Здравей Гост

сляп и жесток човек

• 5 Отговора
  • 2233 Прегледи
*

iris_n

• *
  • 208
сляп и жесток човек
« -: Юли 12, 2009, 03:28:21 pm »
Снощи сънувах как един сляп мъж убива хора като до който успее да се докопа пипнешком него убива!беше ужасно!Как се криех, за да не ме докопа!Мисля си, че този сън показва ужасния ми шеф, който всяка седмица уволнява хора и аз мн се страхувам от него! Тоя път в съня си се отървах, ще видим следващия път!

*

malina

Re:сляп и жесток човек
« Отговор #1 -: Юли 13, 2009, 11:18:02 am »
Христо май го беше предвидил това ..    ???

*

iris_n

• *
  • 208
« Отговор #2 -: Юли 14, 2009, 04:57:02 pm »
Ох да беше! Само се чудя защо ми каза да не се отказвам и дори ми го повтори няколко пъти. Не го разбирам! Толкова ми е трудно там, мога да свикна с работата, но с всекидневното напрежение и тормоз - НЕ!

*

malina

« Отговор #3 -: Юли 15, 2009, 07:52:09 am »
Аз бих го послушала., особено след като го казал няколко пъти. Представи си, че  срещнеш някоя голяма любов ..  ::)   :-*

*

iris_n

• *
  • 208
« Отговор #4 -: Юли 15, 2009, 06:23:06 pm »
:) Чул те Господ, Gal3 :) Би било супер, за сега няма такива изгледи да срещна някой от работата си, защото повечето са все жени, а и малкото мъже са заети, а и не са мой тип! Ще видим какво ще стане! а за септемвир нямаше как да се запиша,защото ако оцелея на работата си дотогава,няма как да отида през седмицата, а няма часове за София в събота и неделя.Тогава ще е в Търговище и аз не се записах! :( А как искам да знам къде ще срещна моята любов! :)

*

malina

« Отговор #5 -: Юли 17, 2009, 07:04:32 am »
Христо е имал нещо предвид, но какво точно -ще разберем само ако останеш ..  :)