Здравей Гост

Практикум

• 303 Отговора
  • 33348 Прегледи
*

Скарлет

• 2919
  • "Късият ум е с дълъг език". Аристофан
Re:Практикум
« Отговор #60 -: Октомври 02, 2010, 01:30:23 am »
Ако разполагах с данни, щях да разгледам Д9 и Д10 за доуточняване, но по тази "картинка" - толкоз.  :blink:

Ние се правим на врачки по "картинки" без час на раждане и в някои случаи познаваме, пък тук си е направо лукс.....с домове и управители... ;)

*

Lillie

• 30532
« Отговор #61 -: Октомври 02, 2010, 01:31:13 am »
Скарлет, може ли да озаптиш малко овнешката Луна и да изчакаш още мъничко?  :P Току що му издирих данните в ефемеридите, остава само да натъкмя часа и ми се ще да видя как стоят нещата по моите шашми, т.е. производни карти.  :blink: А също така да се убедя дали тези шашми ми говорят нещо или не ми говорят.  ;D
Не спирай да ме срещаш
в миг безвремие.
Аз любя се със огъня.
Неспирно.
И разпилявам пепелта си
с ветровете.

*

Asol

• 4140
« Отговор #62 -: Октомври 02, 2010, 01:31:59 am »
Казвай де, какво ни въртиш като пиле на грил. :P Упр на 6 в 4 - вариант да работи от къщи, за друго в момента не се сещам. :-\ Да е строител на новото време може би ... ;D

П.П. Сега видях, по шашмите нека да го определят и тогава.  ;D

*

sunrain

• 6710
« Отговор #63 -: Октомври 02, 2010, 01:32:48 am »
Много амбициозен младеж. Според мен, освен в областта на законодателството, може професията му да е свързана с армията, военното дело.  
Изгрява само онзи ден, за който сме се пробудили.

*

Lillie

• 30532
« Отговор #64 -: Октомври 02, 2010, 01:34:34 am »
Тоя съвпад в огнения Лъв близо до Регулус трудно ще го задържиш вкъщи, освен ако не е тип работа, която да дава статус и престиж независимо от това къде ти е работното място.  :blink:
Не спирай да ме срещаш
в миг безвремие.
Аз любя се със огъня.
Неспирно.
И разпилявам пепелта си
с ветровете.

*

elfidka

• 3129
« Отговор #65 -: Октомври 02, 2010, 01:36:29 am »
Този да не е адвокат ? Специализира в някаква област по Юпитер....
Слънце - Везни
Луна – Близнаци
Асц. - Лъв
Венера – Лъв
Марс - Дева

Животът не е поемал към нас задължение да осъществява мечтите ни. Трябва да вземем каквото ни предлага и да сме благодарни, защото и по-лошо би могло да бъде !!!

*

Скарлет

• 2919
« Отговор #66 -: Октомври 02, 2010, 01:36:45 am »

С тази Луна в съвпад с Нептун съм убедена в едно - вярата е много силна. Но нима само едно духовно лице ли може да е силно вярващо? Картата е силно заблуждаща на пръв поглед. Затова и пуснах жокери. Професията или професии се търсят и намират не само по 10 дом, по асцендента. Важни са 2 и 6 дом и техните управители....къде са, в какви знаци и аспекти са. Тук виждаме една Венера в Лъв - У6 - работа по призвание и желание за служене....в 4 дом.  :rolleyes: Меркурий - У2 дом също е в 4 дом....

