Здравей Гост

Побой

• 0 Отговора
  • 1625 Прегледи
Побой
« -: Юли 13, 2009, 03:37:48 pm »
   Странен сън, няма никаква връзка с реалността и с моментното ми състояние, явно съм имала много стаена агресия.
    Сънувам как седа в близост до една спирка в махлата на сестра ми и една жена, която визуално май я познавам, тръгва да прави маневра на заден ход с автомобил. Дърпам се да не ме закачи със задницата, а тя взе че настъпи газта и подхвана краката ми и така ме влачи няколко метра като ме заби в една стена. Първоначално се изплаших, че иска да ме убие. Не усещах никаква болка, само се изпълних с огромна ярост и сила. Казах си ей сега като спреш и като те хвана...В момента в който ме блъсна в стената, тръгна да бяга с колата, но преди да превключи на скорост, аз успях да стана, грабнах колата /все едно съм великан/ и я обърнах. И като се наведох с такава ярост съм стоварвала юмруци по лицето й. Ама то всъщност все едно няква спукана топка, няма кръв няма нищо, вместо кръв има прах и пепел. Обаче аз налагам, не мога да си взема яда, не знам с каква сила но смачках колата и я направих като дъска от скейтборд с колелца и я ритнах със замах, да я вкарам в реката, но от инерцията която беше набрала, взе че прескочи реката...Казах си - отърва се !
    От къде се взима тази агресия не знам. Но по някога избивам агресията в сънищата си. Коля цигани, бия се, убивам, опитват се да ме убият...гоненици с пистолети....А бе филми  :)