Здравей Гост

Сънят на Инти

• 5 Отговора
  • 2266 Прегледи
*

Nebesna

Сънят на Инти
« -: Август 01, 2009, 11:44:48 pm »
Това не е шега. Инти сподели съня си в една друга тема, аз го прехвърлям в "Съновник", та ако има желаещи да го разтълкуват. На мен ми е трудно, щото се явявам замесена. Много се смях.

Цитат:
"Небесна, само ти кажа, че твоята Водолейска натура е толкова силна, че чак моята Луна в Скорпион, извлече информация. Веднъж сънувах, че в света е настанала глобална криза, но успях някак си да попадна на някакъв път , наоколо имаше дървета, както и  огромни по вид плодове и зеленчуци. Мястото се явяваше нещо като ОАЗИС,  и изведнъж от нищото , чувам в съня си: "НЕБЕСНА",само това. Тогава разбрах, че явно имаш силно проявен знак Водолей, за да получа такава информация на сън."

*

Helo

Re:Сънят на Инти
« Отговор #1 -: Август 02, 2009, 12:24:13 am »
Аз така разтълкувах съня: Кризата в света е някаква криза на Инти - вътрешна или под формата на обстоятелства в живота й. После тя попада в оазис - мястото, към което всеки човек, особено такъв в криза се стреми. После тя чува "Небесна". Това означава, че тя съзнателно или не си мисли, че Небесна може да и помогне, по-вероятно със съвет, да разреши някакъв свой проблем.

Нима не се надяват много от хората, които пишат тук и задават въпроси за себе си, да открият отговор на това как да подобрят живота си!
« Последна редакция: Август 02, 2009, 12:38:15 am от Helo »

*

Инти

• 2068
« Отговор #2 -: Август 02, 2009, 12:43:06 pm »
Тълкуванието на Helo, e грешно според мен.

Първо защото е нямало никаква вътрешна криза при мен, второ нито съзнателно, нито подъсъзнателно съм си мислила за помощ от страна на Небесна, тъй като почти не сме имали допирни точки във форума.

Водолея е знак на универсалната любов, при все че навлизаме и в епохата на Водолея, чисто символично съня носи елементи на този знак:

1во- изхранването на човечество, изпаднало в криза, отдаването на личната енергия , с цел по-висши цели, стоящи над егото.

Предполагам, че храната в случая не би трябвало да се тълкува като реална храна, вероятно кризата се свързва с това, че човечеството, страда от духовна криза, но все още съществуват места по света, където "Храната" е в изобилие, дори "плодовете" захранени от любов не са обикновени плодове, а много по-големи от вида в който ги познаваме. Смятам, че Небесна , тъй като само чух псевдонима й в съня си, без да я видя, е способна носейки принципите на Водолея в себе си, да се грижи за хората в по-широк кръг, да отдава себе си в интелектуално и емоционално естество.

« Последна редакция: Август 02, 2009, 12:47:39 pm от Инти »

*

ga3l

« Отговор #3 -: Август 02, 2009, 12:57:31 pm »
След като Инти вече има тълкуване на съня си, не виждам смисъл други да се включват с мнения по въпроса.

*

Helo

« Отговор #4 -: Август 02, 2009, 12:59:56 pm »
Е, ако ще тълкуваме съня не в личен, а в общочовешки план,  ;) тогава това, че хората страдат от някакъв вид криза - било дори и криза за духовна храна, за познание, за посочване на пътя, по който да поемат, за напътствия, то оазисът е мястото, на което биха получили това, от което се нуждаят, а думата "Небесна" е символ или на Небесата - на божествената помощ или на духовната храна, която те се стремят да получат, за да са удовлетворени.

Между другото, в един мой сън, в който ми се разкриваше какво ще работя в бъдеще, сънувах, че давам храна на бедстващи и гладни хора в Африка.Това разбира се е само метафора. Не знам дали един ден ще работя нещо, с което да помагам на хората по един или друг начин, но в този сън Бог ми говореше и ми каза, че ще ми разкрие какво ще работя в бъдеще. Когато го сънувах бях на около 13 години. ::)

*

Инти

• 2068
« Отговор #5 -: Август 02, 2009, 04:20:07 pm »
Всеки желаещ може да се включи в интерпретацията на съня. Все пак всеки има различно виждане, опит и познания.

Чувствайте се добре дошли в света  на Сънищата  ;)