Здравей Гост

Практикум

• 303 Отговора
  • 33413 Прегледи
*

Uran

• 6041
Re:Практикум
« Отговор #40 -: Октомври 01, 2010, 09:43:47 pm »
Проблеми в брака или грижи около възрастен роднина?
Общо като цяло.
Мислите ли ,че е в период в който може да изневери на жена си?
Сатурн на К8 може и да го възпре. По-важно му е да го харесват отколкото да реализира нещо като паралелна връзка. На приказки-може и да го докарва. Натлният Сатурн му дърпа юздите, а и стелиумът е в дева.
Не е ли претенция?
Картата много прилича на радикса на моя близка и в първия момент хлъцнах. ;D
Отговорът е НЕ (според мен), ако и да има някакви търкания в семейството.

« Отговор #41 -: Октомври 01, 2010, 10:00:12 pm »
По картата на Скарлет - вътрешен дизайн ;)

*

Скарлет

• 2919
  • "Късият ум е с дълъг език". Аристофан
« Отговор #42 -: Октомври 02, 2010, 12:37:21 am »
Вие май забравяте, че това е карта на мъж.  :blink: По 9 дом не е само чужбина, подсказвам. Пуснала съм тази карта, защото е много, много различна и интересна.  ;)

*

Марая

• 28287
  • Който каквото ми мисли двойно да му се връща!
« Отговор #43 -: Октомври 02, 2010, 12:40:30 am »
Свързана е с технологиите , нови технологии , ядрена физика....

Професията имам в предвид. :blink:

Пътувайки към себе си..пътувам към теб и Вселената в която ти се съдържаш! :-)))останете с чисто сърце и ще видите знаците

*

Скарлет

• 2919
« Отговор #44 -: Октомври 02, 2010, 12:43:16 am »

Много, много студено.

*

milla_m

• *
  • 222
  • Слънце-Везни;Asc-Везни;Луна-Риби;Меркурий-Скорпион
« Отговор #45 -: Октомври 02, 2010, 12:45:00 am »

Много, много студено.

Духовно лице. По 9 дом е и религията
Действие, което не обвързва, произтича пряко от любовта; всякакви други действия произтичат непряко от миналото.

*

Lillie

• 30532
« Отговор #46 -: Октомври 02, 2010, 12:57:24 am »
Бизнес администрация, правен мениджмънт... Това ми хрумва като вариант.  :-\
Не спирай да ме срещаш
в миг безвремие.
Аз любя се със огъня.
Неспирно.
И разпилявам пепелта си
с ветровете.

*

Марая

• 28287
  • Който каквото ми мисли двойно да му се връща!
« Отговор #47 -: Октомври 02, 2010, 01:08:56 am »
С плутон в 6-ти дом е твърде възможно , да работи ежедневно с терапии и/или/ престъпни елементи.
Право...

Пътувайки към себе си..пътувам към теб и Вселената в която ти се съдържаш! :-)))останете с чисто сърце и ще видите знаците

*

Скарлет

• 2919
« Отговор #48 -: Октомври 02, 2010, 01:10:07 am »
Искате ли да казвам отговора или да изчакаме до утре сутринта?  :blink: Има едно попадение с леееееко изменение, но пак го приемам за верен отговор. МЦ се управлява от Уран и съуправлява от Сатурн. Двете планети са във взаимна рецепция. Освен това се гледа и 6 дом...управлява се от Венера в Лъв в съвпад с Регул..... Плутон е в 6 дом на трон. 2 дом се управлява от Меркурий, а това е дома на нашите финанси и начина на печелене на пари. С управител на 6 дом в 4 ...какво мислите, че може да работи? Мнооого подсказах вече.  :blink:

*

Vision

• 3523
« Отговор #49 -: Октомври 02, 2010, 01:10:21 am »
Ето една карта за упражнение и от мен. Каква професия /основна/ е избрал този младеж? Тази година е приет да учи. 

аз ще се пробвам с първото, което ми хрумна- певец..оперно пеене..заради асц. в телец и венера в лъв..

