Здравей Гост

Дата за сватба

• 218 Отговора
  • 31471 Прегледи
*

Lillie

• 30532
Re:Дата за сватба
« Отговор #20 -: Юли 16, 2009, 06:10:59 pm »
В картата на жената Сатурн е съвсем в края на 7 дом, по към осми. Може да се приеме, че има отношение и към двата дома.
Управител на ДС е Луната, а тя е разположена в мутабелен знак, в независимия и търсещ свобода Стрелец, в съвпад с Венера и Нептун в 11 дом, Юпитер в 5 дом, взаимна рецепция между Венера и Юпитер. Това принципно е показател за множество връзки, търсеща и романтична натура.  Най-подходяща за нея би била една "отворена" връзка, но в крайна сметка Сатурн в 7 дом си е казал думата да се легализират дългогодишните отношения с партньора. Тригонът на Сатурн с Луна и Венера и Козирог на АС донякъде я стабилизират.
Уран е в съвпад с МС заедно с Марс и Слънце/СЛВ. Сама по себе си тази констелация е показател за живот, изпълнен с неочаквани промени и резки обрати. Марс е в квадрат със Сатурн, господаря на АС. Според мен това е доста независима жена, склонна към заинатяване, въобще трудно някой би могъл да й се наложи, иска сама да си е шеф. Слънцето е в партилен съвпад с Раху (кулминиращи), стелиум в Скорпион, доминанта Марс - голяма пробивност, целенасоченст, несъобразяване с наложените правила и ограничения. Господарят на 7 дом не е ранен, има тригон между господарите на АС и ДС, което е хубаво.

Не спирай да ме срещаш
в миг безвремие.
Аз любя се със огъня.
Неспирно.
И разпилявам пепелта си
с ветровете.

*

aiia

« Отговор #21 -: Юли 16, 2009, 06:18:54 pm »
Добре добре, Лили.  :-*

Сега обаче имаме проблем със забременяването. Тя е на 33 години.  Ами като са се пазили толкова години, сега малко зор ще е, ама дай боже по скоро стане работата.  :-[
А решението за брака, той го е взел спонтанно.

*

Lillie

• 30532
« Отговор #22 -: Юли 16, 2009, 06:26:01 pm »
Сега разгледах набързо и картата на младоженеца.
Определено имат съвместимост - нейните Луна и Венера са в знака на Асцендента му.
Още повече, картата на младоженеца е своеобразно "огледало" - Марс в 7 дом (партньорката е със стелиум в Скорпион и марсова доминанта), господар на ДС в партилен съвпад с Плутон (партньорката е със стелиум в Скорпион!), Луната във Водолей импонира на нейните Луна и Венера в Стрелец, 11 дом. Слънцето на младоженеца има мажорен аспект с Юпитер, което също кореспондира, макар и индиректно, с енергията на знака Стрелец в картата на булката. Леко проблематична е опозицията между Луната и Венера в картата на младоженеца, макар и в неопозиторни по своята природа знаци, при това Венера е в Дева.
Не спирай да ме срещаш
в миг безвремие.
Аз любя се със огъня.
Неспирно.
И разпилявам пепелта си
с ветровете.

*

Lillie

• 30532
« Отговор #23 -: Юли 16, 2009, 06:53:28 pm »
Още една огледална връзка:
Управителят на ДС в картата на жената е в един знак с Венера и Нептун.
Съответно мъжът е със Слънце във Везни и изгряващ Нептун.

Партньорът й обаче не е сатурнов. Според мен той е представен от аспектите на господаря на АС на жената, т.е. Луната. Сатурн в края на нейния 7 дом може да представя и втория брачен партньор, ако някога има такъв.

Цитат
Сега обаче имаме проблем със забременяването.

Да изчака Сатурн да се разкара от Дева, защото квадратът му към наталните й Луна и Венера не е най-добрият период.
Не спирай да ме срещаш
в миг безвремие.
Аз любя се със огъня.
Неспирно.
И разпилявам пепелта си
с ветровете.

*

CACC

• *
  • 107
« Отговор #24 -: Септември 26, 2009, 06:42:23 pm »
Моля Ви от сърце,погледнете тази дата за сватба,и моля някой да каже ако вижда нещо което не е хубаво да ми каже,веднага ще се опитам да я сменя.Общо взето старала съм се АСЦ и ДСЦ да са в неподвижни знаци,Венера да не е ретро,Луната е в водолей не прави точен аспект с Слънцето,което незнам дали е мн зле като няма аспект,защото знам че луната е жената,а слънцето е мъжа.А Венера е в 7 дом,но пражи квадратура към уран  :(Моля ви някой да ми помогне защото цял ден пробвам дати,нагласям понеже искам да е само в неделя, и постоянно нещо ми убягва и тази дата ми изглежда най-подходяща.мерси предварително.А датата е 20 декември 2009 в 15 ч в София

*

Moonlady

• **
  • 1112
« Отговор #25 -: Септември 26, 2009, 07:08:43 pm »
Моля Ви от сърце,погледнете тази дата за сватба,и моля някой да каже ако вижда нещо което не е хубаво да ми каже,веднага ще се опитам да я сменя.Общо взето старала съм се АСЦ и ДСЦ да са в неподвижни знаци,Венера да не е ретро,Луната е в водолей не прави точен аспект с Слънцето,което незнам дали е мн зле като няма аспект,защото знам че луната е жената,а слънцето е мъжа.А Венера е в 7 дом,но пражи квадратура към уран  :(Моля ви някой да ми помогне защото цял ден пробвам дати,нагласям понеже искам да е само в неделя, и постоянно нещо ми убягва и тази дата ми изглежда най-подходяща.мерси предварително.А датата е 20 декември 2009 в 15 ч в София

06.12.2009 в 15:30 ч  Луна в Лъв, а Слънце и Венера са добре аспектирани.

