Здравей Гост

Лаеща котка

• 4 Отговора
  • 2417 Прегледи
*

crazy_666_999

Лаеща котка
« -: Юли 30, 2009, 06:27:00 pm »
Сънувах нещо много странно.Бях в къщи.В съня ми имаше мазе.Отидох и отворих вратата,там видях някаква котка,която изведнъж започна да лае.Беше много разярена.Затворих вратата,а тя я блъскаше с адска сила.Чувствах че всеки момент ще я пробие...След това се укроти.Реших да изляза на балкона.Беше адски жега но изведнъж започна да вали сняг...Общо взето е това...Ако няко може да ми разтълкува тази котка,ще ми е много интересно :)

*

Nebesna

Re:Лаеща котка
« Отговор #1 -: Юли 30, 2009, 08:31:20 pm »
Ми то не е само котката. Тук виждам две противоречиви странности. От една страна котка, която лае, а от друга страна климатичната аномалия, която описваш. Струва ми се, че имаш подсъзнателен страх от екстремални промени и крайности, ако мога така да се изразя.

*

Синухе

• 4978
  • Chance favors the prepared mind
« Отговор #2 -: Юли 30, 2009, 08:49:28 pm »
Погледнато по-встрани е възможен конфликт между мъжкото и женското,Ин и Ян: котка/куче и жега(огън)-сняг(вода),при това се засичат едновременно.Възможно е да има належаща нужда от вътрешна интеграция на двете,ако няма проблем отвън (поради простата причина че котката лае т.е. женското изразява мъжкото в себе си).Да се синхронизират разум и чувства и да не се дава повече сила на едното за сметка на другото.

*

Nebesna

« Отговор #3 -: Юли 31, 2009, 05:33:33 pm »
Сега ми и идва наум и друга аналогия. Ти слизаш в мазето, което е твоето подсъзнание. Там срещаш опасна ситуация. Нежната и гальовна, но хитра котка, както спомена Синухе, може да се сравни с женското пасивно начало. Кучето е символ на активното сексуално (мъжко) начало. А лаещата котка, която виждаш в мазето, може да бъде символ на потисната сексуална агресивност, намерила изява. Само не мога да разбера дали твоята сексуална инициатива е била потисната (имам предвид под формата на задръжки) или се касае за човек извън теб, представата за който си съхранила в подсъзнтелните си усещания. Може изобщо да не става дума за секс, а за балансиране на възприятия като "пасивност-активност".

Аз мисля, че трансформациите на котката и на метеорологичното време идват, за да ти покажат, че всичко е преходно и постоянно променящо се, нещо което ти трябва да свикнеш да възприемаш като част от живота.

*

crazy_666_999

« Отговор #4 -: Юли 31, 2009, 07:48:52 pm »
Благодаря ви...Явно трябва да се позамисля за някой неща :)