Здравей Гост

7-ми,8-ми и сатурн в 12 ..продължение

• 12 Отговора
  • 4811 Прегледи
*

ДД

« -: Ноември 16, 2004, 04:39:34 pm »
Значи няма да ям бои от мутри,полицията и други мутри ги посплашиха,сега друг проблем :Ще се опитат да ме съдят за побой на приятелката ми с цел да измъкнат парички от цялата история(от тайни источници на инфо) Пак занимавки с полицаи ,писна ми вече от такива истории... 7,ми,8-ми ,12 дом-хвани единия блъсни другия.

Права беше майка ми( и не само тя) че онова синастрично слънце в 8-ми(дето ми е управителката на 12) докато не ме осъди или вкара в затвор няма да миряса.пък уж нищо не вдява от астрология.То както казваш много информация получаваме и без астрология, стига да искаме да си отворим очите и да я видим.
Войната плутон/марс в опозиция веднъж беше срещу майка ми,после стана срещу приятелката ми,после пак се обърна и т.н. Аз все по средата между двете. Имах достатъчно време да преценя кой колко струва.
 Това с алкохолички(луна квадрат нептун по натал) да си имаш работа не е работа))) Че и отгоре на това да ти стъпи със слънце на луната и да командва парада  при условие че имаш асц лъв ..мани мани))

В полицията е изкривила информацията така че всичко да се обърне срещу мен.Това рибата може да лъже и сама да си вярва на историята,много убедително звучи...И аз го мога де ,нищо ново по нептун.

Казах си каквото ми тежеше,сега отивам да се покривам в таванската стаичка )) Трябва да мисля за защита

*

АН

« Отговор #1 -: Ноември 16, 2004, 08:03:24 pm »
караш я тая революция както пише по книгите.... :)

някои неща ги учим и на теория и на практика... :)

банално, но човек се учи от грешките....умният - от чуждите :ph34r:  

*

Guest_DDD

« Отговор #2 -: Ноември 17, 2004, 06:37:47 pm »
Цитат
караш я тая революция както пише по книгите.... :)

някои неща ги учим и на теория и на практика... :)

банално, но човек се учи от грешките....умният - от чуждите :ph34r:
Ами не е лесно,бягах му бягах му и вече ме застига точно когато не очаквам при ретроградното движение.
Важното е да няма жертви))

Спасението е самоизолация и ходене по болници и полиции за свиждане но на други хора,в противен случай се обръща към мен.представяш ли си :o

И други странни събития: единия ми началник се опитва да обвини в корупция другия ми началник и събира сведения срещу него...

Съдилищата по 7-ми дом ли са?

*

АН

« Отговор #3 -: Ноември 18, 2004, 10:06:47 am »
7; 9; 10; 12 и 3-ти, както представяш нещата :)

да не те привличат скандалите :ph34r: - нали тъкмо говореше за самоизолация :ph34r:  

*

Guest_DDD

« Отговор #4 -: Ноември 18, 2004, 05:06:32 pm »
Цитат
7; 9; 10; 12 и 3-ти, както представяш нещата :)

да не те привличат скандалите :ph34r: - нали тъкмо говореше за самоизолация :ph34r:
Ne me privli4at skandali ,no qvno shte me sydqt,moq 4ovek se e registriral v bolnica za da izleze 4e e v mno0go tejko polojenie, a ne se se6ta 4e tova se razsledva ot policiqta. saturn v 12 iska jertva ,moje da sym az, a moje da e nqkoi drug.V blizkite nqkolko dni vseki den qm i piq na edna masa s policai,dobyr znak za sega.

da ti razkaja o6te malko  za 12 : Ponqkoga imam 4uvstvoto 4e rabotq (upr . na 6) kato nadziratel v zatvor( v 12)Po4ti vseki den nabliudavam gastarbaiteri(zato4enici) koito idvat ot cqla Bylgariq za da rabotqt po stroejite v Sl.Brqg. Spqt v bungala i ba4kat po cql den dokato se stymni. Ako bqhme nqkolko veka nazad sigurno 6tqh da gi vijdam sys verigi i sendjiri...