Не се излагай!! Провери си правописа!! Точно ТУК!!
''Не знам'' се пише отделно /за разлика от ''Неграмотен''/..

*

Vision

• 3523
« Отговор #50 -: Октомври 02, 2010, 01:15:01 am »
Искате ли да казвам отговора или да изчакаме до утре сутринта?  :blink: Има едно попадение с леееееко изменение, но пак го приемам за верен отговор. МЦ се управлява от Уран и съуправлява от Сатурн. Двете планети са във взаимна рецепция. Освен това се гледа и 6 дом...управлява се от Венера в Лъв в съвпад с Регул..... Плутон е в 6 дом на трон. 2 дом се управлява от Меркурий, а това е дома на нашите финанси и начина на печелене на пари. С управител на 6 дом в 4 ...какво мислите, че може да работи? Мнооого подсказах вече.  :blink:

не бях видяла тези жокери, но нищо..и без това не очаквах да позная.. :-[

*

Lillie

• 30532
« Отговор #51 -: Октомври 02, 2010, 01:15:15 am »
Да добавя, е също така избраната специалност би могла да бъда свързана с някакъв вид административна дейност, право, адвокатура - там, където трябва да си убедителен и добър оратор (както споменаха по-горе), да можеш да боравиш добре с аргументи, логическо мислене при вземане на адекватни решения. Също така работа, свързана с преподаване, писмена дейност, разгръщане на интелектуални способности. Избраната професия може да е свързана по някакъв начин с обществен престиж. Силата му е в дебатите, умението адекватно да се справя с опоненти. На някой етап от живота си би могъл да се пробва и в политиката или в дейност, свързана с обществена значимост.
Не спирай да ме срещаш
в миг безвремие.
Аз любя се със огъня.
Неспирно.
И разпилявам пепелта си
с ветровете.

*

Скарлет

• 2919
« Отговор #52 -: Октомври 02, 2010, 01:21:01 am »

Много, много студено.

Духовно лице. По 9 дом е и религията

С тази Луна в съвпад с Нептун съм убедена в едно - вярата е много силна. Но нима само едно духовно лице ли може да е силно вярващо? Картата е силно заблуждаща на пръв поглед. Затова и пуснах жокери. Професията или професии се търсят и намират не само по 10 дом, по асцендента. Важни са 2 и 6 дом и техните управители....къде са, в какви знаци и аспекти са. Тук виждаме една Венера в Лъв - У6 - работа по призвание и желание за служене....в 4 дом.  :rolleyes: Меркурий - У2 дом също е в 4 дом....

*

Lillie

• 30532
« Отговор #53 -: Октомври 02, 2010, 01:21:12 am »
Искате ли да казвам отговора или да изчакаме до утре сутринта?  :blink: Има едно попадение с леееееко изменение, но пак го приемам за верен отговор. МЦ се управлява от Уран и съуправлява от Сатурн.

Сатурн е в изключително силна позиция в тази карта - кулмира и се намира в знак, чийто съуправител се явява (според класиците). Ако не вземаме под внимание транссатурновите, Сатурн има най-много сила в знака на МС. Слънцето също е силно - на трон, в съвпад с Регул, а ориентална планета е Юпитер, който също е в силна позиция в огнения Лъв. Всъщност тук имаме съвпад Слънце/Юпитер не къде да е, а в накшатра Магха, управлявана от Регул. Ако отчетем и позицията на Сатурн в неговата карта, избраната професия трябва да носи признание, име и престиж, т.е. от този мотив да е бил воден в избора на професия, освен ако не се е объркал много или е направил "избора" си под родителски натиск.  ;D

Никак не е изключено обаче да има творчески талант и да се отличава със сръчност.

Не спирай да ме срещаш
в миг безвремие.
Аз любя се със огъня.
Неспирно.
И разпилявам пепелта си
с ветровете.

*

maja

« Отговор #54 -: Октомври 02, 2010, 01:21:31 am »
Здравейте,поствам картата на близък човек с тежка форма на левкемия,мога ли да попитам как виждате нещтата относно лечение в чужбина..Благодаря предварително!

