Здравей Гост

ДНК и възможността за промяната и...

• 78 Отговора
  • 21725 Прегледи
*

Вещичка

• 5943
  • Виждам те!
    • Уникални подаръци за любими хора
Re:ДНК и възможността за промяната и...
« Отговор #40 -: Януари 04, 2010, 04:36:27 pm »
в книгата наистина има уникални неща, но лично за мен тя не става за наръчник по реактивиране на ДНК. виж като четиво за след активация е перфектна - особено онова за 4те квадранта на мозъка и цветовете им лично мен много ме впечатли  ;)

па и колкото спомени от миналото си да имах, дорде захапя кво е това ДНК спирала ми се стъжни живота и ми бяха нужни доста картинки от учебниците по биология за припомняне  ;D ;D ;D

- Бабо, да си барала хапчетата ми, с надпис "LSD" ?
 - Майната им на хапчетата. Иди да видиш к'ви дракони има в кухнята!

http://podaraciunikati.alle.bg/  http://darovenaprirodata.alle.bg/

*

Инти

• 2068
« Отговор #41 -: Януари 04, 2010, 04:52:28 pm »
в книгата наистина има уникални неща, но лично за мен тя не става за наръчник по реактивиране на ДНК. виж като четиво за след активация е перфектна - особено онова за 4те квадранта на мозъка и цветовете им лично мен много ме впечатли  ;)

Хахаха

Аз си го правя това упражнение от време на време.

Само не разбрах, защо червено със зелено , и златисто със синьо не се комбинират, защото се намират в две различни полукълба ли ?

*

Инти

• 2068
« Отговор #42 -: Януари 04, 2010, 04:54:09 pm »
Между другото активацията на 12-те нишки ДНК не е толкова прост метод, колкото май го изкарват в зелената книжка, това дълъг и сложен процес, не става току така.

*

Вещичка

• 5943
  • Виждам те!
« Отговор #43 -: Януари 04, 2010, 05:24:14 pm »
Между другото активацията на 12-те нишки ДНК не е толкова прост метод, колкото май го изкарват в зелената книжка, това дълъг и сложен процес, не става току така.

виж при мен мина като по вода и без много да си напрягам сивото вещество  ;D ;D ;D  но явно сега му е било времето и мястото /прераждането/, но идея си нямам как би протекло при друг човек...  то тая тема и затова я бях пуснала ама кат гледам никой не се озори да го направи де, че да споделя  ;D

а за цветовете хич и не съм разсъждавала - просто го правя... не съм се замисляла за това... но сега като се замисля явно отговарят на цветовете на чакрите... може би.... знае ли човек  :-\

*

Вещичка

• 5943
  • Виждам те!
« Отговор #44 -: Януари 04, 2010, 05:24:43 pm »
ЗДРАВЕЙ,ТОТ :)МНОГО СЕ РАДВАМ,ЧЕ СЕ ВЪРНА ДА СИ ПРОДЪЛЖИШ ХУБАВАТА ТЕМА :)
И НИКАКВО ОТПИСВАНЕ ВЕЧЕ ;D ;D ХА ДОБРЕ СИ ДОШЛА ОТНОВО ;D

добре заварили  ;D ;D ;D

*

Вещичка

• 5943
  • Виждам те!
« Отговор #45 -: Февруари 04, 2010, 05:27:07 pm »
опаааа още малко инфо по любимата ми и позабравена тема  :29:

НЯКОИ ИНТЕРЕСНИ ФАКТИ ЗА ТРАНСМУТАЦИЯТА

Предварително кодиране на активацията
Внедрените същности, които трябва да изпълнят Мисията, са предварително кодирани да се пробудят по това време. Това означава, че тяхната ДНК структура е генетично кодирана да се включи в определено време, подобно на бомба със закъснител, за да може да поеме повече светлина, отколкото обикновеното човешко същество е подготвено да понесе. Времето на генетичната детонация настъпва сега.

