Здравей Гост

Луната ...

• 221 Отговора
  • 33260 Прегледи
*

Lillie

• 30532
Re:Луната ...
« Отговор #140 -: Юли 22, 2009, 09:45:39 pm »
Аз пък,защо съм си мислела до сега,за хората с Венера в Близнаци,че са склонни да поддържат две връзки едновременно,а не постоянно да търсят нещо друго?!

Ау, вие убихте всичко детско у мен  :-[...
Да не се окаже, че са ми пораснали еленови рога вместо овенски?  ;D
Не спирай да ме срещаш
в миг безвремие.
Аз любя се със огъня.
Неспирно.
И разпилявам пепелта си
с ветровете.

*

Mia21

• 2502
« Отговор #141 -: Юли 22, 2009, 09:48:46 pm »
Аз пък,защо съм си мислела до сега,за хората с Венера в Близнаци,че са склонни да поддържат две връзки едновременно,а не постоянно да търсят нещо друго?!

Ау, вие убихте всичко детско у мен  :-[...
Да не се окаже, че са ми пораснали еленови рога вместо овенски?  ;D

Що бре,Лили?Па на теб?Да нямаш някое такова гадже? :)

*

Lillie

• 30532
« Отговор #142 -: Юли 22, 2009, 10:01:08 pm »
Да нямаш някое такова гадже? :)

Имах...
АЦ и Венера в Близнаци, Луна в Стрелец.  :-[
Не спирай да ме срещаш
в миг безвремие.
Аз любя се със огъня.
Неспирно.
И разпилявам пепелта си
с ветровете.

*

Skarlet

« Отговор #143 -: Юли 22, 2009, 10:07:39 pm »

Имах...

Може и да са склонни към поне две връзки едновременно,но когато обичат,обичат невероятно.Всичко е до време.Харесват интелигентни жени и се нуждаят от духовна връзка и свобода на действие.

*

toroni

• **
  • 561
« Отговор #144 -: Юли 22, 2009, 10:21:55 pm »

Имах...
Като утвърдена Близначка , мога да кажа, че с тези показатели можеш да бъдеш нещо като "В очакване на Годо".  ::)
Слънце ,Венера, Сатурн и Асц. в Близнаци,Луна в Дева, Меркурий и Марс в Рак

*

Mia21

• 2502
« Отговор #145 -: Юли 22, 2009, 10:34:35 pm »
Имах...
АЦ и Венера в Близнаци, Луна в Стрелец.  :-[
Като утвърдена Близначка , мога да кажа, че с тези показатели можеш да бъдеш нещо като "В очакване на Годо".  ::)

Аз също съм Близначка и мисля,че освен,че понякога правим глупости за разнообразие,сме и големи идеалисти.Така,че не можем да бъдем сигурни кой от двамата Близнака е в действие.А в Луната Стрелец не намирам нищо лошо,хем бохеми,хем по детински чисти и искрени.За асцендента също,нямам кой знае какви забележки.
Ама тя Лили си знае,най-малко пък аз мога да и обяснявам.
« Последна редакция: Юли 22, 2009, 10:39:53 pm от Мia21 »

*

Lillie

• 30532
« Отговор #146 -: Юли 22, 2009, 10:36:18 pm »
Ама то е минала история вече след квадрата на Сатурн и Уран към Венерата му...  :-[
Не спирай да ме срещаш
в миг безвремие.
Аз любя се със огъня.
Неспирно.
И разпилявам пепелта си
с ветровете.

*

toroni

• **
  • 561
« Отговор #147 -: Юли 23, 2009, 12:12:32 pm »
Ама то е минала история вече след квадрата на Сатурн и Уран към Венерата му...  :-[

Може би, когато Сатурн направи тригон към Венерата му, нещата ще се изменят... :)

*

Lillie

• 30532
« Отговор #148 -: Юли 23, 2009, 12:29:08 pm »
Надявам се...
Искрено му пожелавам да е щастлив и да намери това, което търси.
Всичко се случи, след като Сатурн му навлезе в 5 дом, където има Дева и Везни. Надявам се по-нататък тригонът му към натална Венера да му повече приятни емоции, да срещне половинката си... Макар и да са ни разделени пътищата оттук нататък, ми се ще да има положително развитие при него. Бих се радвала, ако е така.
Не спирай да ме срещаш
в миг безвремие.
Аз любя се със огъня.
Неспирно.
И разпилявам пепелта си
с ветровете.

