Значи няма да ям бои от мутри,полицията и други мутри ги посплашиха,сега друг проблем :Ще се опитат да ме съдят за побой на приятелката ми с цел да измъкнат парички от цялата история(от тайни источници на инфо) Пак занимавки с полицаи ,писна ми вече от такива истории... 7,ми,8-ми ,12 дом-хвани единия блъсни другия.
Права беше майка ми( и не само тя) че онова синастрично слънце в 8-ми(дето ми е управителката на 12) докато не ме осъди или вкара в затвор няма да миряса.пък уж нищо не вдява от астрология.То както казваш много информация получаваме и без астрология, стига да искаме да си отворим очите и да я видим.
Войната плутон/марс в опозиция веднъж беше срещу майка ми,после стана срещу приятелката ми,после пак се обърна и т.н. Аз все по средата между двете. Имах достатъчно време да преценя кой колко струва.
Това с алкохолички(луна квадрат нептун по натал) да си имаш работа не е работа))) Че и отгоре на това да ти стъпи със слънце на луната и да командва парада при условие че имаш асц лъв ..мани мани))
В полицията е изкривила информацията така че всичко да се обърне срещу мен.Това рибата може да лъже и сама да си вярва на историята,много убедително звучи...И аз го мога де ,нищо ново по нептун.
Казах си каквото ми тежеше,сега отивам да се покривам в таванската стаичка )) Трябва да мисля за защита