Аномалии на времепространството и техните физически функции
А. Смяна на измеренията: В момента тази планета е подложена на времепространствени аномалии. Повечето хора имат смътното усещане, че времето не им достига. Обикновено то се изразява във фразата: „Абе, времето сякаш лети!” Причината за усещането, че няма време, е в това, че наистина няма време.  
За да се извърши смяната на измеренията, времето се свива и създава ново пространствено измерение. Съответно, и пространството се свива, за да създаде ново времеизмерение. С други думи, играта на пространството и времето във вашата триизмерна реалност се усеща от всички.
„Сега” е съвсем реално събитие. То не означава само да „живеете в настоящето”, което ви препоръчваме горещо. В момента наистина се наблюдава изкривяване на времето, което ще продължи да нараства, докато напълно достигне „сега” и измеренията накрая ще могат да се доближат едно до друго, подобно на космически кораб, който се приземява на космодрума в предварително уречен момент.
Сега е повече „сега”, отколкото беше само преди няколко месеца, а занапред ни очакват още повече „сега”. Когато Контролният център на Мисията или друг неин член заяви: „Сега му е времето”, с това ви напомняме за генетичното ви споразумение, освен че се изразяваме съвсем буквално.

Б. Промяна на генетичния код: Другият интересен аспект на тази аномалия се състои в това, че вашите ДНК кодове са нагласени да се включат „сега”, преди да сте си отишли. Както мнозина от вас са забелязали, това не е станало нито при раждането ви, нито по което и да било друго време – до сега. И макар да сте преживели много „сега”, още не сте преминали точно през това. Генетичната трансмутация се задейства от това „сега”, за да се приспособи към следващото „сега” до степента, в която вашето пробуждане започне да се извършва в пряка зависимост от всички „сега”, които преживявате, защото „сега” обуславя това пробуждане.
Забележка: В критични ситуации „сега” може да настъпи мигновено и всички ДНК кодове да се активират едновременно. Препоръчваме ви, ако е възможно,  да не използвате този метод, който напомня вдигането под строй на всички резерви. За предпочитане е да се придържате към по-естествен процес. (Моля, направете справка с разделите „Спешни случаи” и „Аварийни ситуации” за повече информация).

Депрограмиране
Докато на планетата тече процес на трансмутация на генетичната структура, вашата предварително кодирана генетична програма ще се активира. С течение на времето вие малко по малко ще започнете процес на депрограмиране на старите системи. Вашата идентичност ще започне да се изтегля от трето измерение, докато личността и егото ще бъдат по-склонни да се вкопчат в потъващия кораб.
Когато старите програми на умиращия свят започнат да се разрушават, вероятно ще усетите лек дискомфорт, сякаш целия ви свят се разпада. Би било полезно в процеса на трансформация да си спомните, че сте многоизмерен майстор-експерт по трансмутиращи и разпадащи се реалности. Правили сте го много пъти досега.

Отчет за работата
Всичко, през което сте преминали по време на престоя си на Планетата Земя, е изключително ценно за Контролния център на Мисията. Онова, което ни интересува, не е информацията за същината и ефектите от нефункционалните действия на човешката раса. Ако ни трябваше само това, щяхме просто да прочетем днешния вестник. Но фактът, че сте преживели човешкия модел на отрицанието – ето това е много важно за нас. Защо? Защото, докато преживявате процеса на трансмутация, всичките нефункционални модели, които сте приели съзнателно, ще трансмутират заедно с вас.
Може би не си спомняте, но вие се съгласихте да направите това, за да помогнете на Земята да се роди в Светлината. Основният момент в този договор се състои в това, че вие съзнателно ще трансмутирате отрицанието, с което сте се родили, което погрешно са ви приписвали и в чието отражение сте се превърнали като част от човечеството. Вие се съгласихте да трансформирате всичко това, като изтъчете основната тъкан, от която ще бъдат ушити новите одежди на преобразуващия се свят. Затова вашият отчет е много ценен за нас, тъй като представлява свещен акт.

Полезни съвети за Второто пришествие
Второто пришествие е неизбежно, затова по-добре се подгответе. Няма да е лошо, защото всъщност това сте вие. Вие сте Второто Пришествие. Контролния център на Мисията не желае да се спира подробно на тази тема, защото осъзнаваме с какъв емоционален и ментален заряд е натоварена тя поради организираното отрицание, продължаващо вече 2000 години. По тази причина ще ви дадем само един полезен съвет: Станете Месия сам на себе си – защо да чакате?

Това твърдение не само не е еретично – то изразява цялата истина. Точно в това се състои процесът на трансмутация. Контролния център на Мисията няма повече коментари.