Vseki den prez esenta do lqtoto se sybarqt stari hoteli i se stroqt novi( tykmo kato za luna v 8 ili IC v skorpion)vryzkata s ribi dava blizost do moreto, a 8-mi dom -mqsto kydeto se vyrtqt mnogo golemi pari..
Gastarbaiterite kopaqt dylboko pod zemqta (po 8-mi dom)za osnovi na hoteli(luna) a moqta rabota e da gi preduprejdavam da ne skysat podzemnite telekomunikacii (pluton v 3-ti)... he he,kak si analizirah 6-iq dom.

Kato vleza v internet v nqkoi klub po astrologiq se 4uvstvam vse edno rabotq kato psihoanalitik :D (6 v 12)
i za shpionin sym mnogo dobyr)))

:D  

*

АН

« Отговор #5 -: Ноември 19, 2004, 08:20:55 am »
в някакъв смисъл всички сме заточеници в тоя физически свят....

при рецепцията на Уран и Нептун и Плутон в Стрелец и мунданно в 9-ти дом, можем да "открием топлата вода" на духовния свят :ph34r:

ти може би натам си се запътил, но физическият явно много те изкушава :ph34r:  

*

DD

« Отговор #6 -: Ноември 19, 2004, 07:42:51 pm »
Цитат
в някакъв смисъл всички сме заточеници в тоя физически свят....

при рецепцията на Уран и Нептун и Плутон в Стрелец и мунданно в 9-ти дом, можем да "открием топлата вода" на духовния свят :ph34r:

ти може би натам си се запътил, но физическият явно много те изкушава :ph34r:
Fizi4eskiq me isku6ava mnogo,to 4ovek kato svikne s udovolstviqta na fizi4eskiq posle mu e mnogo trudno da se razdeli s tqh..shte vidim kakvo 6te izleze

*

АН

« Отговор #7 -: Ноември 20, 2004, 03:01:18 pm »
може и да не трябва да се разделяме с приятното от физическия свят - само да го вкараме в синхрон с духовния :ph34r:

в смисъл да откриеш удоволствието в самотата във физическия свят, когато Сатурн го подсказва :ph34r:

ти изобщо добре ли се чувстваш, когато останеш сам? - или след 2-3 часа самота вземаш телефона :)  

*

Guest_DDD

« Отговор #8 -: Ноември 20, 2004, 05:49:23 pm »
Цитат
може и да не трябва да се разделяме с приятното от физическия свят - само да го вкараме в синхрон с духовния :ph34r:

в смисъл да откриеш удоволствието в самотата във физическия свят, когато Сатурн го подсказва :ph34r:

ти изобщо добре ли се чувстваш, когато останеш сам? - или след 2-3 часа самота вземаш телефона :)
Namiram si priqtni zanimawki,ili 4ovyrkam v kompiutyra ili se zanimawam s elektronika.Sega imam pove4e vreme da 4eta knigi po astrologiq(svaleni ot internet)))
Kato mi pisne zvynq na nqkolko priqteli i izlizame na zavedenie.
I o6te poddyrjam vryzka s 1-2 bokluka,ednata e 4uvda jena i a drugata ne kazvam)))Lo6oto e 4e s parite q okysahme ;)  

*

АН

« Отговор #9 -: Ноември 22, 2004, 08:48:21 am »
има нещо смутително :ph34r: в начина, по който говориш за връзките си

*

lin

« Отговор #10 -: Ноември 22, 2004, 09:05:02 am »
аха - подкрепям АН - нали и тук си говориш предимно с жени?!?!
как ли трябва да се чувстваме?! :(  :ph34r:  

*

DD

« Отговор #11 -: Ноември 22, 2004, 09:49:20 pm »
Цитат
как ли трябва да се чувстваме?! :(  :ph34r:
Vzimam si dumite nazad ;)

*

АН

« Отговор #12 -: Ноември 23, 2004, 08:53:05 am »
Цитат
Цитат
как ли трябва да се чувстваме?! :(  :ph34r:
Vzimam si dumite nazad ;)
е, ние си знаем, че само така си приказваш на моменти :ph34r: - иначе надали щяхме да си правим труд изобщо да говорим с теб :ph34r:

макар че думите са голяма сила :ph34r: - но това си е твоя работа :ph34r: