Здравей Гост

Сюзън Бойл

• 19 Отговора
  • 3879 Прегледи
*

Vision

• 3523
Сюзън Бойл
« -: Юли 27, 2009, 09:33:43 am »
не видях да сте обсъждали хороскопа и, ако е така, извинявайте :)

вижте изпълнението и

и хороскопа и

невероятна е, нали :)
ех, този Уран  ::)

Не се излагай!! Провери си правописа!! Точно ТУК!!
''Не знам'' се пише отделно /за разлика от ''Неграмотен''/..

*

Синухе

• 4978
  • Chance favors the prepared mind
Re:Сюзън Бойл
« Отговор #1 -: Юли 27, 2009, 11:20:32 am »
Наистина е удивително-появата и на тази възраст,таланта и + 92 милиона гледания в тубата  :)

Ето и картата.Оказва се,че Уран не е неаспектиран-има тригон към Венера- както твърди Кайнер,макар че най-отдолу той споменава,че някои астролози може да видят този аспект,а той използвал много тесни орбиси.Бе и аз използвам тесни орбиси,ма 4 градуса за тригон при това сходящ и да не го отчита  ??? Явно така му отърва,къде по-лесно е да се каже неаспектиран Уран- внезапна и шокираща изява  8)

АСЦ Близнаци много и личи-много мимики,много подвижност,добро чувство за хумор.Нестандартната и оригинална артистичност също-Уран/Венера. Уран също е свързан с архетипа на шута,този който не се вписва в никакви шаблони и структури,глупака-мъдрец в Тарото и е много забавен факта,че е родена в деня на шегата(1 април). :)

Късната и изява си я обяснявам така:1во диспозитора на Слънцето -Марс е в Рак 2 дом и е връх на Тау квадрат със Слънце/Луна- този Марс е много труден,трябва да преодолее вътрешни колебания и несигурност,ако не и да е имала някакви ангажиращи фактори покрай семейството,психиката (ранни влияния от детството-блокажи) или нуждата от това да си влага енергията основно в материалното оцеляване(Марс във 2ри дом).Отделно в 10 дом е ЮЛВ в противовес на СЛВ в 4 дом съвпад с Плутон-задачата и да се отдаде изцяло на семейството,кармичните дългове там (2 ретро планети в 4 дом),на навлизане дълбоко във вътрешният и свят. Упр на 10 дом Уран е в 4ти-основната и работа може да е била да бъде родител или да се грижи за такъв,но 4 дом дава и изяви в края на живота така че тригона на Уран с Венера се изявява навън именно в късната възраст.Странното е как тя самата каза,че досега е нямала шанс за изява.За късни/ограничени/забавени изяви в артистични области говори и заключена ретро Венера в заточение(как звучи само  :-\);отделно Венера в квадрат със Сатурн.Заключената Луна във Везни 5 дом също говори за трудно или късно разгръщане на артистична изява.Със Слънце,Венера и упр на АСЦ в 11 дом не е чудно,че е привлякла интереса на обществото-при това изявата и е в групов конкурс.Слънце/Венера в Овен са състезателни.Цялата и карта е странна смесица от силни и слаби положения на планетите, напрегнатост и хармония (тау квадрат +голям тригон,при това участват ключови планети-упр на Слънце и АСЦ),има голяма нужда от запазване на баланса (Луна във Везни).

Най ме радва факта,че е имала смелостта да го направи-явно Марса в крайна сметка е проработен.А прогресивната Венера отдавна е минала прогресивно директна-не би трябвало да е имала проблем със самооценката. :)

Интересно е,че тази и изява е отбелязана главно от Сатурн и Меркурий -проверка на личността (Мерк упр АСЦ),търсене на градивно изразяване,лични професионални постижения:

Към 11 април 2009 (тогава пишеше,че е било участието и в шоуто в youtube)
В прогресиите:
Слънце тригон Сатурн (има амбиция за успех,чувства се достатъчно подготвена или зряла)
Меркурий квадрат Меркурий (предизвиква се към изява-Меркурий е УПР на АСЦ)
Луна в Рак(разгръща се пред народа,изразява съкровенните стремежи на душата си)

Дирекции:
Сатурн съвпад Меркурий (важни договори,групови ангажименти,виждане на реалността)
Нептун съвпад ДСЦ (ангажира се със света чрез музиката)
Венера тригон Луна (благоприятства влиянието върху публика)

Транзити:
Сатурн опозиция Меркурий (сблъсква се със собствените си възможности чрез оценката/отсъждането на другите)
Нептун секстил Венера (отдаване на музиката;обаяние)
Юпитер в 10 дом (шанса в живота и )
Сатурн в 5 дом (постижения в артистична сфера)

*

Синухе

• 4978
« Отговор #2 -: Юли 27, 2009, 12:06:00 pm »
Ами Слънце и Венера са в 11 дом,не в 10ти.

Не съм чел нищо за нея,но явно ще се окаже вярно тълкуването ми за голямата и нужда от материално оцеляване и закотвянето към дома.За това има много условия в картата и.В нейната карта има и показатели за късен успех или просто изява,за много забавяне.
Сега обърнах внимание и на Хирона и в 10 дом което се връзва с образа и пред света-нетипична и странна,търсеща да излекува себе си чрез кариерата/обществена изява.При това Хирон е в точен съвпад с ЮЛВ-когато планета съвпада с ЮЛВ има задължително условие отново в този живот да се предадат качествата в дадената област,наработен талант,връщане към нещо заровено в миналото.Разбира се опозицията Плутон/Хирон на възлите никак не е лесна-много труден баланс между настояще и бъдеще,бъдеще което се връща в миналото за да създаде ново излекувано настояще.Преди Хироновия си цикъл мисля,че тя ще излекува всичко във себе си ( Хирон на ЮЛВ говори за пренесени стари рани от минал живот,особено в Риби-дълбоко залегнали в душата,в 10 дом-вероятно от един от родителите,който и е силна кармична връзка,както и по отношение на сложни социални изяви в предна инкарнация).

Често човек не знае кога ще дойде шанса в живота му,ако въобще има такъв по съдба.Има и друго-всеки може да го отблъсне или привлече по-бързо в зависимост от отношението си към себе си и света.Но разбира се някои специфични планетни положения могат да укажат подходящото време кога и къде да си насочиш енергията.

*

Nebesna

« Отговор #3 -: Юли 27, 2009, 12:13:20 pm »
Тази жена пее просто добре, ала съм чувала къде-къде по-големи таланти. Просто късметът при нея е проработил, а клипчето е една форсирана постановка, нагласена в стил "Американска мечта".

*

Синухе

• 4978
« Отговор #4 -: Юли 27, 2009, 12:34:18 pm »
Тази жена пее просто добре, ала съм чувала къде-къде по-големи таланти. Просто късметът при нея е проработил, а клипчето е една форсирана постановка, нагласена в стил "Американска мечта".

Определено има и по-големи таланти,но и това е нещо.Иначе има и други клипчета с нейни изпълнения,които можеш да видиш  ;)

а харизматичността и откъде идва??..като я гледа човек, докато пее, усещането е много по- силно, отколкото само да я слуша..това вече може би е от слънце и венера в 11 дом, или пак греша?? :)

11 дом и "обещава" да привлече внимание,докато харизмата по-вероятно е по Уран/Венера и Нептун в положителен аспект с Меркурий (упр на АСЦ) и Марс(диспозитор на Слънце).Някак си тя предизвиква и удивление (Уран) и съчувствие (Нептун),докато пее.Макар че Меркурий и Марс са във водни (тихи) знаци-тригона между тях дава повече сила на гласа и.

Едит:
това, че докосва толкова много хора, повечето казват, че усещат, сякаш е докосната от Бог, че има ангелски глас...