ето от тук: http://www.spiralata.net/kratko/articles.php?lng=bg&pg=449

*

DDDDD

• 11
« Отговор #46 -: Февруари 14, 2010, 01:54:17 am »
В момента чета книгата "Матрицата 5",и според нея всички ДНК корекции в човещкото тяло са правени от изънземни.   Манията за безсмъртно тяло идвала от ДНК корекцията на извънземните от Орион..

Мислите ли че ако тялото ви живее 200-300 години ще сте по щастлива?

*

Вещичка

• 5943
  • Виждам те!
« Отговор #47 -: Февруари 14, 2010, 06:26:42 am »
В момента чета книгата "Матрицата 5",и според нея всички ДНК корекции в човещкото тяло са правени от изънземни.   Манията за безсмъртно тяло идвала от ДНК корекцията на извънземните от Орион..

а вие г-н ДДДДД какъв сте според вас  ;)  освен животните, на тази планета няма земляни  :29:

и да смятам да я откарам поне до 1000-2000 години и после да я мисля  :57:

*

Иво

• 35
  • Познанието се добива лесно за разлика от мъдроста
« Отговор #48 -: Февруари 14, 2010, 07:14:48 am »

ДДДДД,в ''Матрицата 5'' има една малка подробност :wub:,за читателите на книгата -

''Настоящата информация не е за масова консумация, защото болшинството не биха  могли да я разберат – толкова дълбоко са потънали в Играта. Единствените, които биха я разбрали са Финалните Инкарнации и Много Напредналите инкарнации. Съветът ми към всеки, който чете този материал е да работи с него индивидуално – ако нещо от него ви се струва невероятно, просто го сложете настрани. Помнете – вашият път се разтваря като цвете с много листенца постепенно, докато заблести във вашата Последна Инкарнация – същото става и с вашето съзнание.''
    Автор-Вал Валериан

Цитат

Щастието е само една емоция.За постигналите безсмъртие,илюзията ''щастие'' не съществува ;)
...И как да разбера кой съм аз?И дали наистина съм аз?И накрая ако се окаже,че аз не съм аз,а някой друг?Егати и системата!!!!

*

Вещичка

• 5943
  • Виждам те!
« Отговор #49 -: Февруари 14, 2010, 07:24:03 am »
корекциите на ДНК са правени от извънземни - ми че това е ясно. човекът е създаден с 12 нишково ДНК, а извънземните са го свели до 2 нишки за да могат да ни контролират - че какво му е тук неясното не можах да разбера  ;D

и ако изходим от факта, че тук на Земята се намира една стълба по пътя на еволюционното развитие на душите, нещо ми иде нередно да търсим земляни  :P  това че ти или аз или някой друг се е прераждал стотици или хиляди пъти на тази планета не те прави землянин  ;)  а просто временно пребиваващ и заложник на собствената си майя, до доказване на противното  :tongue2:

*

Иво

• 35
  • Познанието се добива лесно за разлика от мъдроста
« Отговор #50 -: Февруари 14, 2010, 07:36:17 am »
Ма така си е-дават ни тяло под наем,идваме на планета под наем и си мислим че сме с постоянна регистрация на Земята.Пък тя тази планета е оборотна,като всички други! ;D ;D
...И как да разбера кой съм аз?И дали наистина съм аз?И накрая ако се окаже,че аз не съм аз,а някой друг?Егати и системата!!!!

*

neo

• *
  • 72
« Отговор #51 -: Февруари 15, 2010, 12:04:49 am »
корекциите на ДНК са правени от извънземни - ми че това е ясно. човекът е създаден с 12 нишково ДНК, а извънземните са го свели до 2 нишки за да могат да ни контролират - че какво му е тук неясното не можах да разбера  ;D

и ако изходим от факта, че тук на Земята се намира една стълба по пътя на еволюционното развитие на душите, нещо ми иде нередно да търсим земляни  :P  това че ти или аз или някой друг се е прераждал стотици или хиляди пъти на тази планета не те прави землянин  ;)  а просто временно пребиваващ и заложник на собствената си майя, до доказване на противното  :tongue2:

Я виж ти, някой на който всичко му било ясно... Какви точно корекции са правили извънземните? Знаеш ли? Назови ги. Защото има два варианта - от маймуноподобно са направили човек, като са ускорили еволюцията му, или обратното - от човек са направили маймуноподобно? Тъй като на мен не ми е ясно нищо след прочитането на някоя книжка, единственото по което мога да съдя е психиката и дълбоките импулси в нея. И гледайки това, съм решил за себе си, че по-вероятно е първото. Гледайки и историята и как са създадени изкуствено цивилизациите, само се убеждавам в това... Не е ли логично ако човек е бил развито същество, нещо в психическите му модели на поведение да подсказват с нещо това? Дори и човекът като биологичен вид да е бил наистина нещо повече, защо смятате, че днешния човек има нещо общо с това? И неговата психика изобщо може дори да оцелее, ако в един вид с повече възможности? Едно куче примерно, ако го сложим в човешко тяло, това подарък или наказание би било за него?