*

toroni

• **
  • 561
« Отговор #149 -: Юли 23, 2009, 01:06:17 pm »
Макар, че съм Близнаци, ми е трудно  да  разбера мъжете от тази зодия. Твърде са неуловими, дори и за мен.Но пък оставят незабравими впечатления и са хора, които за добро или лошо ще помниш дълго.

*

Lillie

• 30532
« Отговор #150 -: Юли 23, 2009, 01:28:01 pm »
Досега с мъже Близнаци и Везни не съм имала вземания-давания...  :)
Въпросната близнашка Венера бе със стелиум в Телец (Слънце, Марс и Меркурий).
Не спирай да ме срещаш
в миг безвремие.
Аз любя се със огъня.
Неспирно.
И разпилявам пепелта си
с ветровете.

*

Kali

• **
  • 1411
« Отговор #151 -: Юли 23, 2009, 01:36:20 pm »
Живея с близнашка Венера и нямам никакви оплаквания. Ако има други жени покрай него, аз въобще не разбирам.

За Близнашките Луни съм чела, че са "вечно търсещи", но има и изключения.  :)
Ние можем да бъдем промяната, която искаме да видим в света.

*

toroni

• **
  • 561
« Отговор #152 -: Юли 23, 2009, 01:54:59 pm »
Мъжът Близнак е тежък, защото трудно може да му се задържи интереса задълго. Те са много капризни към хората и трябва наистина да си мно-о-го напред с нещата, за да им се угоди.Лековатият им вид и поведение обикновено е маска - те много добре знаят какво искат и не се колебаят да си го вземат. ::)

*

123

« Отговор #153 -: Юли 24, 2009, 10:47:12 pm »
Имаме съфорумка със същата позиция, г-ца 123.  :)

Обичам да си поспивам, да се успивам и да сънувам най-вече...
Често страдам от безсъние. Много трудно заспивам, но веднъж като заспя, трудно се събуждам после...
Още си спомням как в детската градина бях единственото дете, което не спеше на обяд. Много ми се караха лелките и въпреки всичко не заспивах. Спомням си как се въртях в леглото, докато другите деца спяха сладко... Само един-единствен път успях да заспя тогава, но се успах и се събудих, след като другите деца бяха отдавна станали, към края на деня, когато родителите минаваха да ни прибират. Голямо спане. И лелките пак ми се караха...

Предполагам, че проблемите със съня се дължат на голямия воден тригон на Луната с Марс и Уран, а двамцата хубосници са ми ъглови в хороскопа... Не мога да спра да мисля дори в леглото, заспивам след час - час и половина, след като съм си легнала, понякога и повече...  :(

Щастливка :)
Моята е в квадрат с Уран и Марс /пак ъглови/ - и няма заспиване от дете и до днес. Като дете, обаче не ми се отразяваше, сега при поредната безсънна нощ на другия ден съм тотално извън строя, дори залитам на моменти, за умствените поражения да не говорим :)

По въпроса за изневярата - бих простила, или по-скоро не бих обърнала внимание, в зависимост от изневярата /Венера във Водолей/, но една Луна в Рак в 8ми и аспект с Уран би усетила природата на отклонението...пък и силен Нептун ;D
И последното, което би направила е да "ускубе нещастницата" - звучи ми смешно, в крайна сметка на нейно място би могла да бъде всяка, изборът е на твоя мъж...

*

Ivanco

• *
  • 148
« Отговор #154 -: Юли 24, 2009, 11:13:13 pm »
И аз да си кажа сега за Луната - нали съм рачешко :)

Луна на трон по знак във 2 дом, в съюз със Слънце и Венера и с тригони към Юпитер и Нептун плюс секстил с Плутон.
Та така за мен - лесно заспивам, спя непробудно, само ако има нещо много важно или вълнуващо да мисля преди лягане, може и да не заспя лесно. А то е ясно с тая Луна в Рак и Телешкия 2 дом, че съм добре, когато семейството и финансите са ми добре.
А за теб Asla - давам ти още един жокер като стана дума дали бихме простили изневярата ние Раците - ами, не е изключено, само ако обичаме много човека до нас и разберем, че го е сторил неволно, заблудил се е временно. Дори и до порстим обаче, няма да е вече същото никога.....
Много хубаво го каза и ти Lilie - може и да порсти, но няма да забрави. Така е, защото ние сме едни от най-верните зодии в зодиака. Аха  ;)

« Отговор #155 -: Юли 25, 2009, 08:33:03 am »
Луна в Скорпион помни емоционално затова не може да забрави,
всичко,което й е причинило некомфортност и е застрашило
изградената й вече защитна крепост е заплаха и се помни дълго, поставя се в черният  списък на рисковите и винаги светва червена лампичка при среща с идентична ситуация и действа светкавично защитавайки своята припозната територия, независимо
дали каузата касае човек, предмет, идея,перспектива или просто за спорта....

