Sunrain, браво за задачката, много са полезни подобни упражнения :clap:
Не прилича на карта на изпълнител, нали. УикипедияАсол, на въпроса ти - когато е почти точна опозицията на Плутон с натален Сатурн взима Оскар, март 2003 година; в Уики-то е грешно посочена предната, проверих; За съпругата все още не съм открила инфо. Два пъти се е женил и развеждал с нея.
Има страхотни данни са 4овек на искуството!
Цитат на: doby в Ноември 18, 2010, 05:32:03 pmИма страхотни данни са 4овек на искуството!Доби, благодаря, че пишеш. :blink: Това са мидпойнтите, да. Те са толкова важни подробности. Нямам програма, която без час да ми ги дава, тази коя е?
Doby, звучиш като истински фен на Плутон , голяма слабост ти е.
Цитат на: sunrain в Ноември 18, 2010, 05:36:35 pmЦитат на: doby в Ноември 18, 2010, 05:32:03 pmИма страхотни данни са 4овек на искуството!Доби, благодаря, че пишеш. :blink: Това са мидпойнтите, да. Те са толкова важни подробности. Нямам програма, която без час да ми ги дава, тази коя е? Тази програма Астрофeних е моя, и ако искас можес да си извадис демото да е разгледас.http://www.astrophoenix.at/astrophoenix_bg.htm
Тази програма Астрофeних е моя, и ако искас можес да си извадис демото да е разгледас.http://www.astrophoenix.at/astrophoenix_bg.htm
Аз имам един единствен съвпад на планета с мидпойнт- Меркурий с Марс/Сатурн, но хазбънта и другите членове-доста.
Мидпойнтите ги има в астро.комТака изглеждат:Аз имам един единствен съвпад на планета с мидпойнт- Меркурий с Марс/Сатурн, но хазбънта и другите членове-доста.
Цитат на: Uran в Ноември 18, 2010, 05:57:01 pmАз имам един единствен съвпад на планета с мидпойнт- Меркурий с Марс/Сатурн, но хазбънта и другите членове-доста.Избухлива ли си понякога, обичаш ли словестните двубои и да решаваш сложни задачки, които изискват предимно логическо мислене ?
Отчитате ли мидпойнтите на планети, между които няма аспект?
Цитат на: Divna в Ноември 18, 2010, 06:22:52 pmОтчитате ли мидпойнтите на планети, между които няма аспект?Да , и да ти кажа работят.... :blink: