ми са слаби за да съм категорична

*

Lillie

• 30532
« Отговор #91 -: Юли 16, 2009, 10:07:31 pm »
Изглежда доста амбициозна с това Слънце в марсов знак в 10 дом, кардинален Асцендент и Луна в Лъв. Напориста, но има навика да избързва (Марс в широк съвпад с Уран в Стрелец, "скрит" квадрат към Слънцето, чийто диспозитор се явява), на някой може да се стори и непоследователна (Меркурий в Риби на МС, в квадрат с Уран /и по-широк с Марс).
Целта е да се научи на повече гъвкавост, адаптивност, на умение да реагира според  обстоятелствата.

Има ретрограден Плутон в 5 дом (в собствен знак) в съвпад с Кету, но квадратът му с Луната (господар на изгряващия знак) е разходящ.
Не спирай да ме срещаш
в миг безвремие.
Аз любя се със огъня.
Неспирно.
И разпилявам пепелта си
с ветровете.

*

Skarlet

« Отговор #92 -: Юли 17, 2009, 06:12:16 am »

Не знам какъв е проблема,но по мое мнение няма индикации за бездетие.Може просто да роди малко по-късно,заради квадратурата на Юпитер-Сатурн.За децата се гледат Луната,Венера,Юпитер,упр. на 1 и 5 домове.При нея упр. на 1 дом е Луната,а на 5 дом-Венера,които са в тригон.Венера е в тригон и с Уран и Сатурн.Луната-също.Пък и като й гледам планетите тя е млада.Друго нещо е да се видят прогресиите и дирекциите.

*

missKapriz

« Отговор #93 -: Юли 17, 2009, 07:29:07 am »
http://img9.imageshack.us/i/dcompprogr.gif/
Дано съм направила правилната карта...
Иначе и аз не знам какъв е проблема,но тя е мн притеснена и все по лекари е горката.

*

Skarlet

« Отговор #94 -: Юли 17, 2009, 08:21:36 am »
Ми,това е друга карта.  ??? Лошото е,че тук Венера се явява диспозитор на Марс/втория упр. на 5 дом/ и заедно със Слънцето са в опозиция с Марс-а. Марс в заточение, Венера в заточение....и двете в опозиция.Че са и в квадратура със Сатурн.Кофти работа.Но пък за сметка на това Луната като основен сигнификатор на майчинството управлява асцендента, не е в стерилен знак,прави тригон с Уран-управител на 8 дом и с Юпитер-управител на 6 дом,който е на трон по знак. Венера също прави тригон с Юпитер,което е много важно.Плутон е на трон по знак и има добри аспекти.Северният лунен възел е в 8 дом във Водолей,а диспозиторът Уран прави тригон с Луната и квадратура с Марс.По 8 дом освен всичко друго са и оперативните намеси,нетрадиционни методи за оплождане / и по Плутон в 5 дом/ - Уран е в съвпад с Нептун.Ако продължава да не може да забременее,трябва задължително да опита инвитро или друг метод за изкуствено оплождане.И това трябва да стане в близките години,защото може и да се размине,ако чака докато тр.Сатурн в Овен направи квадрат с наталния, съвпад с Венера и опозиция с Марс.После ще чака да отмине този аспект. А пък с този Марс във Везни,може да докара и две деца или близнаци.Хахаха,дай Боже! Кажи и да не чака дълго,а да се обременява.  ;D

*

Skarlet

« Отговор #95 -: Юли 17, 2009, 08:34:11 am »
Забравих да кажа още нещо мого важно.Много жени опитват инвитро в години,когато нямат никаква звездна подкрепа.И естествено опитите за оплождане са неуспешни.Ето тук е много важна ролята на астрологията.Да се избере периода,през който ще е най-успешно оплождането,пък и износването/ако има индикации за помятане в натала/.Имала съм познати,които са ме търсили пост фактум,т.е. след няколко неуспешни опита за оплождане.Е,как ще се оплоди,като няма един подкрепящ аспект за това? За съжаление са малко жените,които търсят астролог за подобна услуга.А бездетните жени стават все повече.  :(

*

Skarlet

« Отговор #96 -: Юли 17, 2009, 09:09:12 am »
http://img9.imageshack.us/i/dcompprogr.gif/
Дано съм направила правилната карта...
Иначе и аз не знам какъв е проблема,но тя е мн притеснена и все по лекари е горката.

Ейййй,това Овчите Луни нямат равни по избързаването.Ти каква карта си пуснала бе,мило? Чак сега виждам,че е прогресивен композит,а не натал. :P  Коя е наталната й карта все пак на тази жена,предишната ли? Или е друга?  ;D  Само дето се морих да мислим.  :D

*

missKapriz

« Отговор #97 -: Юли 17, 2009, 09:31:38 am »
Първата е натал,втората композит с прогресии ;)Поне така пише на тях
Уфф само да не съм нещо оплескала работата-за натала съм сигурна,втората пише-progressed compozite for 17 juli 2009
Скарлет дано не съм те подвела :-*

*

Skarlet

« Отговор #98 -: Юли 17, 2009, 10:28:22 am »
Скарлет дано не съм те подвела :-*

Виж сега,ти нямаш вина че аз не гледам,но качвайки картите,пишете какво качвате,защото все влизам набързо и естествено гледам без да виждам подробностите. ;D В натала си,въпреки,че Венера/упр. на 5 дом/ е в заточение,а Луната-в един от безплодните знаци,все пак правят тригон.И най-важното е,че правят тригон и с управителя на 8  дом-Уран и с втория управител на интерсептирания Скорпион в 5 дом.Венера е в тригон и с Марс/съупр. на 5 дом/. Квадратурата на Луната с Плутон е разходяща,което е добре.За Плутон в 5 дом и аспектите му вече казах, така че докато в една женска карта има поне един положителен аспект към сигнификаторите на децата,надеждата не бива да се загубва.

*

missKapriz

« Отговор #99 -: Юли 23, 2009, 08:58:38 am »
С каква програма е правена тази карта???Като въведох данните в астрото се размениха местата на Асц и Дсц,на всички домове  :-???Като огледален образ са двете карти...Тотално се обърках