Здравей Гост

Да поговорим за Венера

• 323 Отговора
  • 60384 Прегледи
Re:Да поговорим за Венера
« Отговор #320 -: Януари 05, 2014, 03:49:27 pm »
Аз имам приятел с Венера в Козирог и е много сериозен в отношенията си.По мое мнение,те по скоро доказват любовта си с действия,отколкото с думи,което лично за мен е доста по-важно.А най-положителната им черта е,че са хора,на които винаги може да се разчита,моногамни са,а когато се посветят на някого то е за дълго.
Мисля, че същото се отнася и за тези с луна в козирог :rolleyes:А вие?
Съгласна съм за Луна в Козирог!!!  :blink:

И аз се присъединявам - при мен и Венера и Луна в Козирог. Само че малко трудно изразяваме чувствата си за съжаление.

Re: Да поговорим за Венера
« Отговор #321 -: Януари 06, 2014, 12:55:14 pm »
Аз съм Венера в телец. Обсебващи, страстни,ревниви - това сме ние. Не крием чувствата и емоциите си, а обичаме да ги показваме и очакваме същото от партньора до нас.
« Последна редакция: Януари 06, 2014, 12:59:39 pm от lolitaa »

Re: Да поговорим за Венера
« Отговор #322 -: Януари 06, 2014, 02:21:51 pm »
Венера в Скорпион в осми дом!!!  :-[ Много съм чувствителна, но се старя да не си показвам емоциите.  :rolleyes:

*

elodiq

• **
  • 903
Re:Да поговорим за Венера
« Отговор #323 -: Януари 22, 2014, 02:54:01 pm »
Ще се опитам подред да изредя Венера във всички знаци според мои лични наблюдения.
Ще напиша положителни и отрицателни черти. Разгледах днес 200 карти сигурно

Венера във Водолей - еми приятели и то верни. Пазят тайни. Това е. В любовта са скучни. Ако и Луната им е заточена нейде става страшно.
Всички Венери във Водолей, които познавам са с кристално-чисти сини очи - красиви очи и руси коси. Пример: Миро от Каризма :-))  на 24 гр. Водолей му е Венерка.
И още мои близки и познати, които вие не познавате, но и те са със сини, ясно изразени очи, крайно завладяващи.
Да ти кажа и аз съм с венера във водолей , но не съм нито руса ,нито със сини очи.А точно пълната противоположност- черна коса и черни очи.