Здравей Гост

Транзитно слънце

• 41 Отговора
  • 10614 Прегледи
*

mamma_mia

Транзитно слънце
« -: Юли 28, 2009, 07:55:36 am »
Здравейте,
знам ,че не е важен този транзит,но искам да ви питам нещо.
Смятате ли,че транзитиращото слънце през 1ви дом,може да допринесе за по-добър външен вид,отслабване,повече енергия и т.н.?

*

aiia

Re:Транзитно слънце
« Отговор #1 -: Юли 28, 2009, 08:18:20 am »
Как да не е важно Слънцето?!  
Аз лично смятам, че този транзит е много важен, следя го изкъсо. Всяка година октомври месец се разкрасявам.  ;D И ставам една хубава и буйна.
А ти почни от там като си боядисаш корените, че като гледам на снимката .... Не чакай транзита на Слънцето през 1-ия ти дом  ;D

*

mamma_mia

« Отговор #2 -: Юли 28, 2009, 08:44:24 am »
Как да не е важно Слънцето?!  
Аз лично смятам, че този транзит е много важен, следя го изкъсо. Всяка година октомври месец се разкрасявам.  ;D И ставам една хубава и буйна.
А ти почни от там като си боядисаш корените, че като гледам на снимката .... Не чакай транзита на Слънцето през 1-ия ти дом  ;D
Благодаря Асла,
октомври месец през кой дом ти транзитира слънцето? Първи ли?
За жалост моят първи дом е малък...само 20гр.=20 дни ::)
Корените са ми добре ;D това е стара снимка :P

*

sunrain

• 6710
« Отговор #3 -: Юли 28, 2009, 09:15:27 am »
Кво се закачате с Бриджит-ката.  :P       Много сладка мадама е с корени без корени.  ;D
Изгрява само онзи ден, за който сме се пробудили.

*

mamma_mia

« Отговор #4 -: Юли 28, 2009, 12:34:27 pm »
Бриджитката ми е идеал за красота ::)
Тя си е оплела кошницата...ние да гледаме нашите :P
Та сега когато транзитното слънце ми навлиза в 1дом(точно е на АС в момента) мога да очаквам разкрасяване така ли?
За радост след още около месец и венера ще влезе в първи и тогава още по-добре нали?
 :)

« Отговор #5 -: Юли 28, 2009, 12:55:01 pm »
    Аааа на мен сега ми е в І дом, май има нещо вярно. Леко съм се разкрасила като че ли  :P

*

toroni

• **
  • 561
« Отговор #6 -: Юли 28, 2009, 01:13:18 pm »
    Аааа на мен сега ми е в І дом, май има нещо вярно. Леко съм се разкрасила като че ли  :P

Когато Слънцето ми транзитира в 1 ви дом се чувствам много уверена, решителна и силна. А и хубава. ;D
Слънце ,Венера, Сатурн и Асц. в Близнаци,Луна в Дева, Меркурий и Марс в Рак

*

aiia

« Отговор #7 -: Юли 28, 2009, 01:18:38 pm »
   Аааа на мен сега ми е в І дом, май има нещо вярно. Леко съм се разкрасила като че ли  :P

Когато Слънцето ми транзитира в 1 ви дом се чувствам много уверена, решителна и силна. А и хубава. ;D

И аз и аз ;D
« Последна редакция: Юли 28, 2009, 01:33:54 pm от Asla »

*

aiia

« Отговор #8 -: Юли 28, 2009, 01:41:39 pm »
А през осми?
8-ми дом нали е по секса. ::)
Ставаш много сексуална. Като разгонено зверче.  ;D

*

Марая

• 28287
  • Който каквото ми мисли двойно да му се връща!
« Отговор #9 -: Юли 28, 2009, 03:46:55 pm »
транзита на слънцето е много кратък и аз не му обръщам чак толкова много внимание.гледам тежките транзити в аспект към светилата...

Пътувайки към себе си..пътувам към теб и Вселената в която ти се съдържаш! :-)))останете с чисто сърце и ще видите знаците

*

mamma_mia

« Отговор #10 -: Юли 28, 2009, 03:50:30 pm »
За мен транзитното слънце е много показателно.
Ей така чисто транзитирайки си,без да задълбавам в това какви аспекти прави с други планети,а просто транзита през даден дом.
Преди 3 години,когато застана точно на куспидата на 8ми дом,изтеглих заем от банка(нямах никакви пречки).
В момента още го изплащам :)
« Последна редакция: Юли 30, 2009, 08:52:45 pm от mamma_mia »

*

Lillie

• 30532
« Отговор #11 -: Юли 28, 2009, 04:10:30 pm »
Преди 2 години,когато застана точно на куспидата на 8ми дом,изтеглих заем от банка(нямах никакви пречки).
В момента още го изплащам :)

Сигурна съм, че преди да вземеш това решение е имало други транзитни аспекти, докато транзитът на Слънцето отбелязва точния ден. На мен транзитите на Луната много ми влияят също. Минава ли ми през Венера в 5 дом или отсреща, по-добре е да не излизам навън с пари, голям прахосник ставам.  :-[
Не спирай да ме срещаш
в миг безвремие.
Аз любя се със огъня.
Неспирно.
И разпилявам пепелта си
с ветровете.

