Здравей Гост

Сливи за смет !?

• 9 Отговора
  • 4175 Прегледи
*

Ирина

Сливи за смет !?
« -: Ноември 14, 2004, 08:52:25 pm »
)(

« Последна редакция: Февруари 25, 2009, 12:42:39 pm от Ирина »

*

Guest_DDD

Сливи за смет !?
« Отговор #1 -: Ноември 14, 2004, 09:09:33 pm »
Цитат
Цитат
... Аз бих започнала така: каква е разликата между ценности и СКЪПОценности...  Те лични ли са или обществото, времето ги определя и са общовалидни в дадения отрязък от време.. Скачам на притежанията- Можем да притежаваме вещи колкото си искаме, но не и хората  Кое е по-ценно и по-отговорно- да преследваш любовта, която би съсипала един брак (който явно не е наред, щом се е стигнало до тук) или да избягаш от нея... Бил си от едната страна- сега си от другата- еднакво е гадно.. какво да правя? Как да постъпя? Дай да поклюкарстваме малко.. 

Маргаритке!
 Слънчице!
Имай милост към старата жена(аз това) ... нали помниш, че дори и слон се яде на малки хапки, скажи накратко какво е втория дом в хороскопа?
Interesna tema shte da e :  telec i skorpion v opoziciq :D  Az shte q gledam ot kym 2-ri 8-mi dom :D

Kym Margaritka: To e qsno 4e za ribite liubovta e naj-vajna a braka za nishto go nqmat,i ti si se zabyrkala v zapletena istoriq))

Сливи за смет !?
« Отговор #2 -: Ноември 15, 2004, 06:00:59 pm »
Цитат

Маргаритке!
 Слънчице!
Имай милост към старата жена(аз това) ... нали помниш, че дори и слон се яде на малки хапки, скажи накратко какво е втория дом в хороскопа?
Иринке, три напред и две назад или две напред и три назад, а?  :P  :D
Накратко:
Вторият дом е Аз имам. Ами тия дни си мислех, как АЗ имам перли например  :D  :D аааааааа.. и АЗ се чувствам сигурна също...
Ама голяма главоблъсканица е това, бе Иринке- от сливи за смет, през ядене на слонове, та туп- във втория дом..   :blink: Ами къде е връзката?
Ами не знам  :( Моят втори дом е един такъв промееееееенлив- не е за пред хора май :(
давай направо! С Урана.
 :)
Междудругото- сливите за смет са по 6ти дом  :P
ДДД,  :) не си прав- рибите със Сатурн в 1ви я уважават тази институция... там е проблема...

*

Ирина

Сливи за смет !?
« Отговор #3 -: Ноември 16, 2004, 01:44:51 am »
)(
« Последна редакция: Февруари 25, 2009, 12:42:11 pm от Ирина »

Сливи за смет !?
« Отговор #4 -: Ноември 16, 2004, 07:06:03 pm »
Цитат
Туй за сливите за смет е ясно - не се прави на щипната ... нали тема за ценности искаше, сливите са плутонова луна, сметта си е нещо скорпионско - я дом, я плутон ... а приказката/интригата не беше ли за стойността на момите?
За втория дом си мисля, че е субстанцията ... на хороскопа.
кво ще речеш B)
иринкееееееее,
Не я знам приказката за магарето и бисерите /перлите де/ :huh: Не знам защо ама магаре го асоциирам с телец /магаре, крава- все тая/  :D Закъсахме я- моля някой да се намери за помощ...  :lol:
Хайде ми обясни по-подробно за сметта и сливите- ами не разбирам. Ясно че сметта е по Плутон- по-скоро пречистването де... И к'во- Луна в Плутонов сос става слива- тъй ли, а?  :blink:  :D
Интригата е за ценностите на момите.. и стойността на момците- не се бъркай де- отде такава разсеяност...  :P  :D
Неееееее- втория дом не е субстанцията на хороскопа.. или може и да е- пак зависи от втория дом  :D  :D  :D
ценности, сигурност, пари, комфорт- на час по лъжичка..
Ари по-бързо де..  :D  :D  :D

*

ДДД

Сливи за смет !?
« Отговор #5 -: Ноември 17, 2004, 06:44:35 pm »
Цитат
Охлелемале ... виж как не съобразих, че ще се опиташ и тук да спретнеш  главоблъсканица - мче бива ли тъй?
Виж идеята за перлите ми допадна  :lol:  - по народному перлите не са ли бисери? ... или бяха маргарити? :(  - не помня, и приказката не мога да си спомня за магаренцето от чиято уста се сипели - сега направо я закъсахме, ако и ти не я помниш :unsure:
Туй за сливите за смет е ясно - не се прави на щипната ... нали тема за ценности искаше, сливите са плутонова луна, сметта си е нещо скорпионско - я дом, я плутон ... а приказката/интригата не беше ли за стойността на момите?
За втория дом си мисля, че е субстанцията ... на хороскопа.
кво ще речеш B)
Съгласен съм за боклуците смет и плутон.

Интересно е когато нечие слънце ти попадне на върха на 2-ри дом,може да ти обърне представите за ценностната системата ,но много не ми се говори за 2-ри и 8-ми . предпочитам само да ви чета))

Сливи за смет !?
« Отговор #6 -: Ноември 17, 2004, 07:41:30 pm »
Цитат
предпочитам само да ви чета))
е стига де- сама ли ще си пиша? :)
иринке.. цял ден умувам- да не иде реч за луна в скорпион за плутон в пети а? Ама мразя го това планетче, бе  :lol: Да вземем да го махнем от небето, а?  :D  

*

Guest_DDD

Сливи за смет !?
« Отговор #7 -: Ноември 18, 2004, 05:25:02 pm »
Цитат
Цитат
предпочитам само да ви чета))
е стига де- сама ли ще си пиша? :)
иринке.. цял ден умувам- да не иде реч за луна в скорпион за плутон в пети а? Ама мразя го това планетче, бе  :lol: Да вземем да го махнем от небето, а?  :D
Venera v 1-vi i luna v 8 po natal v posledno vreme mi nose6e samo "krasivi bokluci"... i v bukvalniq smisyl na dumata ;)  Sydba kakvo da pravi6)))

Ostanaloto za 2-ri 8-mi e mnogo li4no,nqkoi pyt ako sym piqn moje da napi6a pove4e :D  ;)  

*

Ирина

Сливи за смет !?
« Отговор #8 -: Ноември 21, 2004, 11:50:26 am »
 : )
« Последна редакция: Февруари 25, 2009, 12:41:33 pm от Ирина »

Сливи за смет !?
« Отговор #9 -: Ноември 21, 2004, 10:41:51 pm »
Ами не знам, защо така си си мислела... Плутон определено е в 5ти, а Марс в 12. А София- само спомен.
Какво очакваме от новите връзки ли- ами все хубави неща, дори и старите грешно да сме ги анализирали..  :D