*

Скарлет

• 2919
« Отговор #55 -: Октомври 02, 2010, 01:22:13 am »

не бях видяла тези жокери, но нищо..и без това не очаквах да позная.. :-[

Нищо, можеш пак да помислиш и да дадеш отговор.  :blink:

*

Lillie

• 30532
« Отговор #56 -: Октомври 02, 2010, 01:25:25 am »
Ако разполагах с данни, щях да разгледам Д9 и Д10 за доуточняване, но по тази "картинка" - толкоз.  :blink:
Не спирай да ме срещаш
в миг безвремие.
Аз любя се със огъня.
Неспирно.
И разпилявам пепелта си
с ветровете.

*

Скарлет

• 2919
« Отговор #57 -: Октомври 02, 2010, 01:28:33 am »
Искате ли да казвам отговора или да изчакаме до утре сутринта?  :blink: Има едно попадение с леееееко изменение, но пак го приемам за верен отговор. МЦ се управлява от Уран и съуправлява от Сатурн.

Сатурн е в изключително силна позиция в тази карта - кулмира и се намира в знак, чийто съуправител се явява (според класиците). Ако не вземаме под внимание транссатурновите, Сатурн има най-много сила в знака на МС. Слънцето също е силно - на трон, в съвпад с Регул, а ориентална планета е Юпитер, който също е в силна позиция в огнения Лъв. Всъщност тук имаме съвпад Слънце/Юпитер не къде да е, а в накшатра Магха, управлявана от Регул. Ако отчетем и позицията на Сатурн в неговата карта, избраната професия трябва да носи признание, име и престиж, т.е. от този мотив да е бил воден в избора на професия, освен ако не се е объркал много или е направил "избора" си под родителски натиск.  ;D

Никак не е изключено обаче да има творчески талант и да се отличава със сръчност.

Смяташ ли, че този цар на животните ще допусне някой да му окаже натиск?  ;) Аз трябваше само да установя преди да кандидатства дали е направил правилния си избор. Не, че щеше да се откаже, ако бях казала, че ще сгреши. Но ме помоли майка му. Слава, престиж, власт и край на живота с почести като крал. Това момче за мен ще достигне най-високи постове в избраното от него поприще. И аз казах на майка му че един ден може да се отдаде на обществено-политическа дейност и ще бъде много уважаван човек. Да казвам ли вече какво учи и за какво мечтае?

*

elfidka

• 3129
« Отговор #58 -: Октомври 02, 2010, 01:29:35 am »
Учи нещо свързано с управление на хора
Слънце - Везни
Луна – Близнаци
Асц. - Лъв
Венера – Лъв
Марс - Дева

Животът не е поемал към нас задължение да осъществява мечтите ни. Трябва да вземем каквото ни предлага и да сме благодарни, защото и по-лошо би могло да бъде !!!

*

Vision

• 3523
« Отговор #59 -: Октомври 02, 2010, 01:29:52 am »

С тази Луна в съвпад с Нептун съм убедена в едно - вярата е много силна. Но нима само едно духовно лице ли може да е силно вярващо? Картата е силно заблуждаща на пръв поглед. Затова и пуснах жокери. Професията или професии се търсят и намират не само по 10 дом, по асцендента. Важни са 2 и 6 дом и техните управители....къде са, в какви знаци и аспекти са. Тук виждаме една Венера в Лъв - У6 - работа по призвание и желание за служене....в 4 дом.  :rolleyes: Меркурий - У2 дом също е в 4 дом....

социален работник или мануален терапевт /рехабилитатор, пластичен хирург/..май пластичен хирург е добра идея, но защо наблягаш толкова на този 4-ти дом..обаче той ако е приет сега да учи, значи учи обща медицина в началото..ама пък казваш служене /аз вече не гледам картата май, а само твоите жокери, а и главата ми е леко празна в края на работната седмица, та май да спра да се излагам, не че нещо ново, ама все пак../ :-[