*

Синухе

• 4978
  • Chance favors the prepared mind
« Отговор #12 -: Юли 28, 2009, 04:41:18 pm »
На мен транзитите на Луната много ми влияят също. Минава ли ми през Венера в 5 дом или отсреща, по-добре е да не излизам навън с пари, голям прахосник ставам.  :-[

И аз съм така,особено пък недай боже аспект между Юпитер и Венера и Венера/Венера-на квадрати най се харчи  ;D

И аз съм забелязал това за транзит на Слънце в 1 дом-ставам по-лъчезарен и отворен,чувствам се много добре.
А най съм привлекателен като Венерата транзитира през 8 или 1 дом-не че нещо се изменя съществено,но си оказва влияние  ;D

*

mamma_mia

« Отговор #13 -: Юли 28, 2009, 04:49:58 pm »
Интересно сега меркурий транзитира през 1вият ми дом,но не съм станала по-приказлива ;D
Но все пак темата е за слънцето.
Отразява ли се зле на 7ми дом?(когато слънцето транзитира 1ви)
Вие имате ли наблюдения?

« Отговор #14 -: Юли 28, 2009, 10:09:23 pm »
Интересно сега меркурий транзитира през 1вият ми дом,но не съм станала по-приказлива ;D
Но все пак темата е за слънцето.
Отразява ли се зле на 7ми дом?(когато слънцето транзитира 1ви)
Вие имате ли наблюдения?

Май се отразява, мен наталното ми Слънце е там в VІІ дом, а транзитира през първи, въпреки лъчезарното си излъчване и сигурност /без да знам от къде извира, достигащо до нахалитет/ най-безцеремонно заявих, че край на връзката до тук беше...от едно малка свада и недоразумение /по-скоро агресивно поведение/ и от двете страни, забележете, на него в този момент Слънцето му транзитираше през VІІ дом, а Марса му е там....стана тя каквато стана....Всъщност даже си мисля, че и двамата не разбрахме какво точно стана... :-X. Сега ще има игра на гордост и предразсъдъци....Но на мен ми е приповдигнато настроението....Ба си му транзитите, ба си му чудото.... :D. После сигурно ще ми е мъчно и гадно, но няма как ще си ближа раните....

*

Синухе

• 4978
« Отговор #15 -: Юли 30, 2009, 08:25:44 pm »
Значи ние с асц Дева сме най-хубави през октомври :) или като Венера е във Везни. Есента би трябвало да ни е любимиян сезон

По-скоро като е в 1 дом,а тая година наистина ще е октомври.Иначе определено есенните месеци са ми любими ,най-вече септември и октомври  :)

*

Mims

• **
  • 772
« Отговор #16 -: Юли 30, 2009, 09:30:44 pm »
Божке,пък аз се чудя що всяко лято през юни и юли се чуствам толкова "кърсива" ;D(лаф на едно цигане в училище).Язък,че ми е мъничък дома..
Майтапа настрана,ама това в комбинация с Юпитера връз Слънцето от два-три месеца ми дава по-високо самочуствие,много комплименти от познати и непознати,щом и на снимки почнах да се харесвам,а не съм фотогенична,взех да се замислям.Наскоро едно бивше гадже ме сравни с виното-колкото по-отлежало,толкова по-хубаво.. ;D ;DАбе страхотен период ми е.. :)

*

Синухе

• 4978
« Отговор #17 -: Юли 30, 2009, 09:44:33 pm »
Наскоро едно бивше гадже ме сравни с виното-колкото по-отлежало,толкова по-хубаво.. ;D ;DАбе страхотен период ми е.. :)

Радваме се за теб  :) А Венерата ти да не е в Козирог,че се разкрасяваш с възрастта,след като Слънцето ти разбрахме е във Водолей?
Аз няма да скромнича и ще си кажа за себе си от това накъде повече,ма знае ли се  ::) ;D :P

*

Mims

• **
  • 772
« Отговор #18 -: Юли 30, 2009, 10:01:36 pm »
Там е.. ;)
Майка ми е със Слънце и Венера в Козирог..На млади години е била невероятна.На 60 и кусур още слага много мадами в малкия джоб..За съжаление не съм наследила нито правилните й черти,нито страхотните й зъби,нито осанката й.. >:(До настъпването на критическата нямаше ни една бръчица..Изглежда много по-млада от баща ми.

« Отговор #19 -: Юли 30, 2009, 10:08:51 pm »
И на мен есента ми е любим сезон- октомври. Тогава Слънцето транзитира през 5-я ми  дом и винаги по това време са започвали най-романтичните ми и сериозни връзки. Освен това чувствам прилив на сила и емоции- секстил с рождената позиция.А лятото нищо значимо в личен план не ми се случва - никога досега.За влюбвания да не говорим. А уж Слънцето ми минава през 1 дом, рак.