Здравей Гост

Практикум

• 303 Отговора
  • 33209 Прегледи
*

sunrain

• 6710
Re:Практикум
« Отговор #20 -: Септември 30, 2010, 05:02:47 pm »
Вече имаме опити за разсъждения без час. Нека да се упражним още, който има желание и смята, че може да се пробва, пускам картата на жена.
Какво е основното й занимание през голяма част от живота й?
Професия, реализация, всичко за нея, което ви се стори интересно и ви направи впечатление.  :blink:        
« Последна редакция: Септември 30, 2010, 05:24:13 pm от sunrain »
Изгрява само онзи ден, за който сме се пробудили.

*

Uran

• 6041
« Отговор #21 -: Септември 30, 2010, 05:17:53 pm »
Заради големият воден тригон би трябвало да има добра кариера. Доста планети има в критични градуси и ако са отработени вместо флуктуации в това или нещо друго- устойчива психика.
Интересни са ми планетите в лъв в опозиция на Слънцето й и изгорения Меркурий.Иска да бъде забелязвана -Луната и Юпитер макар и ретро крещят за внимание.
Незнам защо , но си мисля, че се занимава с изкуство-Венера в козирог, подчертан лъв, а и многото вода-чувствителност. Заради водолея може и малко по-авнагардно да се изразява, макар че не са изключени точно обратни залитания, но тук козирожката Венера може да пооправи нещата.
Балансиран ми се вижда радикса-има си въздух, земя, вода, огън, кардиналност,мутабелност,фиксираност.
« Последна редакция: Септември 30, 2010, 05:33:19 pm от Uran »

*

sunrain

• 6710
« Отговор #22 -: Септември 30, 2010, 05:20:03 pm »
Интересни са ми планетите в лъв в опозиция на Слънцето й и изгорения Меркурий.

Казими е.  :blink:

*

milla_m

• *
  • 222
  • Слънце-Везни;Asc-Везни;Луна-Риби;Меркурий-Скорпион
« Отговор #23 -: Септември 30, 2010, 07:31:46 pm »
 Опозицията Слънце/Нептун  говори за силно въздействие върху публика. Прилича ми на личност, която много добре навлиза в същността на хората.Влияние върху публика. В същото време свободолюбиво Слънце. Да не е писателка на фантастични романи, психоаналитик. Уран/Луна в опозиция, а пък Луната в Лъв популярност и известност.Сатурн в знака на Дева, някакъв анализ на нещата.Или следовател.Марс в Скорпион .
Възможна професия :
1ви вариант според мен- психоаналитик, психиатър, криминалист, полицай.
Ако е свързано нещо със творчество си мисля- писател на научна фантастика например. Сънрейн,има ли  нещо вярно или нищо? :blink:
Действие, което не обвързва, произтича пряко от любовта; всякакви други действия произтичат непряко от миналото.

*

sunrain

• 6710
« Отговор #24 -: Септември 30, 2010, 07:46:36 pm »
Мила, дали да не изчакам малко.  ;) Имате попадения. Айде само до довечера, че да дадем възможност и на работещите, които нямат достъп до нет. 

*

milla_m

• *
  • 222
« Отговор #25 -: Септември 30, 2010, 07:58:57 pm »
Ооо, вярно не съобразих.  :blink:
Действие, което не обвързва, произтича пряко от любовта; всякакви други действия произтичат непряко от миналото.

« Отговор #26 -: Октомври 01, 2010, 01:52:08 am »
Според мен професията и е свързана с наука. Може да има някакви научни титли, да речем в областта на медицината или някаква точна наука, или пък е откривател на нещо ново в тези области.

*

sunrain

• 6710
« Отговор #27 -: Октомври 01, 2010, 05:30:14 am »
Зайченцето бяло
цял ден си играло
в близката горичка
със една сърничка.

;D

П.П. Предполагам няма някой, който да не знае автора му. Все пак да го напиша - Леда Милева.

Има и награда. За цялостен принос в детското книгоиздаване. Ламфиета, сподели как стигна до този извод?
« Последна редакция: Октомври 01, 2010, 05:55:43 am от sunrain »

« Отговор #28 -: Октомври 01, 2010, 06:17:41 am »
Първото, което ми направи впечетление беше Марс в Скорпион, на трон по знак и добре аспектиран, това ме наведе на мисълта, че вероятно това е човек,чиято изява е силна - както знаем освен Слънцето и Марс също до голяма степен отговаря за изявата на личността.Марс в знака на Скорпион от своя страна предполага много задълбочено вникване във всяка област на познанието, много задълбочена мисъл и стил на действие.  Марс в тригон с управителя на Слънцето и Меркурий , което пък от своя страна подопомага изявата на тези две планети - на слънчевия принцип и меркурий, който отговаря за всякакъв вид интелектуални занимания. Венера в Козирог, Сатурн в Дева, а възможно и Луна в Дева- наличието на земя в картата пък от своя страна помага за реализирането на идеите, на знанията, прилагането и им на практика.Обобщено : интелект, задълбоченост, възможност за материализиране и един силен и добре аспектиран Марс който да реализира всичко това. Това е мойто виждане ...може и да бъркам някъде в разсъжденията.

