Здравей Гост

Ха сега де :)

• 14 Отговора
  • 4656 Прегледи
*

edna

• **
  • 541
« -: Ноември 19, 2004, 10:44:48 am »
Kakvo shte kajete za tova, dnes napravih interesno prouchvane  ;)
V sinastriite  otkrih neshto mnogo striaskashto....Vsichkite mi priatelki, koito sa jeneni ili imat mnogo seriozni vrazki sinastriite im s tezi maje sa palni s kuinkunsi i ne samo palni, mi te napravo ti vadiat ochite hmmmmmm  <_<  Posle probvah i moiet seriozni vrazki i Ooooooo chudo i pri men izlezna, che tova pravilo vaji....E kak e vazmojno tova ?Do sega pochti nikade ne biah chula da se spomenava za tozi agal ot 150gradusa,  che varshi rabota v sinastriata, a i izobshto v astrologiata mnogo mai ne go tachat, shtoto pochti nishto ne se pishe za nego :D ..Samo v edna tema za Hiron go spomenavaha, kato dobar aspekt ..pak toi izlezna ne samo, che e  dobar ami i dosta vajen <_<  

*

DD

« Отговор #1 -: Ноември 19, 2004, 07:50:16 pm »
A saturnite kakvi aspekti imat v sinastriite deto si vidqla?

*

АН

« Отговор #2 -: Ноември 20, 2004, 02:56:38 pm »
интересно проучване :)

от една страна потвърждава правилото, че твърде често ние и близките ни създаваме сходни модели на взаимоотношения...

куинконсът се свързва с промяна, с поставяне на ново начало и при връзките твърде често точно това се случва - търсим динамичното равновесие между принципите на планетите на единия партньор, които правят връзка с планетите на другия...

можеш да продължиш, разглеждайки и архетипните качества на знаците, в които попадат планетите, както и да видиш домовете...

*

edna

• **
  • 541
« Отговор #3 -: Ноември 20, 2004, 09:32:32 pm »
Цитат
A saturnite kakvi aspekti imat v sinastriite deto si vidqla?
Kakvo da kaja za Saturn...ne sam gledala apektite mu v horoskopte,  poneje me valnuvashe drugia aspekt ot 150gradusa, koito mi se nabi na ochi ...No pri men Saturncho ima vinagi prast i bez tova i e upravitel na 7dom pak i mi e kacnal na Asc...no ne hoarmonichnite aspekti mi varshat rabota, vij opoziciika ili kvadratura, a moje i savpad na toia divol s lichna planeta na partniora me vrazva vav vrazka  <_<
Obache obeshtavam da razgledam vaprosa po-dalboko i pri tiah :)  

*

edna

• **
  • 541
« Отговор #4 -: Ноември 20, 2004, 09:51:42 pm »
Цитат
интересно проучване :)

от една страна потвърждава правилото, че твърде често ние и близките ни създаваме сходни модели на взаимоотношения...

куинконсът се свързва с промяна, с поставяне на ново начало и при връзките твърде често точно това се случва - търсим динамичното равновесие между принципите на планетите на единия партньор, които правят връзка с планетите на другия...

можеш да продължиш, разглеждайки и архетипните качества на знаците, в които попадат планетите, както и да видиш домовете...
Dosta misliah za tozi aspekt, moje prosto da kara horata da se nagajdat edin kam drug, koeto pak sled vreme e polezno...Toi mi se vijda priaten aspekt, poneje ako vsichko ti e servirano na tepsia s niakoi sekstil ili trigon moje da propusnesh da cenish, tova koeto imash i da go priemesh kato dadenost, ako  pak e mnogo napregnata obstanovkata -kvadraturi, opozicii - moje da se iznervish i da zarejesh vsichko...A kvinkoncita mai te kara da vazpriemesh novoto i da go priemesh i ako ima neshto, koeto ne ti haresva da se opitash da go priemesh neshto kato adaptacia  <_< Ohhhh otkade da znam, no mai varshi rabota....shte pogledna dali ima niakva zavisimost m/u planetite i domovete v horoskopite ... :)

AH ti kakvo shte kajesh za  Uran na edinia chovek v kvinkuns  kam Slanceto i Lunata na drugia , a na drugia partnior Neptun kvinkuns kam Venerata i Hirona  <_< Neshto ne mi haresva tova, che na maja Urana e v takav aspekt  sas svetilata na jenata....Za neinia Neptun kam negovata Venera i Hiron mnogo ne se pritesniavam , no da si priznai kolkoto i da haresvam Saturn (makar mnogo da me boli glavata ot nego) tolkova ne haresvam Uran vse si msilia, che kadeto i da e zabarkan neshtata sa na zle  :ph34r:  

*

АН

« Отговор #5 -: Ноември 22, 2004, 08:44:58 am »
Уран /както и всяка друга планета/ за един е едно, за друг - друго...
Надали е необходимо да се притесняваме....

Когато далечните планети на единия партньор аспектират личните на другия, най-често външни обстоятелства, действащи уж само на единия, засягат пряко и другия партньор....Но точно защото не са лични качества, а някакви обстоятелства, по-лесно проявяваме разбиране и ги преодоляваме....

Но една думичка, която използваме за куинконса е "изолация", та тя е тая, над която трябва да се работи... :)  

*

edna

• **
  • 541
« Отговор #6 -: Ноември 22, 2004, 12:14:17 pm »
Цитат
Уран /както и всяка друга планета/ за един е едно, за друг - друго...
Надали е необходимо да се притесняваме....

