Здравей Гост

хорар - помощ

• 2 Отговора
  • 1057 Прегледи
хорар - помощ
« -: Юли 14, 2009, 03:17:46 pm »
Здравейте, пиша за първи път във форума, но редовно го чета.Занимавам се с астрология по-активно от около 2год. Повода да пиша е че се потя над една хорарна карта. Буквално се събудих с въпроса "Ще се върне ли при мен?" Историята с две думи е следната: след 5год. човека Х реши че иска да прекрати връзката или поне да я промени искал време да помисли. Та оттук дойде и въпроса - зададен в 7,35 в София на 14.07.09г. Това, което виждам аз без да претендирам за това че съм права е: отговор да ще се върне
Веднага се обосновавам : ASC лъв - управител слънце в 12дом. 7 дом водолей управител сатурн - без аспекти ако взема упр. Уран-тригон слънце/което е добре/  и разходяща квадратура с плутон.
Аспектите на Луната са: секстил с Венера-сходящ, квадрат със Слънце и Меркурий, секстил с Юпитер и Нептун. Моля ако има желаещи да хвърлят едно око.
Това, което ме притеснява е че в наталните карти и на двамата има сериозни проблеми. В неговата Сатурн квадрат Луна/ако взема Луната като сигнификатор на жената, за каквато той ме е приемал до сега/. Според мен това е приключване. И в моята Плутон съвпад Луна-като Луната се намира в 5дом - отново приключване.
Моля за съвет  :(

*

Nebesna

Re:хорар - помощ
« Отговор #1 -: Юли 14, 2009, 05:48:59 pm »
Много свободолюбив знак има на десцендента. По принцип гледам първите управители на знаците в хорарната астрология, а вторите господари ползвам за доуточняване на картинката. В случая другият човек е представен не само от Водолей и планетите, които го управляват, но и от планетите в 7-ми дом. Твърде много ретроградни планети характеризират човека, за когото питаш:Юпитер/Нептун/Хирон в 7-ми и Уран. А това означава забавяне. Самият господин е раздвоен. Управителите на Водолей са в сходяща опозиция. Човекът има вътрешни противоречия. Липсата на аспект между Слънцето и Сатурн и тригонът му с Уран ме навява мисълта, че човекът не иска сериозна връзка, а предпочита неангажиращи взаимоотношения.

Re:хорар - помощ
« Отговор #2 -: Юли 14, 2009, 07:34:12 pm »
Колко си права! Благодаря Небесна. Не бях погледнала от този ъгъл. Ами аз май такива мъже си харесвам - свободолюбиви. Като се има в предвид, че съпругът ми /вече бивш/ го чаках 10год. да се напътува  ;D а сега и този да се налудува. Е, няма лошо че то и с такъв чешит като мене трудно се живее. Прекалено много държа на свободата си - та може и затова такива да ги избирам. Равноправие да има..... ;D
Благодаря ти за отделеното време.