Здравей Гост

дебелеенето

• 47 Отговора
  • 7758 Прегледи
*

veshti4ka

Re:дебелеенето
« Отговор #20 -: Юли 30, 2009, 03:31:50 pm »
  Пия, пуша, по мъже ходя, всичко забранено го ям, когато ми се иска и колкото ми се иска......Да ми е хубаво на душата, откъде да знам, утре може да съм вече умряла, пък не искам да ида на гладен стомах на оня свят.... ;D :P
   На времето си мечтаех да съм мекичка и пухкавка, щото бях буца от мускули, сега съм пак буца ма вече от подредени целулитчета....Който не ме харесва да си ме държи в къщи и да не ме пуска по улиците да ме гледат хората  ;D /няма такъв дето да ме държи в къщи....елемент липсващ/. Сори че оспамих темата.

е туй е приказка!!! БРАВОС!!!  ;D ;D ;D

Асла, ма ти верно ли нищо не ядеш бре дете  :o :o :o  вай, вай, вай... защо си причиняваш такова нещо  :( :'(

аз пък отказах месото и твърдия алкохол и то без да искам - стана ей тъй от самосебе си  :o   обаче шоколадовите тортииии .... ууууууу потекоха ми лигите  ;D ;D ;D ;D ;D ;D ;D

*

veshti4ka

« Отговор #21 -: Юли 30, 2009, 03:32:55 pm »
Успех Вещичка във възвръщането на твоите форми.  :)   

мерсиии  :-* 

*

aiia

« Отговор #22 -: Юли 30, 2009, 03:35:05 pm »
Хапвам бре, даже сега омуцах един сладолед. Ела да видиш кво дупенце имам.  ;D Не мога да се разделя със сладоледа и шоколада. Мъка ми е.
Исках да кажа, че си ям по един и същ начин, преди като пушех и сега, няма разлика. И в килограмите не варирам. Очаквах да стана плондер около транзита на Юпитер върху Луната, ама не. Сатурн ме държи елегантна около АСЦ хахаха

*

veshti4ka

« Отговор #23 -: Юли 30, 2009, 03:37:32 pm »
бе аз си мисля за една студена биричка в момента  ;D   нидей ма дърпа за рогите да си ги мерим.... дупетата - за момента не мож спечели изобщо  ;D ;D ;D

*

mamma_mia

« Отговор #24 -: Юли 30, 2009, 03:49:28 pm »
Права е Вещичка относно емоционалното състояние.
И аз навремето когато бях слаба,се хранех доста обилно.Изобщо не се замислях,мазно ли е,бял хляб ли е,пържено ли е и т.н.Шоколади,вафли,солети от нищо никога не се лишавах...и пак бях слаба.
Но сега все мисля относно вредни и добри храни(пък и покрай детето ,защото аз му готвя),но диети не мога да спазвам ??? Не мога да се лиша от захар в кафето,от шоколадче....
Но явно ми липсват положителните емоции..не съм влюбена,секс не правя,сляла съм се с прозата и удобството на семейният живот.
А преди може би защото съм била "самка" ;Dи съм търсела своят "самец" съм изразходвала енергия за това.
Сега когато съм го намерила и съм свила гняздо ;D,щастлива съм че имам детенце....съм се разпльокала ::)
Явно тайно ще трябва да се влюбя,за да горя калории.
Моята луна в телец е доста мързеливичка и имам доста такива периоди,да си хапна-пък да си полегна.....

*

veshti4ka

« Отговор #25 -: Юли 30, 2009, 03:59:03 pm »
Мама мия, по-скоро си се капсаловала в "семейния уют" и някак несъзнателно си издигнала бариерите около себе си, а тези емоционални бариери наистина водят до надебеляване и туй то. и на мен не ми харесва този факт, но уви си е истината... или пък този емоционален дискомфорт относно липсата на тръпката в семейния живот те е накарал да ги издигнеш... няма значение какво е, важното е, че точно тези бариери са виновни за пухкавините по задните ни части  >:(  :-[ :-\

