Цитат на: Nova в Март 11, 2011, 07:59:23 pmЦитат на: Mia21 в Юли 17, 2009, 04:13:13 pmАз имам приятел с Венера в Козирог и е много сериозен в отношенията си.По мое мнение,те по скоро доказват любовта си с действия,отколкото с думи,което лично за мен е доста по-важно.А най-положителната им черта е,че са хора,на които винаги може да се разчита,моногамни са,а когато се посветят на някого то е за дълго.Мисля, че същото се отнася и за тези с луна в козирог :rolleyes:А вие?Съгласна съм за Луна в Козирог!!! :blink:
Цитат на: Mia21 в Юли 17, 2009, 04:13:13 pmАз имам приятел с Венера в Козирог и е много сериозен в отношенията си.По мое мнение,те по скоро доказват любовта си с действия,отколкото с думи,което лично за мен е доста по-важно.А най-положителната им черта е,че са хора,на които винаги може да се разчита,моногамни са,а когато се посветят на някого то е за дълго.Мисля, че същото се отнася и за тези с луна в козирог :rolleyes:А вие?
Аз имам приятел с Венера в Козирог и е много сериозен в отношенията си.По мое мнение,те по скоро доказват любовта си с действия,отколкото с думи,което лично за мен е доста по-важно.А най-положителната им черта е,че са хора,на които винаги може да се разчита,моногамни са,а когато се посветят на някого то е за дълго.
Ще се опитам подред да изредя Венера във всички знаци според мои лични наблюдения.Ще напиша положителни и отрицателни черти. Разгледах днес 200 карти сигурноВенера във Водолей - еми приятели и то верни. Пазят тайни. Това е. В любовта са скучни. Ако и Луната им е заточена нейде става страшно. Всички Венери във Водолей, които познавам са с кристално-чисти сини очи - красиви очи и руси коси. Пример: Миро от Каризма :-)) на 24 гр. Водолей му е Венерка.И още мои близки и познати, които вие не познавате, но и те са със сини, ясно изразени очи, крайно завладяващи.