Здравей Гост

Луната ...

• 221 Отговора
  • 33127 Прегледи
*

Lillie

• 30532
Re:Луната ...
« Отговор #40 -: Юли 20, 2009, 09:39:23 pm »
Овен - пряма, напориста, ентусиазирана
Телец - обича да си угажда, мързелива
Близнаци - забавна, променлива, непостоянна
Рак - чувствителна, по детски ранима
Лъв - драматична, търсеща внимание
Дева - аналитична, мислеща
Везни - капризна, партньорски настроена
Скорпион - дълбока, магнетична, обсебваща
Стрелец - дружелюбна, бохем
Козирог - сдържана, прагматична
Водолей - будна, ексцентрична
Риби - състрадателна, лесно се поддава на влияние
Не спирай да ме срещаш
в миг безвремие.
Аз любя се със огъня.
Неспирно.
И разпилявам пепелта си
с ветровете.

*

aiia

« Отговор #41 -: Юли 20, 2009, 09:41:09 pm »
Шойне, Фронлайн Лилие  ;D
Ти как я чувстваш твоята Рачешка Луна в 8 дом?
Спиш ли добре?
Май имаме още един форумец с тази позиция, ако не се лъжа беше Фрибурд.

Да, той е. Ето какво е писал:

Аз за разкрасителните процедури не се съобразявам с Луната   ;D
Та, моята е в Рак в 8-ми Дом. За 28 дена 28 пъти мога да си сменя настроението, за което не мога да посоча нито 1 причина.   ;D
Шантава история. Депресии, обичам когато вали...не, обожавам когато вали! Усмивчица Мрачното време го чувствам в унисон със себе си. Музиката също, доста често слушам "отнесени" неща, разни странни, дето повечето ми приятели не мога да понесат. Иначе със Стрелец на АСЦ не съм никак мрачен човек

*

aiia

« Отговор #42 -: Юли 20, 2009, 09:46:32 pm »
На мен тези взимни рецепции хич не са ми ясни.

Примерно Козирожка Луна а Сатурн в Рак.
Това добро положение ли е?
Или ако например Луната в Козирог е в опозиция на Сатурн в Рак.
Чудна работа.

*

Mia21

• 2502
« Отговор #43 -: Юли 20, 2009, 09:46:52 pm »
Може би настъпи момента,в който да кажем,според това в кой дом попада Луната,какво означава.Честно казано,аз наистина не виждам за моята в 9-ти с какво толкова ми е допринесла.Някой би ли ми казал?
Доколкото зная 9-ти дом е свързан с висшето образование,чужбина,далечните светове.За висшето образование-добре,ама за чужбина-никога не съм искала да ходя там,най-много за един-два дни,а и въобще не мога да си представя да живея там.Имам чувството,че по-скоро бих умряла,отколкото да бъда на хиляди километри от родината си,близките си,приятелите си.Ето за това не разбирам,какво точно ми търси Луната в 9-ти.

*

Todr

• *
  • 65
« Отговор #44 -: Юли 20, 2009, 09:50:22 pm »
Ще разясните ли какво ще рече луна в съвпад с нептун и хирон в водолей 5 дом прави  секстил  с  юпитер и със слънцето  и опозиция със сатурн.Много сложна ми се вижда тази обстановка около тая луна

Става дума за детенце родено 2007 г.
АСЦ Дева или Везни, Слънце в Стрелец.
Сатурн в 11 дом Лъв.

И защо да е сложна обстановката?!
Опозицията Луна-Сатурн не е от най-леките, но ако не е тази опозиция нещо друго ще е.
Във всяка карта има по нещо ''сложно'', което трябва да се отработи.
Ами много аспектирана,чета в Зета само аспектите не мога ги навържа, инак става дума за детенце да но с слънце в овен асц- дева
Слънце-Дева,Луна-Риби,Асцендент-Скорпион,Марс-Близнаци,Юпитер-Рак,Меркурий-Дева,Венера-Лъв

*

Skarlet

« Отговор #45 -: Юли 20, 2009, 09:50:27 pm »
Луна в Овен-чувствата ми са като огън,ще те изпепеля
Луна в Телец-предана съм и държа на традициите
Луна в Близнаци-бързи,смели,сръчни
Луна в Рак-ще съм винаги до теб
Луна в Лъв-животът е сцена и ние сме актьори
Луна в Дева-подкрепяй ме,защото съм несигурна
Луна във Везни-да живее любовта и красотата
Луна в Скорпион-убий ме,обичам те
Луна в Стрелец-целият свят е мой
Луна в Козирог-неуморен съм,когато имам сигурност
Луна във Водолей-ако търсиш приятел и нови идеи,тук съм
Луна в Риби-толкова съм съчувствена,че на моменти-наивна

Извинявайте,но не можах да измисля нещо по-смислено,защото мойте пиявички не ме оставят да мисля.  ;D

*

Lillie

• 30532
« Отговор #46 -: Юли 20, 2009, 09:53:15 pm »
Имаме съфорумка със същата позиция, г-ца 123.  :)

Обичам да си поспивам, да се успивам и да сънувам най-вече...
Често страдам от безсъние. Много трудно заспивам, но веднъж като заспя, трудно се събуждам после...
Още си спомням как в детската градина бях единственото дете, което не спеше на обяд. Много ми се караха лелките и въпреки всичко не заспивах. Спомням си как се въртях в леглото, докато другите деца спяха сладко... Само един-единствен път успях да заспя тогава, но се успах и се събудих, след като другите деца бяха отдавна станали, към края на деня, когато родителите минаваха да ни прибират. Голямо спане. И лелките пак ми се караха...