*

Mims

• **
  • 772
« Отговор #26 -: Юли 30, 2009, 04:04:06 pm »
Хора ,всичко си е ген и нищо друго..
Имам фигура,с която се гордея и на която ученичките в училище открито завиждат.Не пуша,не пия алкохол,но нямам никакви ограничения в храненето..Редовно 'вечерям' в полунощ,храня се по 5-6 пъти дневно..Често ме питат какво спортувам,едвам връзвах 4 по физическо,щот бях търтей.
В пубертетските години бях закотвила 48 кила.Като студентка последен курс в гадната 97 г. по време на една сесия от обездвижване качих няколко кила.Един колега ми направи забележка и като почнах-3 месеца по 3 ябълки или моркова на ден.Станах страшен скелет.После много кофти ми се отрази раздялата със студ. живот,нямах работа и станах слоница-над 70 кила..Ама не мога ви описа кво ми беше менюто-от всичко по много.. ;DНяколко години карах ту на диети,ту на яко ядене..10 кила ги качвах или свалях за 10 дни,цяло чудо,е че нямам стрии.Сигурно от тия вариации през 2001 ми почна косопада..Той почна и още го има чат-пат,но клин клин избива-от тогава забравих какво е да си правиш сметка колко калории поглъщаш.Както казват хората-'всяко зло за добро'.
Стигнах до извода,че строгата диета винаги е с ефект "бумеранг",важно е движението и мисля,че всеки организъм инстинктивно "обича" храни ,които са правилни за него и не пълнее от тях.

*

mamma_mia

« Отговор #27 -: Юли 30, 2009, 05:00:43 pm »
Мама мия, по-скоро си се капсаловала в "семейния уют" и някак несъзнателно си издигнала бариерите около себе си, а тези емоционални бариери наистина водят до надебеляване и туй то. и на мен не ми харесва този факт, но уви си е истината... или пък този емоционален дискомфорт относно липсата на тръпката в семейния живот те е накарал да ги издигнеш... няма значение какво е, важното е, че точно тези бариери са виновни за пухкавините по задните ни части  >:(  :-[ :-\
А ти как успя да намериш равновесието и емоционалният баланс?
Дай съвет :)

*

veshti4ka

« Отговор #28 -: Юли 30, 2009, 05:05:49 pm »
А ти как успя да намериш равновесието и емоционалният баланс?
Дай съвет :)

миииииииии как да ти кажа... за всеки си е строго индивидуално... просто аз намерих и себе си и приоритетите си. реших какво искам, как го искам и защо го искам. започнах да следвам интуицията си. реших, че аз съм най-важният за себе си човек и не мога да страдам заради грешките на другите. правя каквото ми хареса и когато ми хареса...

честно казано и аз не зная точно какво и защо, просто следвам желанията си, а те ще ме отведат до мечтите ми  ;D ;D ;D  и най-важното - започнах да вярвам безпрекословно в себе си...

*

123

« Отговор #29 -: Юли 30, 2009, 06:51:00 pm »
ей ся ще ви кажа нещо дето повечето ще се сащисат, но си е факт и то неоспорим - фигурата не зависи от храната, а от емоционалното състояние на организма.

ей това ми беше тънката мисъл :)

той стигна ас-то ми и сега се върна, но пак ще мине оттам. според правилата аз трябва да кача килограми, но уви... аз вече слабея. още ме е страх да се кача на кантара да не се счупи, но осезателно усещам разликите от преди месеци. това се дължи на емоционалната стабилност, която започнах да градя на ново... това е...

и при мен е така

*

Skarlet

« Отговор #30 -: Юли 30, 2009, 06:51:38 pm »
бе аз си мисля за една студена биричка в момента  ;D   нидей ма дърпа за рогите да си ги мерим.... дупетата - за момента не мож спечели изобщо  ;D ;D ;D

Ехоооо,пускам ти една сладка пенлива биричка по трасето.Наздраве,злато!  ;)   ;D  ;D Неам време нещо да се усмихна тия дни.Да не си помислите,че съм се батисала от тоя свят.  :P

*

Nebesna

« Отговор #31 -: Юли 30, 2009, 07:43:33 pm »
Абе сещам се някой беше цитирал автор, който описва транзита на Уран, че се успокоявал само с хранене и така успявал да заспива.  ;D Иначе нямал мира от нерви и не можел да мигне.

Стивън Аройо-за транзита на Уран върху Марс.