Ето ти го Нептуна и Рибите (упр на АСЦ в Риби в аспект с Нептун)  ;)

*

Ivanco

• *
  • 148
« Отговор #5 -: Юли 27, 2009, 03:24:40 pm »
И аз да се изкажа по въпроса сега. Мисля, че е необходима голяма смелост за една притисната от живота и неуспяла жена да стори това нещо. Но явно нещо я е подтикнало да го стори - или някой близък я е подтикнал или и е дошло до гуша и е решила, че няма какво да губи повече, а точно тогава човек може да спечели много. Може пък и Уранчо да е сторил това, знам ли. А за таланта  - има го и още как, само и трябва малко очупване и да понаучи нещо повече за сценичното поведение, щколовка на гласа и т.н. Може и да стане звезда, защо не.
Особено като знам много други сегашни и отминали звезди как са стигнали дотам..... :o
А дали е постановка, след внимателно наблюдение ми се стори, че не е. Съдейки по реакцията на журито и на дамата най-вече. И на публиката естествено.

Във всеки случай и пожелавам успех на жената занапред.

*

Ivanco

• *
  • 148
« Отговор #6 -: Юли 27, 2009, 05:07:13 pm »
Интересно ми е обаче, какъв ли е хороскопа на това невероятно момиче?  :o

Подобно на Сюзън Бойл.........

http://www.vbox7.com/play:018b42ab&al=1&vid=541417

*

Skarlet

« Отговор #7 -: Юли 27, 2009, 05:59:22 pm »
И Сюзън Бойл, и Бянка Райън пеят страхотно. Нямам време да се включа с подробно мнение, но са страхотни певици.  ;D Радвам се най-вече за Сюзън,защото е само 1 година по-малка от мен, а прилича на 60 годишна жена,смачкана от живота. Юпитер е на МЦ,той си е изиграл ролята. Съвпадът на рождения Юпитер със Сатурн и другите му предизвикателни аспекти са оказали ограниченията й до момента.Жената е имала труден живот.Трябва да сме радостни за постигнатия успех.МЦ се управлява от Уран и въпреки,че е в заточение, прави тригон с Венера.Да е жива и здрава! 

*

Ivanco

• *
  • 148
« Отговор #8 -: Юли 27, 2009, 06:20:08 pm »
Абе незнам дали е от Юпитер на MC или от реформатора Уран, но истината извън всякакви астрологически интерпретации е, че жената заслужава адмирациите и възхищението на хората. Най-малкото заради смелостта и да се изправи пред такава трибуна и то имайки впредвид нейната тъжна история и минало до тоя момент. Поклон!
Но има и нещо друго, на хората в белите държави като че ли им е много по-лесно да пиремат успеха на другия до тях и са съвсем искрени в това. Така трябва да бъде и при нас - българите. За жалост не се получава, защото злобата, завистта. Много вярно казват хората и важи много за нас максимата "Човек не е пророк в собствената си държава" Ако проумеем това, ще ни бъде...

*

Nebesna

« Отговор #9 -: Ноември 29, 2009, 09:38:21 pm »
ако някой се интересува, Сюзън Бойл издаде албум, ето малко отзиви:

ТУК

Благодаря, Вижън. Разбарх, че скоро са я наградили.

*

Kaya

• 2893
« Отговор #10 -: Ноември 29, 2009, 10:02:44 pm »
 по темата: харизмата- силно представеният хирон дава възможностт за покораване на масите
 това е една от неговите характеристики, която обикновено  притежателят не осъзнава ( често политици, оратори и артисти имат изявено присъствие на хрон в картите си и то не е на принципа секстили и тригони)
Надявам се вселената да помага и на моите другарчета. Ще ги чакам.

*

Nebesna

« Отговор #11 -: Ноември 29, 2009, 10:09:18 pm »
по темата: харизмата- силно представеният хирон дава възможностт за покораване на масите
 това е една от неговите характеристики, която обикновено  притежателят не осъзнава ( често политици, оратори и артисти имат изявено присъствие на хрон в картите си и то не е на принципа секстили и тригони)

А на какъв принцип?