Моята Луна Скорпи / 3 дом в съвпад с Венера и Нептун,
 опозе на Юпитер и в секстил със свойте упр. Марс/Плутон и Уран на Асц.
взаимна рецепция по дом с Меркурий Козирог/4 дом

потребностите на Луна Скорпи/3 дом са активност и непрекъсната комуникация с околният свят, Луна секстил Асц.Дева, тригон към Дсц. и в съвпад с упр. на Дсц./ Нептун/
 обича да е полезна,вярна и грижовна към тези, който обича и на който е гласувала доверие,
стига да не я предадат по някакъв начин, ей тогава става страшно
светне ли червената лампичка и влезеш ли в оня списък като заплаха, отмъщение ли не , то е за слабите, провокации да и то постоянно, методично и целенасочено с цел да изпита същото, което
й е причинил, но и това е до време, достигайки определена възраст осъзнаваш, че няма смисъл да си хабиш енергията за да победи твоята истина, тя никога не е истина на този, който те е предал, просто този човек ако те излъже или предаде доверието, което сте градили с години престава да съществува за една Луна Скорпи, мъртъв е завинаги, оставя го в миналото и продължава напред
Луна/Уран забравя миналото осъзнато, но  Луна/Плутон подсъзнателно го сънува.
Свободен е само онзи, който се радва на свободата на всички...
Истински свободен е този, който няма нужда да прави избор...

*

123

« Отговор #156 -: Юли 25, 2009, 08:49:54 am »
хм
Най-сериозната връзка и единственото ми съвместно съжителство беше с мъж с Луна в Скорпион; Слънце, Марс и Меркурий в Дева, Венера в Лъв. Поставяше ме на пиедестал, беше и е най-моногамният мъж, когото познавам. Ревността му усетих едва, когато разбра, че ме губи безвъзвратно. И да, предадох го...Не ми е отмъщавал, но пък от тогава бял ден съм видяла /а минаха доста години/ ;D ;D ;D И до сега поддържаме контакт /по негово желание/ - сигурно му харесва да наблюдава отблизо как се провалям във връзките ;D ;D ;D

*

123

« Отговор #157 -: Юли 25, 2009, 09:38:21 am »
Я виж ти
Сега видях Луната на мъж, за когото пазя добри спомени от връзката, дори ме карат много да се усмихвам
И тя е в Скорпион -явно импонират на моята в Рак и в 8ми ::)

*

missKapriz

« Отговор #158 -: Юли 25, 2009, 09:51:52 am »
Mия,за Венера в Близнаци Муси Дачева беше казала,че имат склонност към по-млади партньори,а като се има предвид двонствеността на Близнаци,то кво да си помисли човек,освен че тъкат на два стана :P Мъжа ми има такава Венера,но не съм го изловила де ;)Но той пък има толкова много квадратури на Венера-5 на брой/от общо 23/ и 3 съвпада,че може и невидим да става-знам ли го :-[Изобщо не съм виждала друга карта с толкова квадратури ,опзиции и съвпади накуп И без нито една кардинална и огнена планета...Само вода и въздух,и змия по китайския-хлъзгав,двойнствен и невидим  ;D ;D ;D Тъй че и аз като Кали нищо сериозно не съм забелязала :)
А както казва Скарлет могат да обичат много силно,по техен си начин

*

Skarlet

« Отговор #159 -: Юли 25, 2009, 10:44:26 am »
...Mия,за Венера в Близнаци Муси Дачева беше казала,че имат склонност към по-млади партньори,

Венера в Близнаци сама по себе си, като въздушна такава може да предполага много неща ...важното е къде е в една карта и как е аспектирана  :) С моята Венера в Близнаци винаги съм предпочита батковци  :P

Познавам един "батко", който има Венера в Близнаци,в съвпад с Марс и Сатурн. Заряза съпругата си,заради любовта си към по-голяма кака от него.  ;D Така че,не може да се гледа само положението на планета по знак.Много са важни аспектите.  ;D