*

Синухе

• 4978
  • Chance favors the prepared mind
« Отговор #32 -: Юли 30, 2009, 07:48:53 pm »
С други думи-бързите и високи вибрации,стават ниски и бавни от друг вид (чрез храната)-само дето Урановата енергия е дадена за друго,но явно някои не искат да я усвоят на съответните равнища  ;)

*

Nebesna

« Отговор #33 -: Юли 30, 2009, 07:50:31 pm »
А пък аз отслабвам с много сън и спокоен живот. В момента съм в оптуска, транзитния Юпитер се връща обратно към светилата ми, а аз свалям килограми. На мен стресът ми се отразява много зле и това хапване бързо и на крак. Две години ядях пред компютъра, за да не губя ценно време за работа и от това качих доста килца (за уточнение - Сатурн в опозиция на Луната и Слънцето). Благодарна съм си на Юпитер, че ми хармонира аурата, спря да ми пука за дреболии, сложих си "розовите очила" и елате ме вижте сега - връщам си ученическото телосложение. Не, че всичко ми е "по мед и масло", но това са бели кахъри.

*

123

« Отговор #34 -: Юли 30, 2009, 07:56:01 pm »
Абе сещам се някой беше цитирал автор, който описва транзита на Уран, че се успокоявал само с хранене и така успявал да заспива.  ;D Иначе нямал мира от нерви и не можел да мигне.

точно при транзити на Уран към лични планети и/или Сатурн/Юпитер отслабвам без усилие ::)

*

veshti4ka

« Отговор #35 -: Юли 30, 2009, 08:02:46 pm »

Ехоооо,пускам ти една сладка пенлива биричка по трасето.Наздраве,злато!  ;)   ;D  ;D Неам време нещо да се усмихна тия дни.Да не си помислите,че съм се батисала от тоя свят.  :P

наздраве и на теб и мноо салуфки от големата жега на морето  ;D ;D ;D

*

mamma_mia

« Отговор #36 -: Юли 30, 2009, 08:52:02 pm »
А пък аз отслабвам с много сън и спокоен живот. В момента съм в оптуска, транзитния Юпитер се връща обратно към светилата ми, а аз свалям килограми. На мен стресът ми се отразява много зле и това хапване бързо и на крак. Две години ядях пред компютъра, за да не губя ценно време за работа и от това качих доста килца (за уточнение - Сатурн в опозиция на Луната и Слънцето). Благодарна съм си на Юпитер, че ми хармонира аурата, спря да ми пука за дреболии, сложих си "розовите очила" и елате ме вижте сега - връщам си ученическото телосложение. Не, че всичко ми е "по мед и масло", но това са бели кахъри.
Аз също от февруари месец съм премахнала големият дразнител и се отдадох на сън,на време за себе си и когато мога почивка.И силно се надявах по този начин,когато се успокоя да започна да слабея.Но,не се получи.Явно и други обстоятелства пречат.

*

toroni

• **
  • 561
« Отговор #37 -: Август 02, 2009, 09:48:49 pm »
Два пъти качвам по 25 кг с двете си бременности. И двата пъти ги свалих. Висока съм 176 см и тежа 65 кг. Мисля, че от гена за добро или за лошо отърване няма.
Слънце ,Венера, Сатурн и Асц. в Близнаци,Луна в Дева, Меркурий и Марс в Рак

*

ga3l

« Отговор #38 -: Август 03, 2009, 09:22:30 am »
Мисля, че от гена за добро или за лошо отърване няма.

И аз съм на същото мнение. По мои наблюдения експресията на гените отговорни за телосложението се случва след сатурновия възврат. Разбира се емоционалните травми допълнително подпомагат процеса.
 И сега да се похваля -  решила съм да започна лунната диета, но не с цел отслабване. По-скоро имам нужда от някакви разтоварващи дни и като се запознах с принципите на тази диета ми допадна много. Ама да видим дали ше се справя .. На 6 август след 03:55 да ми стискате палци ..   ;D

*

Lillie

• 30532
« Отговор #39 -: Август 03, 2009, 11:14:27 am »
И на мен ми допадна идеята на Скарлет за тъй наречената лунна диета.  :)
Но цял ден нищо да не се яде и да караш само на чай и минерална вода... Бих предпочела диетата да включва и плодове. Дали е допустимо?
Не спирай да ме срещаш
в миг безвремие.
Аз любя се със огъня.
Неспирно.
И разпилявам пепелта си
с ветровете.