Когато далечните планети на единия партньор аспектират личните на другия, най-често външни обстоятелства, действащи уж само на единия, засягат пряко и другия партньор....Но точно защото не са лични качества, а някакви обстоятелства, по-лесно проявяваме разбиране и ги преодоляваме....

Но една думичка, която използваме за куинконса е "изолация", та тя е тая, над която трябва да се работи... :)

Tova za vanshnoite obstoiatelstva tochno v momenta go useshtam , no te mogat pak mnogo da zblijat dvama choveka, ne govoria za moia sluchai,,,No. ako niakoi ima nujda ot pomosht i ti si tam i podadesh raka izlicha che vanshnite obstoiatelstva sa vi zblijili  :)
Ne obivham izolaciata hich daje i bez tova jivota e tolkova truden i poluchavame izolacii ot vsiakade ;) Kakvo shte kajete za Jod, kato asto. figura  <_<  

*

АН

« Отговор #7 -: Ноември 22, 2004, 01:45:52 pm »
що се сети сега за нея :ph34r:

къде я видя и какво си обясни с нея :ph34r:  

*

edna

• **
  • 541
« Отговор #8 -: Ноември 22, 2004, 03:39:46 pm »
Цитат
що се сети сега за нея :ph34r:

къде я видя и какво си обясни с нея :ph34r:
Ami imam si dva Joda v edna sinastria napravo ti vadiat ochischkite ta se seti za taia figurka pak mnogo mnogo ne sam na ti sa raznit mu tam golemi krastove,taokvadraturi i jodi  :D hvarchila i tem podobni :)))))))))))
Ama za tva mi stana stranno , che obshto vezto e v sinastria amammai ne se broi  <_<  

*

АН

« Отговор #9 -: Ноември 23, 2004, 08:45:47 am »
Цитат
Ama za tva mi stana stranno , che obshto vezto e v sinastria amammai ne se broi  <_<
е, що да не се брои :)

ако с нея си обясняваш някои неща или пък ти е ключе за заключени врати... :ph34r:

смело си интерпретирай :)  

*

edna

• **
  • 541
« Отговор #10 -: Ноември 23, 2004, 09:13:59 am »
Цитат
Цитат
Ama za tva mi stana stranno , che obshto vezto e v sinastria amammai ne se broi  <_<

ако с нея си обясняваш някои неща или пък ти е ключе за заключени врати... :ph34r:

Hmmmmm niama smisal da ia interepretiram na men mi e iasna rabptata :)))))

*

Guest_edna

« Отговор #11 -: Ноември 23, 2004, 01:27:32 pm »
Цитат
Цитат
Ama za tva mi stana stranno , che obshto vezto e v sinastria amammai ne se broi  <_<

A moje li da mi kajete kak deistva Joda da si znam za drug pat, kakvo moje d se ochakva ot tazi figura  ;)  

*

АН

« Отговор #12 -: Ноември 23, 2004, 08:02:43 pm »
Цитат
[A moje li da mi kajete kak deistva Joda da si znam za drug pat, kakvo moje d se ochakva ot tazi figura  ;)
аз си представям Йода като огледало - в планетата, която прави куинконсите, можем да се видим като в плоско или изпъкнало огледало :ph34r: /нали се сещаш- има едни такива огледала, в които например ту си виждаш много дълги краката, ту пък много къси :ph34r: /- така се виждаме, когато имаме промяна по планетите, които са в секстил :)

а можем да се видим и като в замъглено огледало, ако фигурата е свързана с изолация или блокиране :)

но това ми разбиране за Йода не се връзва много с твоята идея за хубави, хармонични, дълготрайни връзки - особено ако куинконсите са преобладаващи аспекти ....

но връзките и любовите са колкото и хората...- опитите ни да ги сложим в някаква обща и безотказна схема обикновено не са кой знае колко успешни :)  

*

edna

• **
  • 541
« Отговор #13 -: Ноември 24, 2004, 03:57:22 pm »
Цитат
Цитат
[A moje li da mi kajete kak deistva Joda da si znam za drug pat, kakvo moje d se ochakva ot tazi figura  ;)
аз си представям Йода като огледало - в планетата, която прави куинконсите, можем да се видим като в плоско или изпъкнало огледало :ph34r: /нали се сещаш- има едни такива огледала, в които например ту си виждаш много дълги краката, ту пък много къси :ph34r: /- така се виждаме, когато имаме промяна по планетите, които са в секстил :)

а можем да се видим и като в замъглено огледало, ако фигурата е свързана с изолация или блокиране :)

но това ми разбиране за Йода не се връзва много с твоята идея за хубави, хармонични, дълготрайни връзки - особено ако куинконсите са преобладаващи аспекти ....

но връзките и любовите са колкото и хората...- опитите ни да ги сложим в някаква обща и безотказна схема обикновено не са кой знае колко успешни :)
Hmmm az mnopgo ne razbiram ot tia figurki :)))
Az si go predstaviam kak tazi planeta koiato e na varha prashta energia kam dugite dve koito sa v sekstil i im pomaga po-niakav nachin v tiahnoto vzaimodeistvie i srednata tocha m/u tiah e niakakva vrata koiato se otvara..Eiiiiii kakva fantazia izvadih bre :D  :ph34r:  

*

АН

« Отговор #14 -: Ноември 25, 2004, 01:12:05 pm »
ами не случайно за тая планета на върха на равнобедрения триъгълник се говори като за "пръст на съдбата" :)