( на 20.12. - Марс е стационарен )
« Последна редакция: Септември 26, 2009, 07:12:45 pm от Moonlady »
Естествени минерали и амулети

*

mamma_mia

« Отговор #26 -: Септември 26, 2009, 08:17:15 pm »
Айа,не можеш ли да ги разубедиш за тази дата? :-\

*

aldonea

• *
  • 116
  • Любов, нежност,хармония
« Отговор #27 -: Септември 28, 2009, 11:00:15 am »
 :) Подкрепям 06.12.2009 в 15:30 ч  Луна в Лъв, а Слънце и Венера са чудесно аспектирани.
 Но вслушай се в сърцето и интуицията си. :)
Даже когато много боли, продължавай да вярваш, че има някой който те ОБИЧА!

*

CACC

• *
  • 107
« Отговор #28 -: Септември 29, 2009, 11:13:50 am »
Много Ви благодаря за отговорите  :)

*

CACC

• *
  • 107
« Отговор #29 -: Септември 29, 2009, 11:33:29 am »
Сега като разглеждам за 6 декември 15.30 ч,виждам че Плутон и Венера,управителите на Асц и Дсц не правят аспект,може ли така?

*

CACC

• *
  • 107
« Отговор #30 -: Септември 29, 2009, 02:15:56 pm »
А освен това ме притеснява,че Лунаа е в 4 дом,знам че не е хубаво,освен това Слънцето и Меркурий правят квадрат с Уран,Луната в опозициа на Хирон,моля ви кажете ,това не са ли сериозни аспекти които да аме притесняват ?

*

aldonea

• *
  • 116
« Отговор #31 -: Септември 29, 2009, 02:36:31 pm »
 :) Направи  СИНАСТРИЯ и намери дата , която няма да те кара да се съмняваш. Но все пак "ЛЮБОВТА МИНАВА И ПРЕЗ ОГЪН И ВОДА И ПАК ОЦЕЛЯВА;)

*

CACC

• *
  • 107
« Отговор #32 -: Септември 29, 2009, 02:55:47 pm »
Аз синастрия съм правила отдааавна  :) но това с тези дати за подписване мн трудно,хем луната да е нарстваща,хем да е петък или неделя,хем да няма ретро ,абе всичко е мн сложно,а съм бременна  :-[

*

aldonea

• *
  • 116
« Отговор #33 -: Септември 29, 2009, 04:30:22 pm »
 :) CACC, сложи си самочувствието на обичана жена и си избери сватбеният ден заедно с половинката ти. На истинската, непреходна Любов са подчинени всички закони и астрологията също :) Успех и щастливо пътуване в живота :)

*

CACC

• *
  • 107
« Отговор #34 -: Септември 29, 2009, 04:35:46 pm »
Благодаря ти много,вече си избрах ден и това е 27 декември!Дано да съм уцелила късметлийски ден  :)

*

aldonea

• *
  • 116
« Отговор #35 -: Септември 29, 2009, 04:39:35 pm »
Благодаря ти много,вече си избрах ден и това е 27 декември!Дано да съм уцелила късметлийски ден  :)
  :) Родена съм на 27-мо число и смея да кажа, че съм щастлив човек( 2+7=9) при числото 9 ще имате подкрепа от трите свята! Радвам се за избора ти.  Отново ви пожелавам много мъдрост и любов да ви съпътства. :)

*

Moonlady

• **
  • 1112
« Отговор #36 -: Септември 29, 2009, 07:52:49 pm »
вече си избрах ден и това е 27 декември!Дано да съм уцелила късметлийски ден  :)

Точно на ретрограден Меркурий и ретрограден Марс ?  :o

" Сега като разглеждам за 6 декември 15.30 ч,виждам че Плутон и Венера,
управителите на Асц и Дсц не правят аспект,може ли така? "

---------------------------------------------------------------
Това не е хорарна карта  8)  и е за предпочитане пред 27.12
Естествени минерали и амулети

*

CACC

• *
  • 107
« Отговор #37 -: Септември 29, 2009, 11:21:44 pm »
Да,наистина съм пропуснала тези ретро планети,охххх мн се ядосвам вече,притеснява ме че Слънцето прави квадрат с Уран на 6 декември и Луната е в 4 дом   >:(

*

aldonea

• *
  • 116
« Отговор #38 -: Октомври 03, 2009, 11:52:26 am »
 :) CACC  отговора е в теб, чуй сърцето си , забрави за ретро. планети, за домовете изобщо помни, че "ОНОВА,КОЕТО ТРЯБВА ДА СЕ СЛУЧИ ДАЖЕ И ДА ОТЛАГАМЕ ТО ВСЕ ПАК ЩЕ МИНЕ ПРЕЗ НАС И ЩЕ СИ ПОЛУЧИМ НЕОБХОДИМИЯТ УРОК" Поздрави и късмет  :)

*

CACC

• *
  • 107
« Отговор #39 -: Октомври 03, 2009, 06:53:10 pm »
:) CACC  отговора е в теб, чуй сърцето си , забрави за ретро. планети, за домовете изобщо помни, че "ОНОВА,КОЕТО ТРЯБВА ДА СЕ СЛУЧИ ДАЖЕ И ДА ОТЛАГАМЕ ТО ВСЕ ПАК ЩЕ МИНЕ ПРЕЗ НАС И ЩЕ СИ ПОЛУЧИМ НЕОБХОДИМИЯТ УРОК" Поздрави и късмет  :)
Благодаря ти от сърце,въпреки всичко избрах датата,която ме посъветваха хората от форума,за което съм им безкрайно благодарна :)