Здравей Гост

негативни нощни посещения

• 47 Отговора
  • 16950 Прегледи
*

kris

• 2298
  • (:
Re:негативни нощни посещения
« Отговор #40 -: Юли 06, 2010, 03:01:19 pm »
 :blink:
« Последна редакция: Декември 23, 2013, 12:41:05 pm от kris »

*

tool

« Отговор #41 -: Юли 07, 2010, 10:10:39 am »

предупреди феята на комарите да си го вземе иначе го затриваш с вестника и толкоз

Ми като ме научиш как да я призова, ше я предупредя .. :P

« Отговор #42 -: Август 31, 2010, 04:18:00 pm »
Аз съм доста потресена от това което чета ,защото си мислих че си въобразявам някви работи.Много често усещам странно присъствие пред стаята(даже в стаята ми) умирала съм си от страх и след като се помоля или заповядам да се махнат го правят.Усещала съм 2пъти и докато спа да се събуди(без да отварям очи) и да чувам някакви "неща" да говорят нещо(не е точно говорене ,а по скоро шептене) Първия път чух нещо от сорта "под дрехите,дрехите,дрехите" или над абе и аз не знам това ми е много странно ,а 2-рия път беше преди няколко дни и не успях да разбера(бяха далече от мен ,докато първия път усетих ,че са до ухото ми) иии се чуда въобразявам ли си ,луда ли ставам.... ;D :-\

*

flexaa

• *
  • 130
« Отговор #43 -: Септември 14, 2010, 07:11:25 am »
Днес пак ми случи и на мен около 5ч. се събудих и не можах да заспя, чуждото присъствие ме дразнеше със самото си присъствие, не можах да определя дали беше негативно или позитивно. Преди време имах ужасни проблеми, тази години само два пъти мисля, докато спя нещо ме души, но не умирам. Вдишвам толкова въздух, колкото да не умра... ужасно е! И ме е страх да не ми се случи пак... какво мога да направя - напр. камъни?

*

flexaa

• *
  • 130
« Отговор #44 -: Септември 14, 2010, 07:14:24 am »
Между другото тези посещения, както казах могат да бъдат и позитивни незавсимо дали ти дават мира да заспиш. Ето една история от една книга за Ванга. Ванга казва на едно семейство да дойдат да спят в тях или пък те поемат инициативата - не зная; и така през ноща се бъдят и чуват някакъв шум на вън, като вятър се приближава (усещат влизането) и след това сякъш им минава през краката и те им изтръпват.... На сутринта Ванга им казва, че Богородица е била при тях и ги е богословила. Това ми се е случвало и на мен, няколко пъти.

*

holanda

« Последна редакция: Октомври 11, 2010, 01:10:32 am от жълтолилава »

*

holanda

« Отговор #46 -: Октомври 10, 2010, 08:27:48 pm »
чуждото присъствие ме дразнеше със самото си присъствие
 какво мога да направя - напр. камъни?

игнорирай го това присъствие и няма да те дразни с присъствието си  :P

с камъни да ги захвърляш не става  :P

/шегувам се,защото не ми е забавно,колкото и парадоксално да е това.Може да опиташ със свещ.Просто я запали и си лягай.Това не е шега,а изпитан метод.Дори самото гледане на пламъка те изчиства от негативни мисли, с които привлuчaш присъствията  ;)/
знам,че не става въпрос за сън,но http://sanovnik.bg/n2-6121-%D0%91%D0%BE%D0%BB%D0%B5%D1%81%D1%82%D0%B8%D1%82%D0%B5_%D0%BD%D0%B8_%D0%B8%D0%B7%D0%BF%D1%80%D0%B0%D1%89%D0%B0%D1%82_%D1%81%D0%B8%D0%B3%D0%BD%D0%B0%D0%BB%D0%B8,_%D0%B4%D0%BE%D0%BA%D0%B0%D1%82%D0%BE_%D1%81%D0%BF%D0%B8%D0%BC.
И все пак,в твоя случай е добре да се самонаблюdаваш повече.Мисля,че причината за душенето е вътрешна и породена от някакви твои задълбавания в неща,които не са препоръчителни.Акцентирай над положителната си страна с хубави филми,добри намерения,някои нов флирт ако щеш /това е като защитна реакция.Ако не правиш нищо и прекаляваш с духовната литература може да провокираш появата на психични изменения..все едно изпращаш сигнали към подсъзнанието си,че може да се справиш с духовните търcения и се самонастройваш към емоционален и психичен хаос.Това е несъзнателна реакция на съществото ти,попита от информацията в книгите,че трансформацията е предшествана от хаос и разруха на ментално ниво/

[/quote]
« Последна редакция: Октомври 11, 2010, 01:09:20 am от жълтолилава »

« Отговор #47 -: Март 16, 2011, 05:17:57 am »
Това с изсмукването на енергията си е направо ужасно. Имам чувството, че дори използват периоди, в които ти е трудно и си по-слаб  за да те смучат повече,  независимо какви са "съществата". В период на година, когато си страдах за "лична драма" почти всяка нощ се събуждах към 3, 3 и половина вир вода, както се казва, цяла обляна в пот, мокър дюшек, мокри дрехи, просто ужасно, ставах като парцал и ходех замаена сутрин докато се стегна, защото почти няма заспиване след такова събуждане. Отдадох го на неспокойните мисли и душевни страдания, но определено мисля, че нчкой яко си е дурпал необходимата му енергия от мен, докато спя. Сега вече мислено си се "обгръщам" с бяла светлина и "щит", има някакъв ефект, ще се науча да се пазя!