минавам през тази тема за да споделя отново за ДНК-то

книгата е супер и да ви кажа честно върши работа. някъде, някога бях чела, че само с
възнамеряването на нещо, то започва да се сбъдва. това съм го отчела като истина, но досега се е сбъдвало много бавно - разтеглено във времето. след прочита ми на тази книга за ДНК аз възнамерих естествено да променя своето си ДНК, само че го отлагах във времето - било то защото не ми оставаше време, било то защото нещо не можех да вдяна точно принципа на промяната. ей на сега като се обърна ретро Мерка току виж ми просветнало

да обаче не... самото ми възнамеряване да си активирам ДНК спиралите е свършило работа и без намесата на ума ми

в началото виждах ДНК нишките как си гравитират около съществуващото ми ДНК, а две седмици след това започна същинската част - образуването на новите двойни спирали. вече имам моята си спирала с която съм родена, една нова и трета, която в момента е в период на образуване

единственото, което правя е да ги наблюдавам с вътрешното си зрение - демек гледам сеир
при активирането на втората /първата нова/ промяната е в респираторната система - дробовете ми са чисти като планински кристали, нищо че пафкам като счупена печка

иииии голям кеф

доколкото разбрах втората нова - отговаряла за костната система. ма засега само ме боли врато - нищо друго

та ще видим кво ще стане нататък де ...
единственото неудобство е, че при такива промени в организма най-естественото нещо е да спиш повечко поради нуждата от влизане в час. обаче с тоя Нептун на Ас аз и без туй спя почти постоянно ... та вече съм се превърнала в "червена шапчица"
адииииии има някой друг дето се е престрашил да се обнови на физическо ниво а