Здравей Гост

Луната ...

• 221 Отговора
  • 33274 Прегледи
*

missKapriz

Re:Луната ...
« Отговор #160 -: Юли 25, 2009, 10:53:07 am »
уффф,аз с моите големи познания по астрология гледам,че 1 брак му се пада на моя човек ;DТо не че му пречи да палува,знам ли,ама моята Луна в Скорпи каквато е ревнива....А за аспектите на Венера съм тотално объркана-неговата сключва тамън 9-къде по-напред да гледам,Скарлет?Квадрат с Марс,Нептун,Уран,Плутон и хирон,съвпад с Юпитер,СЛВ и Асц,тригон с Джуно...като китайски иероглиф е ::)

*

holanda

« Отговор #161 -: Юли 25, 2009, 11:57:27 am »
аз нещо не разбирам своята луна-хем на благоприятна позиция,хем не сключва лоши аспекти,но защо не усещам позитивното и влияние? :o :oНамира се в 11 дом ,в Дева,като там е и Парс Фортуна(мисля,че са в широк съвпад,но картата ми е от astro.com и не приемам всичко за чиста монета),освен това е в секстил със Слънцето и Марс в 12 дом,които са връх на 2 тао-квадрата/тоест луната помага да ''изклинча'' от проблемите си,но още не схващам как и кога става това ,като все ми е криво на душата и не намирам покой :D :D :-X.Не спя спокойно,събуждам се при съвсем лек шум,нуждая се от 3 часа,за да се унеса(като това се slucvа след дълго сериозно самовнушение ;)).Опитвам се винаги да съм приятна с околните,но дори те vijdat като настъпи меланхолията.А това от своя страна е малко тъпо,защото Иначе съм забавна и успявам да повдигна...духовете ;D ;D :P :-[

*

toroni

• **
  • 561
« Отговор #162 -: Юли 25, 2009, 03:21:06 pm »
...Mия,за Венера в Близнаци Муси Дачева беше казала,че имат склонност към по-млади партньори,

Венера в Близнаци сама по себе си, като въздушна такава може да предполага много неща ...важното е къде е в една карта и как е аспектирана  :) С моята Венера в Близнаци винаги съм предпочита батковци  :P

И аз със моята Венера в Близнаци предпочитам по-възрастни мъже от мен.Това май идва от Сатурн на асц. ::)
Слънце ,Венера, Сатурн и Асц. в Близнаци,Луна в Дева, Меркурий и Марс в Рак

*

Asol

• 4140
« Отговор #163 -: Юли 25, 2009, 03:38:43 pm »
И аз със моята Венера в Близнаци предпочитам по-възрастни мъже от мен.Това май идва от Сатурн на асц. ::)

...а Марс в какъв знак ти е или какъв знак имаш на куспидата на 7 ?

*

toroni

• **
  • 561
« Отговор #164 -: Юли 25, 2009, 09:13:24 pm »

...а Марс в какъв знак ти е или какъв знак имаш на куспидата на 7 ?

Марс ми е в  Рак във втори дом, десц. ми е Стрелец.Имам Юпитер в 7 ми дом, но в Козирог.

*

Skarlet

« Отговор #165 -: Юли 25, 2009, 09:17:45 pm »
Ми,значи предпочитанията към батковци идва от Юпитер в 7 дом в Козирог.  ;D

*

toroni

• **
  • 561
« Отговор #166 -: Юли 25, 2009, 09:26:41 pm »
Ако реша да се заженя втори път , може би ще е за някой батко - и 9 ми дом ми е в Козирог и  се управлява от Сатурн на асц. ::)

*

Asol

• 4140
« Отговор #167 -: Юли 25, 2009, 09:28:21 pm »
 ???  ...хайде сега този Сатурн да не е на две ракии  ;D не му ли идва малко множко ...

*

Mia21

• 2502
« Отговор #168 -: Юли 25, 2009, 09:44:25 pm »
Ако реша да се заженя втори път , може би ще е за някой батко - и 9 ми дом ми е в Козирог и  се управлява от Сатурн на асц. ::)

А...,не се оправдавай с този Сатурн на АЦ-то и моя е там,ама не са ми преоритетни батковците. ;) ;D Някои от тях ги харесвам не заради нещо друго,а заради това,че са по-опитни в отношенията си с жените.А това го притежават и някои по-млади момчета,така че... ;) :)

*

toroni

• **
  • 561
« Отговор #169 -: Юли 25, 2009, 09:49:46 pm »

А...,не се оправдавай с този Сатурн на АЦ-то и моя е там,ама не са ми преоритетни батковците. ;) ;D Някои от тях ги харесвам не заради нещо друго,а заради това,че са по-опитни в отношенията си с жените.А това го притежават и някои по-млади момчета,така че... ;) :)

Е, като казвам "батковци" имам предвид поне 5-6 години по големи от мен (разбирай над 40 -те)
. Това са прилични разлики, смятам :-[ 

*

Asol

• 4140
« Отговор #170 -: Юли 25, 2009, 10:01:49 pm »
...въпросът е към кой дом който има на куспидата си козирог ще се ориентираш към онзи от 7 или към онзи от 9  :P ...да нямаш два дома в Козирог и Юпитер да е на " ръба"  между двата знака ???