*

sunrain

• 6710
« Отговор #29 -: Октомври 01, 2010, 06:26:07 am »
Важното е, че си стигнала до правилния извод.  :blink: Както Уран и Мила_м за естеството на нейната дейност.

*

Марая

• 28287
  • Който каквото ми мисли двойно да му се връща!
« Отговор #30 -: Октомври 01, 2010, 08:25:33 am »
Първото, което ми направи впечетление беше Марс в Скорпион, на трон по знак и добре аспектиран, това ме наведе на мисълта, че вероятно това е човек,чиято изява е силна - както знаем освен Слънцето и Марс също до голяма степен отговаря за изявата на личността.Марс в знака на Скорпион от своя страна предполага много задълбочено вникване във всяка област на познанието, много задълбочена мисъл и стил на действие.  Марс в тригон с управителя на Слънцето и Меркурий , което пък от своя страна подопомага изявата на тези две планети - на слънчевия принцип и меркурий, който отговаря за всякакъв вид интелектуални занимания. Венера в Козирог, Сатурн в Дева, а възможно и Луна в Дева- наличието на земя в картата пък от своя страна помага за реализирането на идеите, на знанията, прилагането и им на практика.Обобщено : интелект, задълбоченост, възможност за материализиране и един силен и добре аспектиран Марс който да реализира всичко това. Това е мойто виждане ...може и да бъркам някъде в разсъжденията.

Никъде не бъркаш! Отлична интерпретация! :blink: :wub:

Пътувайки към себе си..пътувам към теб и Вселената в която ти се съдържаш! :-)))останете с чисто сърце и ще видите знаците

*

Скарлет

• 2919
  • "Късият ум е с дълъг език". Аристофан
« Отговор #31 -: Октомври 01, 2010, 03:20:31 pm »
Ето една карта за упражнение и от мен. Каква професия /основна/ е избрал този младеж? Тази година е приет да учи. 

*

milla_m

• *
  • 222
« Отговор #32 -: Октомври 01, 2010, 04:38:05 pm »
Благодарим Скарлет! :blink:

На преден план ми изпъква Марс в Дева в тригон с Луна .в Козирог.Човека е много практичен и дисциплиниран . Марс е управител на Овен в Дева/знак на Меркурий/.Меркурий в Лъв в Съвпад със Слънце и Венера в последните градуси. Образованието вероято е в чужбина. Плутон в Скорпион в  на трон в  секстил с Луната. Много добра изява в работата за в бъдеще. Водолей в 10 дом на кариерата ,управител Уран, Уран  в Козирог, секстил с Плутон в Скорпион . Човекът може да   остане да работи там . Мисля, че образованието е свързано с някаква компютърна специалност- програмиране,или компютърен дизаин, Венера  е управител на Лъв.Ще работи нещо красиво и ще твори в тази насока. Има според мен  елемент на творчество в професията. Луната високо в хороскопа, в добри аспекти, заложена популярност в чужбина.Венера управлява и асцендента.  ;) Може и някакъв туризъм. Уран управител на 10 дом в земен знак Козирог, във връзка с Везни/Управител Венера, Венера в Лъв/знак на развлеченията.  ;)

« Отговор #33 -: Октомври 01, 2010, 06:59:04 pm »
Скарлет, би ли могла да дадеш данните на младежа, че този тип карта малко е трудна за разчитане. :blink:

*

Uran

• 6041
« Отговор #34 -: Октомври 01, 2010, 09:10:02 pm »
Учи в чужбина нещо свързано с архитектура/строителство (Сатурн-Венера).

*

Марая

• 28287
  • Който каквото ми мисли двойно да му се връща!
« Отговор #35 -: Октомври 01, 2010, 09:16:55 pm »
Свързана е с технологиите , нови технологии , ядрена физика....

Пътувайки към себе си..пътувам към теб и Вселената в която ти се съдържаш! :-)))останете с чисто сърце и ще видите знаците

*

Milkyway

• 3770
« Отговор #36 -: Октомври 01, 2010, 09:19:42 pm »
Имате ли желание да погледнете тази карта?
На един мъж  :lol:
Мисля че е интересна.Особена интерсептирания първи-седми дом.И тези транзити през първи.
Мислите ли че го чака някаква промяна,или в партньорството(с жени)?

*

Uran

• 6041
« Отговор #37 -: Октомври 01, 2010, 09:25:05 pm »
Проблеми в брака или грижи около възрастен роднина?

*

Milkyway

• 3770
« Отговор #38 -: Октомври 01, 2010, 09:32:30 pm »
Проблеми в брака или грижи около възрастен роднина?
Общо като цяло.
Мислите ли ,че е в период в който може да изневери на жена си?

*

Asol

• 4140
« Отговор #39 -: Октомври 01, 2010, 09:33:44 pm »
За картата, която е пуснала Скарлет:
Да не би да е свързано с някакъв вид творчество - съвпад Луна/Нептун,Уран в Козирог и Сатурн във Водолей на МЦ. Нещо, което изисква структура, но и иновация. Стелиумът в Лъв на куспидата на пети ли е, защото не са обозначени нейните градуси. Може да е добър оратор ...