социален работник или мануален терапевт /рехабилитатор, пластичен хирург/..май пластичен хирург е добра идея, но защо наблягаш толкова на този 4-ти дом..обаче той ако е приет сега да учи, значи учи обща медицина в началото..ама пък казваш служене /аз вече не гледам картата май, а само твоите жокери, а и главата ми е леко празна в края на работната седмица, та май да спра да се излагам, не че нещо ново, ама все пак../ :-[

Остави главата да си почине. Днес наистина е петък, края на седмицата....не се мъчи. Нарочно наблягам на този 4 дом...това е домът на Рака и Луната, дом на рода и родината.  ;D Вече са изплюх. Тва е. Момчето учи право, както спомена Лили, но иска да работи към полицията като юрист. Аз мисля, че и много успешно ще се справя като преподавател. лили също го видя като възможност. Има и всички предпоставки за висок административен пост, както и за местната власт. Аз й предложих един ден да се кандидатира за кмет в града им.  :blink:

*

Скарлет

• 2919
« Отговор #67 -: Октомври 02, 2010, 01:38:26 am »
Скарлет, може ли да озаптиш малко овнешката Луна и да изчакаш още мъничко?  :P Току що му издирих данните в ефемеридите, остава само да натъкмя часа и ми се ще да видя как стоят нещата по моите шашми, т.е. производни карти.  :blink: А също така да се убедя дали тези шашми ми говорят нещо или не ми говорят.  ;D

Извинявай, Лили. Сега го видях този пост. Но ти пак си напиши каквото мислиш. Пък аз ще нахраня домашните любимци.  :58:

*

Lillie

• 30532
« Отговор #68 -: Октомври 02, 2010, 01:42:00 am »
Няма проблем, Скарлет.  :blink: И без това разглеждането на индийските шашми щеше да ми отнеме време, нямаше как да стане за 5-10 минути. Тъкмо нагласих датата и часа на раждане в астро.кома и сега видях, че си отговорила вече. Щом е имало кой да го напътства, вярвам, че е направил правилния избор.

Но ти пак си напиши каквото мислиш.

Вече съм го написала на предната страница в темата.  :blink:
Не спирай да ме срещаш
в миг безвремие.
Аз любя се със огъня.
Неспирно.
И разпилявам пепелта си
с ветровете.

*

Скарлет

• 2919
« Отговор #69 -: Октомври 02, 2010, 03:00:05 am »
Няма проблем, Скарлет.  :blink: И без това разглеждането на индийските шашми щеше да ми отнеме време, нямаше как да стане за 5-10 минути. Тъкмо нагласих датата и часа на раждане в астро.кома и сега видях, че си отговорила вече. Щом е имало кой да го напътства, вярвам, че е направил правилния избор.

Но ти пак си напиши каквото мислиш.

Вече съм го написала на предната страница в темата.  :blink:

Момчето беше направило своя избор. Майката искаше само да се увери, че е на прав път. Видях написаното от теб и от всички. Отговорих, защото имаше нетърпеливи.....повече и от мойта Луна.  ;D

*

Lillie

• 30532
« Отговор #70 -: Октомври 02, 2010, 03:05:34 am »
А мен ме домързя вече да гледам шашмите по-нататък... Пийнах си биричка за отскок и яхнах прахосмукачката, а сега пощя стайните цветя, че така съм ги занемарила.  ;D
Притеснявах се, че няма да съм точна, ако не разгледам и някои хармоници - те дават допълнителна информация и всеки от тях се разглежда отделно за всяка тема от хороскопа, за доизпипване. Но в случая три накшатри свършиха работа, радвам се за което.  :blink:
Не спирай да ме срещаш
в миг безвремие.
Аз любя се със огъня.
Неспирно.
И разпилявам пепелта си
с ветровете.

*

Vision

• 3523
« Отговор #71 -: Октомври 02, 2010, 03:09:37 am »

Остави главата да си почине. Днес наистина е петък, края на седмицата....не се мъчи. Нарочно наблягам на този 4 дом...това е домът на Рака и Луната, дом на рода и родината.  ;D Вече са изплюх. Тва е. Момчето учи право, както спомена Лили, но иска да работи към полицията като юрист. Аз мисля, че и много успешно ще се справя като преподавател. лили също го видя като възможност. Има и всички предпоставки за висок административен пост, както и за местната власт. Аз й предложих един ден да се кандидатира за кмет в града им.  :blink:

а може ли да пее все пак.. ;D

Не се излагай!! Провери си правописа!! Точно ТУК!!
''Не знам'' се пише отделно /за разлика от ''Неграмотен''/..

