Здравей Гост

Практикум

• 303 Отговора
  • 33432 Прегледи
*

Марая

• 28287
  • Който каквото ми мисли двойно да му се връща!
Re:Практикум
« Отговор #80 -: Октомври 02, 2010, 04:11:57 am »
С плутон в 6-ти дом е твърде възможно , да работи ежедневно с терапии и/или/ престъпни елементи.
Право...

Скарлет , значи при втория опит можем.... ;D ;)

Пътувайки към себе си..пътувам към теб и Вселената в която ти се съдържаш! :-)))останете с чисто сърце и ще видите знаците

*

Vision

• 3523
« Отговор #81 -: Октомври 02, 2010, 04:27:05 am »
слънце в първи дом, в телец..луна в 12-ти дом, в овен, марс пак там + венера, асц.в овен, в съвпад с меркурий..това по картата, пусната от Абракадабра..значи да си пофантазирам..чувствата, емоциите и енергията са подтиснати, слънцето се изявява, материално слънце..плутон в пети дом, в лъв, може да е пожертвал и семейството и децата, според мен..мц в козирог, сатурн на иц и тук нещо е потъпкано..според мен единственото свободно циркулиращо нещо е нептун във везни..и затова ще кажа- поет, художник, скулптур..или архитект.. :-[

Не се излагай!! Провери си правописа!! Точно ТУК!!
''Не знам'' се пише отделно /за разлика от ''Неграмотен''/..

*

Diyana

• 2705
« Отговор #82 -: Октомври 02, 2010, 05:59:39 am »
Най-буквалните предложения не сочат ли спортист, изследовател или лекар? А, да, и надзирател в зандана. Този 12 дом е по-добре да си го отиграе от правилната страна на решетките :P.
« Последна редакция: Октомври 02, 2010, 06:03:42 am от Diyana »
Obscenis, peream, Priape, si non
uti me pudet improbisque verbis
sed cum tu posito deus pudore
ostendas mihi coleos patentes
cum cunno mihi mentula est vocanda

*

Lillie

• 30532
« Отговор #83 -: Октомври 02, 2010, 06:11:09 am »
А, да, и надзирател в зандана. Този 12 дом е по-добре да си го отиграе от правилната страна на решетките :P.

Хаха, възможно е.  ;D Може и да е професия, която не се ползва с голяма популярност - ЮЛВ в Козирог на МС, Сатурн (У10) на ИЦ, в знак на заточение и квадрат с Луната. От всички планети в Овен Марс е най-силно поставен и има най-много достойнства в знака на МС (есенциално е по-силен от Сатурн). Марс управлява АС и има аспект с У12 (Нептун). Хм, сега сериозно се замислих дали пък не работи в психиатрията - с Юпитер и Нептун в 6 дом ще има да усмирява доста луди...  ;D
Не спирай да ме срещаш
в миг безвремие.
Аз любя се със огъня.
Неспирно.
И разпилявам пепелта си
с ветровете.

« Отговор #84 -: Октомври 02, 2010, 06:24:09 am »
А, да, и надзирател в зандана. Този 12 дом е по-добре да си го отиграе от правилната страна на решетките :P.

Хаха, възможно е.  ;D Може и да е професия, която не се ползва с голяма популярност - ЮЛВ в Козирог на МС, Сатурн (У10) на ИЦ, в знак на заточение и квадрат с Луната. От всички планети в Овен Марс е най-силно поставен и има най-много достойнства в знака на МС (есенциално е по-силен от Сатурн). Марс управлява АС и има аспект с У12 (Нептун). Хм, сега сериозно се замислих дали пък не работи в психиатрията - с Юпитер и Нептун в 6 дом ще има да усмирява доста луди...  ;D
Едно от нещата, за които си помислих - лекар. Или разузнавач, понеже ми се струва, че борави с информация професионално.

*

Diyana

• 2705
« Отговор #85 -: Октомври 02, 2010, 06:27:59 am »
Хм, сега сериозно се замислих дали пък не работи в психиатрията - с Юпитер и Нептун в 6 дом ще има да усмирява доста луди...  ;D

Да, под лекар и аз имах предвид психиатър. Или патоанатом. Но ми се струва прекалено буквално. Няма поанта в загадката.