*

Марая

• 28287
  • Който каквото ми мисли двойно да му се връща!
« Отговор #12 -: Ноември 29, 2009, 10:13:04 pm »

дай повече инфо за това :).къде е силен ,къде е слаб? хирон е малко изследван , но е изключително важен.... :)

Пътувайки към себе си..пътувам към теб и Вселената в която ти се съдържаш! :-)))останете с чисто сърце и ще видите знаците

*

Синухе

• 4978
« Отговор #13 -: Ноември 30, 2009, 09:48:42 am »
Що бе,за харизмата по Хирон има писано,примерно при Клоу.Особено важи за аспектите Слънце/Хирон,при тях дори има и усещане за превъзходство спрямо околните (често неосъзнато от носителя,но така приемано от останалите), наблюдавал съм го пряко това.

Според една от многото теории,към която съм склонен да приемам,Хирон управлява границата Дева/Везни т.е. моста към вътрешният/външен свят и не само това,това е лечителят/учителя/служителя (Дева) и другите (Везни) или точката където се обективизира съзнанието/ума.Ако приемем тази граница и за мост,това може да е моста към света на другите не само като личности,но и света на другите цивилизации,светове (примерно Нибиру),като Везни се счита за знак на расите които се противопоставят на човечеството (Овен) .

При Сюзън Хирон е силен,защото е в 10 дом и е в голям воден тригон с управителя си Нептун (което засилва обаянието) и Марс и то в земните домове,което ще рече че ще спечели от това или ще има полза за кариерата си.
А и с Хирон в 10ти дом за света,тя се възприема като Хиронов образ  ;)

*

Helo

« Отговор #14 -: Ноември 30, 2009, 01:55:11 pm »
Що бе,за харизмата по Хирон има писано,примерно при Клоу.Особено важи за аспектите Слънце/Хирон,при тях дори има и усещане за превъзходство спрямо околните (често неосъзнато от носителя,но така приемано от останалите), наблюдавал съм го пряко това.

А при мен забелязвал ли си го?  ;) ;D

*

Синухе

• 4978
« Отговор #15 -: Ноември 30, 2009, 02:07:30 pm »
По-скоро при теб се забелязва съзнателен стремеж към превъзходство  ::)

*

Helo

« Отговор #16 -: Ноември 30, 2009, 02:25:19 pm »
По-скоро при теб се забелязва съзнателен стремеж към превъзходство  ::)

Ето, че и на теб планетите ти влияят!  ;) Първо твърдиш, че другите си мислели, че хоратата с аспект между Слънцето и Хирон се стремят към превъзходство, а всъщност не е така. А после друго...

А за съвпад на Хирон със СЛВ какво мислиш?  ::)

*

Синухе

• 4978
« Отговор #17 -: Ноември 30, 2009, 02:31:50 pm »
Що бе,за харизмата по Хирон има писано,примерно при Клоу.Особено важи за аспектите Слънце/Хирон,при тях дори има и усещане за превъзходство спрямо околните (често неосъзнато от носителя,но така приемано от останалите),

Хело,далеч си от момента в който ще ме хванеш да си противореча,защото имам екзалтиращ Мерк  :P >:(

Както виждаш,съм казал често,което не значи винаги -има такива ,явно като теб,които съвсем са наясно с желанието си с нещо да превъзхождат и да го излъчват,а и мисля прекрасно е ясно на по-бавно осмислящите,че щом околните виждат нещо,значи има причина за това в поведението на дадената личност.

*

Kaya

• 2893
« Отговор #18 -: Ноември 30, 2009, 02:51:06 pm »

А на какъв принцип?

имах предвид не само, прави ми впечталение тенденцията да  се фаворитизират  тригоните и секстилите, а често напрегнатите аспеткти се изявяват по- успешно
Надявам се вселената да помага и на моите другарчета. Ще ги чакам.

*

Синухе

• 4978
« Отговор #19 -: Декември 01, 2009, 09:55:35 am »
за всички аспекти ли важи??имам тригон слънце- хирон..

По принцип важи за всички,но при квадрата това се усеща най-остро .