Sunuvah, 4e az i nqkoiq moq priqtelka, 4ieto lice ne mojeh da vidq, sme v gora posred bql den. Na pruv pogled vsi4ko izglejda6e normalno, no izvednuj do blizkoto durvo e 4u meko tupvne. 6tom se oburnah natam zabelqzah ogromno 4udovi6te napodobqva6to akula.To bqvno se ogleda, vse edno ne ni zabelqzva. znaeh 4e samo ni zablujdava, za6toto iska6e da vidi kak 6te reagirame predi da atakuva. oburna se kum nas bavno sqka6 se naslajdava6e na ujasa i vcepenenieto na ni. izlqzoh ot stupora edva kogato zabelqzah, 4e za sekunda to se e priblijilo do priqtelkata mi i grize kraka i dokato me gleda6e v o4ite. tq pi6te6e i se gur4e6e. setih se 4e imam pistolet i zapo4nah da strelqm po akulata no ne dade jelaniq rezultat. sled kato se obezsur4ih,to sprq i pusna priqtelkata mi za da ni dade vuzmojnost da se opitame da izbqgame. taka i napravihme po edno vreme se okaza, 4e visim na ruce ot edna skala, a to e otgore i ni gleda podigravatelno. re6ih, 4e trqbva da se pusna i da padna v moreto otdolu.dokato padah vidqh kak su6testvoto me posledva i razbrah kakvo me o4akva. zatova izpolzvah pistoleta za da se samoubiq.