*

Lillie

• 30532
« Отговор #86 -: Октомври 02, 2010, 06:54:06 am »
По принцип в тази карта е заложена възможност за живот далеч от родното място, освен ако Сатурн в Рак в съвпад със СЛВ на ИЦ не го е направил прекалено привързан към семейството или го е натоварил с тежки отговорности към родител или друг близък. Работата му най-вероятно ще е свързана с хора от всякакви социални класи и обществени прослойки. Най-вероятно изглежда харизматичен човек, речта му е завладяваща и може да бъде убедителен, особено когато следва някаква благородна кауза. Би могъл да бъде и социален работник, да работи в нестопанска организация или да се занимава с писателска дейност, да работи в уединение, да следва някаква цел със страст и ентусиазъм.
Не спирай да ме срещаш
в миг безвремие.
Аз любя се със огъня.
Неспирно.
И разпилявам пепелта си
с ветровете.

*

Скарлет

• 2919
  • "Късият ум е с дълъг език". Аристофан
« Отговор #87 -: Октомври 02, 2010, 02:45:18 pm »
Странно, никога не ми е хрумвало това за капитан на кораб, въпреки че го познавам добре. Не, няма общо.

Ми, не е странно. МЦ /професия, кариера/ е в Козирог, а неговият управител Сатурн е във водния знак Рак. Това е знак на мореплаватели, хотелиери, ресторантьори, лекари и мед. сестри....но гледаме по принцип повече неща, не само 10 дом. Може да бъде и психиатър, както също е споменато. Има знак Дева в 6 дом - знак на здравето и прецизността в работата. Натоварен е и 12 дом. Там са институциите - болници, затвори, психиатрии, тайни служби. С Нептун в 6 дом може да работи и като психолог или адвокат в полицията. Но се замислям много за този Уран във 2 дом. Сатурн е на ИЦ, но все пак е в 3 дом. Може да се изненадаме с някой търговец на коли или автомонтьор, автотенекеджия. А може да е авиоконструктор, някой изобретател - Уран, в Близнаци - на летателни апарати или коли. Луната, като диспозитор на Сатурн в Рак е в съвпад с Марс /У8 - проучвания и изследвания/ и с Венера /У2 - неговите пари/ и правят тригон с Плутон в 5 дом в Лъв. С Плутон в 5 дом в Лъв върви и за кариера на актьор...мисля, че вече го казах, да не се повтарям. Но със същия успех може да е и сценарист, художник и всякаква професия изискваща уединение.  :blink:

*

Diyana

• 2705
« Отговор #88 -: Октомври 02, 2010, 02:52:16 pm »
На мен вчера ми хрумна още нещо по картата. Като че ли има възможности за доходи от недвижими имоти и земя. Но пък ми се стори подходящо занимание и туристически агент

« Отговор #89 -: Октомври 02, 2010, 03:04:20 pm »
хирург  ;D  или шеф на болница
Свободен е само онзи, който се радва на свободата на всички...
Истински свободен е този, който няма нужда да прави избор...

« Отговор #90 -: Октомври 02, 2010, 03:30:36 pm »
   Нямам много време за да поразсъждавам над картата, но на пръв поглед, мисля че човекът обича да работи сам и взима всички решения сам. Изследва, проучва, създава....Има вероятност да е с няколко насочености - техничар, инженер, конструктор, създател на красиви вещи за дома, например мебели, дизайнер или както по-горе посочиха - да се занимава с човешката психика или хирург.

*

Uran

• 6041
« Отговор #91 -: Октомври 02, 2010, 04:15:44 pm »
По картата на Абракадабра-инженер.

« Отговор #92 -: Октомври 02, 2010, 04:18:57 pm »
картата е на мъж, с какво се занимава
Свободен е само онзи, който се радва на свободата на всички...
Истински свободен е този, който няма нужда да прави избор...

« Отговор #93 -: Октомври 02, 2010, 04:26:51 pm »

1) Дейност свързана с юридическа професия. Може и работа на държавна служба. Полиция.
2) Дейност свързана с някакво изкуство.