И какво значи също 12 спирална ДНК? Информацията е в двойна спирала заради репликацията и други билогични процеси които не помня или никога не съм научавал. Двете спирали кодират една и съща информация. И това е общо за всички биологични видове. Знам, знам. Повечето хора обожават да се чувстват нещо повече от останалия свят. Също обичат и безплатните баници. Обаче извън това, какъв е смисъслът от 12 спирали след като ако става дума за информация, просто спиралите може да са по-дълги? Макар че очевидно и това не е гаранция, защото огромна част от ДНК-то не е функционираща. А може би повече хромозоми? И това е относително, защото дори растения имат повече хромозими от нас. Каква е идеята за 12 хромозими ми се губи напълно. Какво би ми дала лично на мен подобно нещо, което на всичкото отгоре не е и научно обусловано, макар да претендира връзка с науката?

Но пък друга логика ми е пределно ясна и много често срещана. Нарича се откланяне на вниманието. Един от многото похвати за манипулация. Откъсваш човек от реалния проблем, и му създаваш някакъв друг (звучащ много по-драматично и интересно) с цел да отклониш усилията му в грешната посока. При това става много лесно. Истинският проблем е неприятен, докато фалшивият често е лишен от личното, и това го прави ненатрапчив. Разбира се в него може да има малко истина, колкото да завържем интереса. Типичен пример е холивудската продукция "Тайната", където една камара актьори с холивудски усмивки обясняват неща които всеки иска да чуе. Но за съжаление, нямат нищо общо с реалността. Не, човек не е по-силен от законите на материята и кармата, защото те са плод на разум който е много по-велик от човешкия. В нея са заложени правила за собствената ни еволюция, и ако просто ставаше каквото ни се иска, тя нямаше да съществува. Чувал съм истории за аскети из Тибет който наистина са притежавали контрол над материята. Иска ми се да вярвам, че е възможно в човешка форма това да се постигне, но е очевидно, че те не са просто хора, а са достигнали едно много по-различно ниво на съзнание и не защото са имали егоистични желания относно живота и са искали да ги използват за нещо.

*

Вещичка

• 5943
  • Виждам те!
« Отговор #52 -: Февруари 15, 2010, 07:37:32 am »
Нео, май се вземаш нещо много на сериозно а и се изказваш неподготвен  ;)  не се намесвай в теми, които не разбираш! ако имаш нещо да кажеш по моята тема, го кажи, но ако просто минаваш оттук и се правиш на велик и дай ся направим на мармалад някого за да изкараме себе си велики - не го прави. темата е малко разбирана от повечето хора във форума и както виждаш, който не я разбира и не се намесва! ако имаш да кажеш нещо конструктивно по въпроса - давай, но ако си дошъл да плюеш си върви с мир.

ако ставаше с прочитане само на една книжка, можеше и да си прав, но когато става въпрос за огромни количества литература, тогава моето момче нещата седят малко по различно. и тук никой не говори за холивудски продукции, дори не знам някой от този форум да е гледал "тайната"  :angry: повечето от нас не четат стандартна литература! това твоето изказване "за кво са му на човек 12 спирали" е като на Хело изцепката "че за кво му е на човек да използва 100% от мозъка си и така си е добре"  ;D ;D ;D ;D ;D  което само по себе си ще рече, че на теб ако ти е добре да живееш развъждан като добитък за разплод и за Лууш - ок, всеки има право на избор в този живот!

и кой си ти да съдиш древните философи? и кой си ти да съдиш Гносиса? и кой си ти да съдиш всички останали хора, които са останали в човешката история на тази планета и то хилядолетия? кой си ти да съдиш търсенето от мнозина Божествено просветление? нямаш право да го правиш дори от етична и морална гледна точка!