*

Lillie

• 30532
« Отговор #72 -: Октомври 02, 2010, 03:12:38 am »
Защо да не може? А може и да плете --> планети в Лъв - таланти, Марс в Дева - сръчност.  ;D
Не спирай да ме срещаш
в миг безвремие.
Аз любя се със огъня.
Неспирно.
И разпилявам пепелта си
с ветровете.

*

Abrakadabra

• *
  • 85
  • Когато Бог говори, и логиката мълчи.
« Отговор #73 -: Октомври 02, 2010, 03:13:07 am »
Ето и една карта от мен - каква е професията на този мъж?

*

Скарлет

• 2919
« Отговор #74 -: Октомври 02, 2010, 03:25:54 am »

а може ли да пее все пак.. ;D

Ще питам, това не съм питала. Но са доста богати, със семеен хотел и т.н. - Слънце в съвпад с Юпитер, Венера и Мерк в Лъв в 4 дом. Ще питам за пеенето и ще ти кажа допълнително. Хубавец е.

*

Скарлет

• 2919
« Отговор #75 -: Октомври 02, 2010, 03:26:41 am »
А мен ме домързя вече да гледам шашмите по-нататък... Пийнах си биричка за отскок и яхнах прахосмукачката, а сега пощя стайните цветя, че така съм ги занемарила.  ;D
Притеснявах се, че няма да съм точна, ако не разгледам и някои хармоници - те дават допълнителна информация и всеки от тях се разглежда отделно за всяка тема от хороскопа, за доизпипване. Но в случая три накшатри свършиха работа, радвам се за което.  :blink:

Наздраве! Хубаво нещо е биричката.  :blink:

*

Скарлет

• 2919
« Отговор #76 -: Октомври 02, 2010, 03:43:40 am »
Ето и една карта от мен - каква е професията на този мъж?

Възможно ли е този мъж да работи нещо, свързано с корабоплаване, корабостроене /Сатурн - у10 в Рак/, инженер, капитан на кораб /Луна и Марс в Овен/ или друг вид специфичен труд , изискващ детайлна точност /Юпитер в Дева/? Нептун е в 6 дом. Пак е свързано с вид служене. Юпитер управлява и 9 дом, което ме кара да мисля, че професията изисква специално образование. Уран е във 2 дом в Близнаци - може да изкарва парите си от пътувания, ремонт на някаква техника или на транспортни съоръжения. Професията е възможно да е наследствена. Картата дава много варианти. Става и за писател, филмов режисьор, актьор. Но при всички случаи е пътувал много, може и да е живял в чужбина, освен ако има неясноти по отношение на произхода....ранна загуба на родител...но това не е по темата. За това се сещам сега. Утре, като ми починат рогцата, ще помисля пак.  ;) 

*

Скарлет

• 2919
« Отговор #77 -: Октомври 02, 2010, 03:52:11 am »
Не изключвам дори и астролог, заради Уран във 2 дом, Сатурн като У10 в 4 дом - работа в дома, в Рак - силна интуиция, диспозитора на Сатурн - Луната е в 12 дом. Нептун и Юпитер в 6 дом също могат да дадат такава работа, както и дълбинни проучвания и тайни в 12 дом.

*

Феникс

« Отговор #78 -: Октомври 02, 2010, 03:56:48 am »
Здравейте :blink:

Виждам,че Скарлет ме е изпреварила,но моето предположение също е капитан на кораб или военен,но от висшия ешалон.

*

Abrakadabra

• *
  • 85
  • Когато Бог говори, и логиката мълчи.
« Отговор #79 -: Октомври 02, 2010, 04:01:49 am »
Странно, никога не ми е хрумвало това за капитан на кораб, въпреки че го познавам добре. Не, няма общо.