:rolleyes:
Информацията не е знание. Знанието не е мъдрост. Мъдростта не е истина.

*

Скарлет

• 2919
  • "Късият ум е с дълъг език". Аристофан
« Отговор #94 -: Октомври 02, 2010, 05:12:41 pm »

Izviniavam se, 4e pisha na latinica, no ne sam v kashti.  :-[ Prili4a mi na karta na lekar -hirurg, kardiolog - Saturn v Lav v 8 dom, U2 dom. Venera - u MC v Ribi, a mai i Telec e na K6. Moje i da raboti v banka, da e shef na banka - Pluton v 10 dom ili kam policiata. Moje da e psihoterapevt - Neptun na Asc., Yupiter v 7 dom, Luna i Mars v Rak v 7 dom- konsultantska deinost. Mnogo komunikacii- Venera v 3 dom i Yupiter v Bliznaci.

*

Vision

• 3523
« Отговор #95 -: Октомври 02, 2010, 05:16:42 pm »

ще ми се да кажа нещо, ама не мисля, че виждам тези професии..ето, сега гледам 6-ти дом в близнаци, но мерка е подтиснат от сатурн, който е у2..аз това мога да предположа само, че не си е изкарвал парите с мерковски работи..а не знам защо, но като я погледна тази карта ми се набива съвпада на марс с луна в рак, на к8..струва ми се много важно това, но какво да предположа, че е бил хирург, който оперира жени с гинекологични проблеми, свръзани със стерелитет, придобит поради болести, предавани по полов път..ето такива щуротии ми хрумват и затова не отгатвам аз професии, иначе много ми се иска.. :-[ добре де, като се замисля, може да е и акушер- гинеколог, както да лекува и душевни рани- т.е. психолог..ама тук вече започвам да си фантазирам..

*

Vision

• 3523
« Отговор #96 -: Октомври 02, 2010, 05:19:00 pm »

Izviniavam se, 4e pisha na latinica, no ne sam v kashti.  :-[ Prili4a mi na karta na lekar -hirurg, kardiolog - Saturn v Lav v 8 dom, U2 dom. Venera - u MC v Ribi, a mai i Telec e na K6. Moje i da raboti v banka, da e shef na banka - Pluton v 10 dom ili kam policiata. Moje da e psihoterapevt - Neptun na Asc., Yupiter v 7 dom, Luna i Mars v Rak v 7 dom- konsultantska deinost. Mnogo komunikacii- Venera v 3 dom i Yupiter v Bliznaci.

ааа, не бях видяла твоя отговор, сега като каза и ти хирург, съвсем се насърчих и очаквам с нетърпение Стреличка да каже отговора .. ;D :-[

в същото време и нептун на асц. ме го говори някакво, че е искал да го запомнят като нептунов тип..ама с кое точно от всичкото и дали го е направил професия, кой да ти каже..

*

Abrakadabra

• *
  • 85
  • Когато Бог говори, и логиката мълчи.
« Отговор #97 -: Октомври 02, 2010, 08:53:12 pm »
Относно мъжа, чиято карта качих снощи (професия):
1.учител в младите си години
1.университески преподавател в зрелите
3.сега учредител и председател на организация, от която изкарва добри пари
4.пак сега пише книги по педагогика

*

Lillie

• 30532
« Отговор #98 -: Октомври 02, 2010, 09:13:02 pm »
Ех, изпреварила си ме.  :(

Влизам да напиша какво съм видяла в индийските варги - Д9 и Д10, но вече няма смисъл, защото си обявила отговора.

В навамша и дашамша имаше показатели за интелектуален труд и работа, свързана с преподаване или дори някакъв вид духовна дейност. Професия по Меркурий/Юпитер.

Разглеждана само по западната система, картата наистина ме затрудни. Затова се опитах да издиря датата и часа на раждане и докато наглася всичко и разгледам хармониците, си отговорила вече...
Не спирай да ме срещаш
в миг безвремие.
Аз любя се със огъня.
Неспирно.
И разпилявам пепелта си
с ветровете.

*

Abrakadabra

• *
  • 85
  • Когато Бог говори, и логиката мълчи.