това не е тема за плюене на различията, а за обсъждане на трансформации, развитие и репликации на ДНК - истинското ДНК на човешката раса, с което тя е създанена първоначално. ако имаш информация по въпроса - давай, ако само идваш да се правиш на интересен - пиши в говорилнята   :angry:

една потребителка от нашият форум има следното изречение на скайпа си: Промяната на човешкото съзнание не е лукс, достижим само за малцина, а необходимост за да не се самоунищожи човечеството! помисли над това изречение и знай следното: ако предишните години, столетия или хилядолетия е имало единици хора, достигнали пътя на Просветлението, то вече започва тази бройка да нараства лавинообразно, защото времето се забързва и характеристиките на нашата реалност се променят. в момента границите на пространствено-времевия континиуум са толкова размити, че една реалност се прелива в друга. планетата е започнала велика чистка на повърхността - бури, урагани, цунами, земетресения. аджеба ти въпроси не си ли задаваш - защо е така? какво става?

или пък си живуркаш в собствената си МАЙЯ и се чувстваш добре  ;)  ти имаш ли отговори на въпросите си? имаш ли желанието да достигнеш някакво по-високо ниво на еволюция в рамките на собственият си живот? или ти е кеф да имаш парички, дом, жена, деца, коли и охолство?

не съди, за да не бъдеш съден!
« Последна редакция: Февруари 15, 2010, 08:10:01 am от Вещичка »

*

supersonic

« Отговор #53 -: Февруари 15, 2010, 09:42:40 am »
..дори не знам някой от този форум да е гледал "тайната"  :angry: повечето от нас не четат стандартна литература!

aйй .. вещичке, ного ни подценяваш ..  ;D   и всъщност как разбираш кой какво е чел и какви филми е гледал?!   :rolleyes:

Хм.. и не мисля, че neo се заяжда с теб.. човека просто си споделя мнението и междувпрочем има много истина в думите му.  :rolleyes:

*

Вещичка

• 5943
  • Виждам те!
« Отговор #54 -: Февруари 15, 2010, 09:54:48 am »
..дори не знам някой от този форум да е гледал "тайната"  :angry: повечето от нас не четат стандартна литература!

aйй .. вещичке, ного ни подценяваш ..  ;D   и всъщност как разбираш кой какво е чел и какви филми е гледал?!   :rolleyes:

Хм.. и не мисля, че neo се заяжда с теб.. човека просто си споделя мнението и междувпрочем има много истина в думите му.  :rolleyes:

виж ся, тайната е филм базиран само на един Вселенски закон и затова лично на мен не ми е интересен, а и не помня някой тук да го е коментирал  затова съм останала с такова впечатление - това не е подценяване, а нещо съвсем друго  :P 

и кое истина в думите на Нео - истина за 95% от народонаселението, но ако си от останалите 5%, това не е твоя истина  :-[  темата е създадена за обсъждане на нещо конкретно и ако някой иска да сере на метеното, то моля да си създаде тема - серем на темите и да си поплюва там на воля /дори и админа нема се кара/, не е редно да се разводняват теми с разсъждения на хора, които не разбират за какво иде реч и не желая в една така сериозна тема да се пишат такива неща и да се разводнява съдържанието. темата си е моя и имам право да предявя претенции относно развитието и  :angry:

*

Синухе

• 4978
  • Chance favors the prepared mind
« Отговор #55 -: Февруари 15, 2010, 09:56:31 am »
 :blink:
« Последна редакция: Февруари 27, 2013, 04:29:20 am от Синухе »

*

supersonic

« Отговор #56 -: Февруари 15, 2010, 10:11:24 am »
.. темата си е моя и имам право да предявя претенции относно развитието и  :angry:

ок .. извинете ..  :-[

*

neo

• *
  • 72
« Отговор #57 -: Февруари 15, 2010, 10:02:32 pm »
Вещичке, аз смятам написах конкретно какво не разбирам в теориите които обсъждате тук. И написах ясно и защо. Не съм се правил на велик ни най-малко. Изказах просто мнение (очевидно различно от твоето), което за съжаление не присъстваше в явно прекалено духовно извисената тема. Аз съм си такъв, обичам да принизявам нещата. Но пък реакцията ти ми е много, много позната и типична за ония 95% от хората против които явно говориш... Ако беше от другите 5% можеше не да се заяждаш, а да напишеш нещо разумно, аргументирано и спокойно - функция на еволюиралото същество към което смяташ, че се стремиш.

