Здравей Гост

Споделено !

• 10 Отговора
  • 2176 Прегледи
Споделено !
« -: Юли 27, 2009, 10:34:16 pm »
   Понеже не знаех къде да постна преживяното, реших да отворя такава тема. Предполагам, че има връзка със съвпада на слънчевото затъмнение с Локус Фортуната ми....Вчера успях да се прибера жива и здрава от Обзор...Колата ми с разбита предница /още не знам къде точно е проблема, занася на завои, волана вибрира и всякакви шумове отпред/...Та тръгнах аз от Обзор за Влас сутринта. Валеше дъжд, на една от големите завои-фиби имаше  катастрофа, но хората бяха отвън от колите, бяха им посмачкани малко тенекиите. Пред мен се точеше някакъв микробус - румънски май...с 10-20 км в час успях да го подмина на една права отсечка, след мен още една кола успя да го подмине,  а аз се движех с максимална скорост 40-50км/час....По едно време забелязах, че колите бяха изчезнали зад мен, нямаше опашка....пътя беше пуст и празен. До Влас карах без да има коли в гърба ми, но 2 линейки и една полицейска кола профучаха в обратната посока...някъде зад мен нещо беше станало и то сериозно....На обяд потеглих за Хасково, прибирам се в Хасково, паркирам колата и след около 10-15 мин. децата идват да ми кажат, че гумата е на земята...Нямам идея как съм се прибрала и как гумата е издържала целия този път, без да ме остави на пътя. На другия ден ми я смениха, то теловете й изскочили отвсякъде.... ???   Та си мисля, че в случая имах огромен късмет...

Re:Споделено !
« Отговор #1 -: Юли 28, 2009, 09:41:12 am »
     Идеята ми беше, след това затъмнение, ако някой е преживял нещо интересно и може да го съотнесе към евентуалните съвпади в натала си, да го сподели.... ;). Просто да видим дали наистина това, което очаквахме от евентуалните транзитни попадения, как са се проектирали реално...

*

Марая

• 28287
  • Който каквото ми мисли двойно да му се връща!
« Отговор #2 -: Юли 28, 2009, 03:40:38 pm »
радвам се за теб и късмета ти!така ще бъде в близките 5год. :)точно толкова ще действа затъмнението....

Пътувайки към себе си..пътувам към теб и Вселената в която ти се съдържаш! :-)))останете с чисто сърце и ще видите знаците

« Отговор #3 -: Юли 28, 2009, 03:47:12 pm »
 :) - искрено вярвам да е така, благодаря ти за подкрепата Марая! Очаква ме много труден период, но се надявам да ми се размине или по-скоро да мина между капките....

*

Синухе

• 4978
  • Chance favors the prepared mind
« Отговор #4 -: Юли 28, 2009, 04:38:05 pm »
но се надявам да ми се размине или по-скоро да мина между капките....

След като се занимаваме толкова с планетите,не би следвало те толкова да се занимават с нас,така че-а дано!  ;)

« Отговор #5 -: Септември 02, 2009, 03:34:03 pm »
    Хора, днес пак ми се размина!!! Това слънчево затъмнение засегна Локус Фортуната ми. Действително това работи. Днес 2 пъти пътувах извън града, на втория път, вече когато се прибирам на около 100м от дома ми, съединителя блокира.... :-X....Представям си само ако това беше станало някъде по пътя, когато изпреварвам и със и над 100 км.в час.... :-X :-X :-X. Но се радвам  :). Локус Фортуната ми е в началото на 3 дом...

*

Uran

• 6041
« Отговор #6 -: Септември 02, 2009, 03:35:50 pm »
    Хора, днес пак ми се размина!!! Това слънчево затъмнение засегна Локус Фортуната ми. Действително това работи. Днес 2 пъти пътувах извън града, на втория път, вече когато се прибирам на около 100м от дома ми, съединителя блокира.... :-X....Представям си само ако това беше станало някъде по пътя, когато изпреварвам и със и над 100 км.в час.... :-X :-X :-X. Но се радвам  :). Локус Фортуната ми е в началото на 3 дом...
А Уран как е аспектиран?

« Отговор #7 -: Септември 02, 2009, 03:47:15 pm »
   В натала ли или транзитния в момента?

« Отговор #8 -: Септември 02, 2009, 03:49:25 pm »
   Нат.Фортуна в тригон с тр.Уран

*

Nebesna

« Отговор #9 -: Септември 02, 2009, 05:32:56 pm »
Време е за нова кола, май или за основен ремонт на старата! Не пренебрегвай знаците на съдбата! ::)

« Отговор #10 -: Септември 02, 2009, 05:39:03 pm »
   Права си Небесна, честно казано, някъде ще го отнеса, 1 път, 2 пъти - третият път кой знае. И това ми мина през акъла....Но колата мина през ремонт.