Blagodarq ti mnogo ,AH! :rolleyes:
Ne sym chela za syjalenie takiva knigi
No s udovolstvie bih ,ako mi preporychash nqkoi :rolleyes:
Sigurna sym ,che i lunnite Skrorpioni si imat dosta silna intuiciq + otnovo Upiter v 8-mi,tova e moq brat..
Interestnite sybitiq ,koito ochakvah zapochnaha da se sluchvat,poredica ot razni sluchainosti ,dovede do drebno nevnimanie i taka ,kakto si spq ,ili mojeshe da se zadusha s otroven dim ,ili vypros na oshte malko vreme da izgorq...spq dylboko i bqh sama ,vyobshte ne bqh usetila :lol: ,a gorkiq mi brat ,bil na pyt ,pritesnen ot tova ,che ne vdigam telefona se vyrnal i posreshtnat ot oblacite otroven dim ,napravo reshil ,che sym umrqla :ph34r:

..e ,ne bqh oshte ,no v budno systoqnie ,kato razbrah kakvo se sluchva okolo men ,ne moga da razbera kak ne se bqh natrovela ot tazi ostra otrovna mirizma ..,za da se sluchi tova ,otnovo bqha nujni i poredica ot shtastlivi sluchainosti ,kato naprimer onova shesto chuvstvo ,koeto go e nakaralo da se raztrevoji ,poneje az nai-redovno ne vdigam telefona si ,i tochno tozi pyt e interesnoto ,che e reshil da se raztrevoji..i da me potyrsi :rolleyes:
Speiki v zadminena obstanovka synuvah ,prizraci ,strah ,stud ,mechka ,tigyr ,3 kucheta,universitet,i muzika noseshta se ot radio ,silno ozvuchen syn .. :rolleyes: i nqma piramidi,no shte uporstvam :rolleyes:

Dali se radvash veche na ozvucheni synishta? :rolleyes:
pozdravi ,usmivki..