Предполагам, че проблемите със съня се дължат на голямия воден тригон на Луната с Марс и Уран, а двамцата хубосници са ми ъглови в хороскопа... Не мога да спра да мисля дори в леглото, заспивам след час - час и половина, след като съм си легнала, понякога и повече...  :(

Не спирай да ме срещаш
в миг безвремие.
Аз любя се със огъня.
Неспирно.
И разпилявам пепелта си
с ветровете.

*

Nebesna

« Отговор #47 -: Юли 20, 2009, 09:54:39 pm »
И аз дълго време се смятах за идеалистка. Беше време, когато не си знаех асцендента и си мислех, че Луната ми е в 12-ти дом. Тя и без това дълго време се държеше като 12-домна, заради наталния квадрат с Нептун и продължителния съвпад с транзитен Нептун. Мразех парите и си бях изработила философия, че те са "необходимо зло", понеже правят хората зависими от своята наличност. Ама после се научих да уважавам материалните неща. Особено, след като ,установих, че Луната ми е във 2-ри дом. Настроението ми зависи от усещането ми за материалната обезпеченост. Ето на, признавам си. Като взема заплата....и направо летя.

*

aiia

« Отговор #48 -: Юли 20, 2009, 09:55:37 pm »
Скарлет, понеже май ти си единствения Рак тук, кажи ми - Един рак може ли да прости изневяра?!
Кои знаци са склонни на компромиси и биха простили предателство??
То е ясно, че всичко е много индивидуално, но ние ще изходим от общите характеристики, разбира се.  ::)

*

Helo

« Отговор #49 -: Юли 20, 2009, 09:56:59 pm »
Аз пък преди като имах да обмислям важни въпроси все се канех като си легна да ги обмисля, ама все не ми стигаше времето, защото заспивах преди да съм започнала с мисленето.  ;D  ;D  ;D

*

Lillie

• 30532
« Отговор #50 -: Юли 20, 2009, 09:59:55 pm »
Ще ми се и аз да можех да заспивам бързо и да спя като пън, ама тц... нема такъв филм при мене.  :-\
Не спирай да ме срещаш
в миг безвремие.
Аз любя се със огъня.
Неспирно.
И разпилявам пепелта си
с ветровете.

*

Skarlet

« Отговор #51 -: Юли 20, 2009, 10:01:18 pm »
Скарлет, понеже май ти си единствения Рак тук, кажи ми - Един рак може ли да прости изневяра?!
То е ясно, че всичко е много индивидуално, но ние ще изходим от общите характеристики, разбира се.  ::)

Мисля,че е строго индивидуално.Аз мога и съм прощавала много неща.

*

aiia

« Отговор #52 -: Юли 20, 2009, 10:01:58 pm »
Хелоуу, къде ти беше Луната на тебе?
Що не си напишете в подписите разположението на планетите, за да не се питаме все.  ;)

Скарлет, говорим за изневеря? Ако хванеш мъжа си с друга жена у леглото, ще простиш ли?

*

Helo

« Отговор #53 -: Юли 20, 2009, 10:03:06 pm »
Хелоуу, къде ти беше Луната на тебе?
Що не си напишете в подписите разположението на планетите, за да не се питаме все.  ;)

Написах го на втората страница на темата, в третия пост.

*

Skarlet

« Отговор #54 -: Юли 20, 2009, 10:03:48 pm »
Да споделя за Луната ми в 6 дом-не мога да стоя без работа.За минута,ако не правя нищо,секлетясвам.  ;D

*

Mia21

• 2502
« Отговор #55 -: Юли 20, 2009, 10:05:29 pm »

Според мен Луните,които биха простили по-лесно изневярата са-Лъв/защото е благородна/,Рак/както казва Скарлет-ще съм винаги до теб/,Водолей/те по принцип са малко над тези неща/,Риби/колкото и да ми е криво да го кажа-защото винаги се поставяме на мястото на другия и почти няма нещо,което да не можем да простим/.Скорпито,донякъде ще ти прости,но после ще те смаже...

*

aiia

« Отговор #56 -: Юли 20, 2009, 10:06:06 pm »
Моята е в края на 5 , считам я в 6-ти. И аз съм така. Ако не се движа, трябва да чета или да пиша. Мозъка трябва да работи. Не мога да блуждая ей така да зяпам или да гледам в една точка. Трудно гледам и телевизия, саклет ме хваща.

*

Kaya

• 2893
« Отговор #57 -: Юли 20, 2009, 10:06:33 pm »
" неутешима" е някак 8 домната луна ( не зная дали е същото щом е в рак ::)
 при транзита на  плутон върху натален нептун имах страшна инсомния (иначе съм пън) периодът беше доста дълъг и  в един момент не бях много в реалността

Надявам се вселената да помага и на моите другарчета. Ще ги чакам.

*

Nebesna

« Отговор #58 -: Юли 20, 2009, 10:07:44 pm »
Скарлет, говорим за изневеря? Ако хванеш мъжа си с друга жена у леглото, ще простиш ли?

Ало, тез неща се правят умно. Като е решил да изневерява да го направи тарикатската. Тази жена заслужава уважение. Щом е допуснал да го хване, значи не заслужава прошка.

*

aiia

« Отговор #59 -: Юли 20, 2009, 10:08:36 pm »
Едва ли Лъвът ще прости. Той е горделив преди всичко. Не знам колко е благороден, но не търпи конкуренция и е крайно ревнив. Има силно развито собственическо чувство както е и Рака.  За Скорпион няма да говорим.
Стрелци и Водолей както и Близнаци, това са според мен най-фриволните знаци.