Здравей Гост

Юпитер в 4 дом

• 30 Отговора
  • 6902 Прегледи
*

Nebesna

Re:Юпитер в 4 дом
« Отговор #20 -: Юли 18, 2009, 10:23:25 pm »
Получих преди няколко години, но беше символично.
Но пък са ми казвали, че всичко трябва да постигам сама в материално отношение. Не знам кое точно в хороскопа ми го изисква.
А иначе ако трябва да получа, нямам нищо против.  8)

Близнаци на върха на 8-ми дом показва няколко източника на наследство, но не големи. Освен това ще стане изненадващо, без да си го очаквала - меркурий в тригон с Уран. Верно, че в духовен план трябва да получаваш всичко със собствени усилия, заради СЛВ във 2-ри дом. Обаче, това не означава, че трябва да се отказваш от това, което ти се полага в материален план.

*

Helo

« Отговор #21 -: Юли 18, 2009, 11:36:26 pm »
Верно, че в духовен план трябва да получаваш всичко със собствени усилия, заради СЛВ във 2-ри дом.

А при СЛВ в 8-ми дом нали пак човека трябва да се занимава с наследство и финансите на партньора? А  началото на 8-ми дом е малко в Телец и по-голямата част в Близнаци.

*

Nebesna

« Отговор #22 -: Юли 18, 2009, 11:45:04 pm »
Верно, че в духовен план трябва да получаваш всичко със собствени усилия, заради СЛВ във 2-ри дом.

А при СЛВ в 8-ми дом нали пак човека трябва да се занимава с наследство и финансите на партньора? А  началото на 8-ми дом е малко в Телец и по-голямата част в Близнаци.

Може и така да се тълкува.

« Отговор #23 -: Юли 19, 2009, 10:08:48 am »
Мерси, Небесна.
Във всеки случай не е добре човек да лежи на тая кълка, да му дойде наготово.   ;D
А ако дойде, супер. Ще почерпя.  ;)

*

Skarlet

« Отговор #24 -: Юли 19, 2009, 04:23:09 pm »
Хич не се ядосвам вече с какво ще се размина и с какво - не. Два дни се разхождах напред назад по гората,по реката край Кокаляне.Пекох се,дишах чист въздух.Чувствам се превъзходно.  ;D
 А колкото до транзитния Юпитер,в момента преминава през 4-я ми дом. И нищо до момента.Но сутринта преди да тръгнем,си правих няколко експеримента с карти за предишни събития на видни личности и се изумих от точността на астрологията. Утре ще продължа с експериментите.

*

aiia

« Отговор #25 -: Юли 19, 2009, 04:42:45 pm »
Добре. Сигурно съм споменавала вече, но да кажа и на Caliope понеже пита, за транзита на Юпитер през 4 дом.

Юпитер в наталната ми карта се намира в 11 дом, прави тригон с Нептун и опозиция с Луна. Управлява имум цели.. Миналата година Юпитер мина през 4 дом. Точно когато направи тригон с натална Венера и Сатурн / те са в съвпад/ се сдобих с чисто ново голямо жилище. Парите са наследствени. Не беше изненада за мен, тъй като го очаквах от известно време и продължавам да очаквам подобни ''изненади''.  ;D По същото това време тр. Сатурн беше в съвпад с натален Меркурий.

Венера ми управлява 2 и 8,9 дом, а Сатурн ми управлява 4,5 дом.

Като се загледах в транзитите от минали години, интересно как тр. Плутон ми е минал ИЦ-то и изобщо не съм го усетила, ама по никакъв начин. Било е 2005-2006 г. а аз тогава работих като луда, не знаех ден ли е нощ ли е. Нямах време в огледалото да се погледна. Егати. Управлява ми 3 дом.
« Последна редакция: Юли 19, 2009, 04:49:29 pm от Asla »

*

Skarlet

« Отговор #26 -: Юли 19, 2009, 04:49:10 pm »
Юпитер в наталната ми карта се намира в 11 дом, прави тригон с Нептун и опозиция с Луна. Управлява имум цели.. Сатурн ми управлява 4,5 дом.

Аз ли се уморих днес или ти нещо си се объркала? Коя планета все пак управлява МЦ и коя-ИЦ? От написаното оставам с убеждение,че Юпитер управлява МЦ, а Сатурн-ИЦ, а това не може да бъде.Или кафето ми размъти мозъка?

*

aiia

« Отговор #27 -: Юли 19, 2009, 04:50:44 pm »
Юпитер в наталната ми карта се намира в 11 дом, прави тригон с Нептун и опозиция с Луна. Управлява имум цели.. Сатурн ми управлява 4,5 дом.

Аз ли се уморих днес или ти нещо си се объркала? Коя планета все пак управлява МЦ и коя-ИЦ? От написаното оставам с убеждение,че Юпитер управлява МЦ, а Сатурн-ИЦ, а това не може да бъде.Или кафето ми размъти мозъка?

Юпитер управлява ИЦ - 4 дом. ИЦ-то е на 23 гр. в Стрелец и затова Козирога заема почти целия 4 дом.
Меркурий управлява МЦ.
Сатурн управлява 4 и 5 дом.
« Последна редакция: Юли 19, 2009, 05:08:27 pm от Asla »

*

Nebesna

« Отговор #28 -: Юли 20, 2009, 08:08:36 am »
Като се загледах в транзитите от минали години, интересно как тр. Плутон ми е минал ИЦ-то и изобщо не съм го усетила, ама по никакъв начин. Било е 2005-2006 г. а аз тогава работих като луда, не знаех ден ли е нощ ли е. Нямах време в огледалото да се погледна. Егати. Управлява ми 3 дом.

Е, как не си го усетила, нали си работила като луда? Възможно е опозицията на Плутон с МЦ да е помогнала за това. Аз винаги разглеждам осите свързано.

*

Asol

• 4140
« Отговор #29 -: Юли 20, 2009, 12:06:48 pm »
...Но сутринта преди да тръгнем,си правих няколко експеримента с карти за предишни събития на видни личности и се изумих от точността на астрологията. Утре ще продължа с експериментите.

...сподели де и ние да се изумим  :P

*

aiia

« Отговор #30 -: Юли 20, 2009, 03:31:27 pm »

Е, как не си го усетила, нали си работила като луда? Възможно е опозицията на Плутон с МЦ да е помогнала за това. Аз винаги разглеждам осите свързано.

хихихи, ами то всички българи работят като луди. Особено тия където са на гурбет.
 :D