Здравей Гост

Практикум

• 303 Отговора
  • 33464 Прегледи
*

Vision

• 3523
Re:Практикум
« Отговор #180 -: Октомври 03, 2010, 11:26:23 pm »
много сте готини,  ;D ама тцъ

Вижънче, добре си го напипала като характер, нали сте си Лъвчета ;) ;D

много далеч, подвеждаща карта

Стреличке, кажи поне има ли нещо в картата, което да насочва правилно, или всичко е подвеждащо, да мисля наобратно..например да гледам всичките тези карета и да мисля, че е полицай или професионален военен /заради марс/..
обаче пък в десети има нептун, ама не вярвам веднага да е тръгнал по десети, или да?? аптекар??заради сатурн зъболекар..и да вади зъби, брр..с тази нежна душа..горкото момче, то е родено да блести, какъв зъболекар.. :blink:

Не се излагай!! Провери си правописа!! Точно ТУК!!
''Не знам'' се пише отделно /за разлика от ''Неграмотен''/..

*

Uran

• 6041
« Отговор #181 -: Октомври 03, 2010, 11:29:10 pm »
Скарлет :blink:, кога е роден този човек с Уран във водолей и Плутон във везни?
Нали правилно виждам?

« Отговор #182 -: Октомври 03, 2010, 11:29:13 pm »
нептун козирог и 10 показват едната му професия
Свободен е само онзи, който се радва на свободата на всички...
Истински свободен е този, който няма нужда да прави избор...

*

Asol

• 4140
« Отговор #183 -: Октомври 03, 2010, 11:29:59 pm »
... нещо свързано с комуникация, движение, активност и сръчност (картата пусната от Скарлет)

*

Lillie

• 30532
« Отговор #184 -: Октомври 03, 2010, 11:30:23 pm »
вижте силните планети в кой домове са, връзка 6-8 дом какво би дало

6 и 8 дом във връзка с 2ри често са активни в картите на медицински работници. Но ти казваш, че и лекар не е.
С финанси също казваш,че не се занимава, макар че ако се гледат накшатрите, е заложена такава възможност.

Да не е пък военен, полицай? Може да се приеме, че има квадрат между Марс и Плутон.

То хубу, че има твърд аспект между Меркурий и Сатурн, ама не всички с такъв аспект са инженери или счетоводители, нали? Меркурий е перигрин, няма есенциални достойнства, макар че се намира в гокленова зона в хороскопа.
Не спирай да ме срещаш
в миг безвремие.
Аз любя се със огъня.
Неспирно.
И разпилявам пепелта си
с ветровете.

*

Скарлет

• 2919
  • "Късият ум е с дълъг език". Аристофан
« Отговор #185 -: Октомври 03, 2010, 11:34:09 pm »
Нали правилно виждам?

Мнооооого отдавна.  ;)

« Отговор #186 -: Октомври 03, 2010, 11:35:03 pm »
вижте силните планети в кой домове са, връзка 6-8 дом какво би дало

6 и 8 дом във връзка с 2ри често са активни в картите на медицински работници. Но ти казваш, че и лекар не е.
С финанси също казваш,че не се занимава, макар че ако се гледат накшатрите, е заложена такава възможност.

Да не е пък военен, полицай? Може да се приеме, че има квадрат между Марс и Плутон.

То хубу, че има твърд аспект между Меркурий и Сатурн, ама не всички с такъв аспект са инженери или счетоводители, нали? Меркурий е перигрин, няма есенциални достойнства, макар че се намира в гокленова зона в хороскопа.

за финанси нищо не казвам,счетоводител е бил,но му доскуча,това му е по  средното образование

« Отговор #187 -: Октомври 03, 2010, 11:37:58 pm »
Стреличка,според мен този човек има няколко професии,но си мисля,че е промуотър или рекламно лице на козметични и/или здравословни продукти  :-[

*

Vision

• 3523
« Отговор #188 -: Октомври 03, 2010, 11:39:27 pm »
Оставам ви да мислите.....пък аз пускам една карта да видим какво е работил човек? Няма час на раждане.  

какво е работил??..значи не му е това призванието, а само една от работите дотук.. ;)
венера и юпитер в съвпад със слънцето в първи дом, овен, асц. риби с мерк на асц., луна на мц, в козирог..
имам налудничава идея, ама не знам защо..дали защото овена е интерсептиран, или заради този съвпад юпитер, венера, слънце или заради луната на мц, ама много ми се ще да е готвач, и най- вече сладкар..малко е вероятно да е това..какво да гледаме тогава- сатурн в шести, а луна в козирог и пак- фризьор, зъболекар, дерматолог, козметик, нещо такова..лекар- травматолог, или педиатър заради луната а и к5 му е в рак..

*

Vision

• 3523
« Отговор #189 -: Октомври 03, 2010, 11:40:56 pm »
Нали правилно виждам?

Мнооооого отдавна.  ;)

а сигурни ли сме в часа на раждане тогава?? ;) :P
аз гледам само плутон къде е и мисля, че е някой набор, как се вързах.. ;D

ти си си казала, че няма час на раждане, заклевам се, че чак сега го виждам..ужас, спах досега.. :-[

*

Uran

• 6041
« Отговор #190 -: Октомври 03, 2010, 11:41:13 pm »
По картата на Скарлет:
Да не би да е бил инквизитор-СЛВ и Меркурий в риби (духовност) в квадратура с Марс/Нептун; Плутон във везни (съдия) в опозиция на Юпитер("право")/Венера (диспозитор на Плутон)/Слънце?

Заради Уран във водолей - да е изобретил или открил нещо ново...
« Последна редакция: Октомври 03, 2010, 11:45:40 pm от Uran »

« Отговор #191 -: Октомври 03, 2010, 11:41:51 pm »
по картата на Скарлет: ветеринар или духовник?  :blink:

« Отговор #192 -: Октомври 03, 2010, 11:50:15 pm »
по картата на Скарлет

висш военен водач ,завоевател Юпитер/ Слънце/Венера Овен опозе Плуто,Луна Козирог
или първооткривател на нещо

*

Скарлет

• 2919
« Отговор #193 -: Октомври 03, 2010, 11:55:36 pm »
Добре вървите засега. Давайте, момичета!  :blink: Само ще кажа - не е бил духовник, но е оставил много на света след смъртта си.  ;)

*

Vision

• 3523
« Отговор #194 -: Октомври 04, 2010, 12:05:03 am »
Добре вървите засега. Давайте, момичета!  :blink: Само ще кажа - не е бил духовник, но е оставил много на света след смъртта си.  ;)

ами то и домове няма, ама да кажем слв и мерк в риби, а нептун в телец, на края, близо до марса в близнаци..и все пак слънцето е в овен, а луната в козирог..ами знаеш ли- аз ще кажа, че е бил писател, заради това, че мерка е само в един знак със слв, и то в риби- писал е за някакви мистични неща..а венера е в сърцето на слънцето, засилва, юпитер наблизо- умножава..търсил е как да изрази любовта към нещо универсално и го е намерил или чрез писане, или чрез изобретения, технически, уран във водолей, за да е за благото на хората..

*

Скарлет

• 2919
« Отговор #195 -: Октомври 04, 2010, 12:11:44 am »
Стига мисли само за любов, мааа!  ;D Каква любов с тоз троен Овен и Сатурн в Лъв?  :P Я му виж Нептуня на 29-я градус - жив инквизитор, както спомена Уран. Но не е бил инквизитор. Наистина много е направил и е разширил.  :rolleyes:

« Отговор #196 -: Октомври 04, 2010, 12:16:10 am »
джони пешаходеца с този близнашки марс, открил нови територии,земи

тоя е много античен кога плуто във везни е бил с уран водолей

*

Vision

• 3523
« Отговор #197 -: Октомври 04, 2010, 12:17:44 am »
Стига мисли само за любов, мааа!  ;D Каква любов с тоз троен Овен и Сатурн в Лъв?  :P Я му виж Нептуня на 29-я градус - жив инквизитор, както спомена Уран. Но не е бил инквизитор. Наистина много е направил и е разширил.  :rolleyes:

абе вселенска любов, какво толкова..то и Хемингуей е бил овен, доколкото помня, и без това за мен любовта не е рози и шоколадови бонбони, а бой по канчето, докато се научи..а пък и слв в риби е показатено за мен, макар да няма дом..развивал се е духовно..

*

Vision

• 3523
« Отговор #198 -: Октомври 04, 2010, 12:18:51 am »
джони пешаходеца с този близнашки марс, открил нови територии,земи

тоя е много античен кога плуто във везни е бил с уран водолей

открил е америка, сигурно..или поне топлата вода.. ;D
извинявайте, не се гъбаркам с казуса.. :-[

*

Скарлет

• 2919
« Отговор #199 -: Октомври 04, 2010, 12:30:03 am »
Това е Карл Вилики - направил много за възраждането на изкуствата, религията и културата, разширява френските владения и е коронован от папа Лъв III за пръв император на Свещената Римска империя. У всичко са първи тез Овни, бееее.  ;D

Ето повече инфо за него: http://bg.wikipedia.org/wiki/%D0%9A%D0%B0%D1%80%D0%BB_%D0%92%D0%B5%D0%BB%D0%B8%D0%BA%D0%B8