*

Mia21

• 2502
« Отговор #171 -: Юли 25, 2009, 10:08:04 pm »
Asol,моят седми дом започва с Козирог,така че случаите са почти аналогични.Може да става дума,просто за стечение на обстоятелствата.

*

toroni

• **
  • 561
« Отговор #172 -: Юли 25, 2009, 10:12:09 pm »
...въпросът е към кой дом който има на куспидата си козирог ще се ориентираш към онзи от 7 или към онзи от 9  :P ...да нямаш два дома в Козирог и Юпитер да е на " ръба"  между двата знака ???

Точно така- имам 8ми и 9 ти дом в Козирог, а Юпитер е в 7ми дом (десц. Стрелец), но е на ръба на 8ми - вече в Козирог :)

*

Skarlet

« Отговор #173 -: Юли 25, 2009, 10:18:37 pm »
Ми,нормално.Юпитер управлява 7 дом,щом Стрелец е на куспидта му.

*

aiia

« Отговор #174 -: Август 02, 2009, 05:32:30 pm »
Казвам, да си видим къде ни е прогресивната Луна, в кой дом и знак.
Работи ли при вас?
Не знам защо, но при мен изобщо не работи тази техника. Цял ден я гоних Луната през годините, ама хич не ми е показателна, нито на подсъзнателно ниво, нито на яве  ;D. Явно не при всеки действат прогресиите.
Например, прогресивна Венера и Меркурий са минали през натален Плутон в съвпад, но нищо не съм усетила. Сега са се запътили към Скорпиона, ама кой знае ... ще ставам ''развратна'' на старини сигурно  ;D

*

veshti4ka

« Отговор #175 -: Август 02, 2009, 05:40:17 pm »
Асла, абе прогресиите не действаха ли на подсъзнателно ниво  ???  в момента прогресивната Луна ми е в съвпад с Урана в 8 дом. нищо особено ако изключим, че от време навреме изведнъж ми става едно неспокойно и хуквам да обикалям по улиците или пък се събуждам посред нощите и джъткам на рс до сабахлян  ;D ;D ;D   но пък на физически план нищо особено - тишина и спокойствие  ;D

*

aiia

« Отговор #176 -: Август 02, 2009, 05:44:13 pm »
Асла, абе прогресиите не действаха ли на подсъзнателно ниво  ???  в момента прогресивната Луна ми е в съвпад с Урана в 8 дом. нищо особено ако изключим, че от време навреме изведнъж ми става едно неспокойно и хуквам да обикалям по улиците или пък се събуждам посред нощите и джъткам на рс до сабахлян  ;D ;D ;D   но пък на физически план нищо особено - тишина и спокойствие  ;D

Беш ли му...мамаата.  ;D Нито на подсъзнателно ниво, никак не ми действат. Написах си на един лист хартия по ключови и значими събития до сега. Тръгнах да проследявам, ами то пълна пародия. Абсолютни несъответствия. Май прогресиите не дават реални събития. Само тласък, идея, мисъл , ама реализацията зависи от транзитите.  :-\

*

Mims

• **
  • 772
« Отговор #177 -: Август 02, 2009, 05:54:20 pm »
В тоя форум действа телепатията.. ;DОдеве изчетох цялата тема и се наканих да пиша,ама ми дойдоха гости..
За наталната съм писала доста,пък и имам чуството,че половината пишещи тук,ако не и повече,сме рачешки Луни..
Прогресивната ми сега е в 4-ти, Везни и смело се е запътила към Плутон,2-3 градуса й остават.Резултат-връзка с плутонов мъж отвсякъде.. ;)За дрехи и бижута няма да говоря.След 'аскетизма' на Луната  в  Дева,вчера зарадвах едни хора с един чувал дрехи,щото не мога да си сместя новите покупки в гардероба..Никога не съм била толкова хищна за нови дрехи и обувки,а тая любов към бижута от къде се взе,не знам..Ще фалирам,ако се не спра.. >:(
Задава се и ремонт вкъщи.. :(

*

aiia

« Отговор #178 -: Август 02, 2009, 05:59:40 pm »
Страхотно, Мимс.
Радвам се за теб, само хубави неща ти пожелавам.
При теб си работи значи точно. 
Моята пр. Луна мина ДЕСЦ и в момента влиза в Овен. Тепърва ще получавам, надявам се, огъня на Овена. Едно ми е задрямало сега  ;D Да ми кажат ''пат'' няма да се стресна. И тавана да ми падне, все тая. Ще чакам края на септември/октомври. ;D :D

*

Mims

• **
  • 772
« Отговор #179 -: Август 02, 2009, 06:59:19 pm »
Риби е един от трудните знаци за прогр. Луна..Изолация,свръхчуствителнист,правят се жертви,бяга се от действителността..Има изкривяване на реалността..
Навлизайки в Овен,промяната е повече от приятна-жизнерадост,оптимизъм,прилив на енергия и мотивация за действие..В книгата на Ръшман има повече информация.
На близък скоро му мина от Водолей в Риби.Каза,че чуства коренна промяна..Онова време на джиткане с приятели и активност е сменено от чуство на самота,желание за изолация.Сложи край на 2-годишна сериозна връзка с момиче Водолей.
А,и да не забравя-изкарах си камъка от бъбрека точно при прогр. Луна във Везни. :)
« Последна редакция: Август 02, 2009, 07:10:20 pm от Mims »