Синухе, примерите НИКОГА не са излишни. Колкото повече ясни и конкретни примери, толкова по-добре. Не смятам, че крайната задача на материята е да бъде овладяна и одухотворена. Защото ако изведеш подобна сентенция, значи да сложиш всички под общ знаменател. Огледай се наоколо, наистина ли това виждаш? И докъде ще стигнеш с подобен подход? До всички хора? А животните, какво ще ги правиш? Или растенията, и цялата друга материя в която има също съзнание. Човек има ОГРОМНО самочувствие, и едва ли не иска да се сметне, че той е неповторимата проява на Вселенския Разум. Вземи, една мравка. Какви са нейните възможности за еволюция и способност да прояви Божественото в себе си? Много ограничени от наша гледна точка, нали? Но пък какво ще я мислим мравката, тя не е Твореца, нали? Или пък е? Защо ВЯРВАШ, че човек е толкова повече творец от една мравка? Защото не можеш да се сравниш с нещо друго, много по-велико от теб ли? Целият живот е ограничен в някаква степен от това което е вложил Разумът в него. И това, че ти казвам колко ограничено нещо е човека, не ме прави мен ограничен. Съжалявам, ако на това ниво ти е логиката... Човекът е просто един физичекси вид, чрез който се раждат крайно различни проявления на съзнанието, именно защото той е по-еволюиралата физична форма и ако някой трябва да реши дали да влезе във физическа форма, той би избрал човек. Но това което св въплатява в нея, може да е най-различно. Затова има толкова различни хора от Хитлер и Наполеон, до Ганди и Буда. От Айнщайн, Тесла и т.н. до най-безполезния и безмозъчен индивид за който можеш да се сетиш. Всички сме с общо взето еднакви гени, но качеството на това което се вселява е коренно различно. Как Айнщайн или Буда са постигнали това с "гадните" си ограничени гени? Ни най-малко казвам кой на какво е способен, за разлика от теб. Казвам че човек е физическо същество, което твърде много обича да се надценява. А в същото време е ограничено от ролята която му е възложена да изпълнява на земята, и дори не я разбира. Казвам, че идеята да се прави на Бог, му е продадена, както много други неща, именно заради вкорененото желание на човека да е "нещо повече". Казвам, че животът е ограничено проявление и задача поставена от Разумът. Той не е истинския живот, истинската свобода, и истинската проява на духа. Не казвам нищо по-различно от това което вече е казал и Буда. Буда не ни е завещал да се правим на богове. Не ни е обещал да се сбъднат всички наши желания, да бъдем творците на собствения си живот. Напротив, той е изобличил интеригите на разума който заключва съзнанието в тази илюзия. Човек не може тук да е творец на собствения си живот. И подобна заблуда могат да имат само хора които НИКОГА не са се опитвали реално да го направят. Ако се бяха опитали, щяха да видят ГРАНИЦИТЕ които Разумът е заложил в живота ни. И то доста тесни и целенасочени. И затова разбира се си има причина. Но аз съм "просто един ум", защо да се занимавам да пиша...

Не си ти този който можеш да ме оценяваш, макар да се опитваш да го направиш отдавна... Има ли смисъл да пиша пак, личните нападки за кой процент от хората на земята са характерни...
« Последна редакция: Февруари 15, 2010, 10:14:54 pm от neo »

*

DDDDD

• 11
« Отговор #58 -: Февруари 15, 2010, 10:56:15 pm »
Цитат
Отчет за работата
Но фактът, че сте преживели човешкия модел на отрицанието – ето това е много важно за нас. ..

Основният момент в този договор се състои в това, че вие съзнателно ще трансмутирате отрицанието, с което сте се родили, което погрешно са ви приписвали и в чието отражение сте се превърнали като част от човечеството. Вие се съгласихте да трансформирате всичко това, като изтъчете основната тъкан, от която ще бъдат ушити новите одежди на преобразуващия се свят. Затова вашият отчет е много ценен за нас, тъй като представлява свещен акт.

-Най обикновенна извънземна последователна инкарнация от отбора на светлите от Сириус,би казал авторът на матрицата 5.))

Между другото прочита  на космическия наръчник най-много ме развълнува,сякаш усещах много истина във всичко написано там... Та за момента приемам че съм от отбора ба сириус до доказване на противното... И продължавам да търся кой съм)))
А вие от коя част на вселената сте?)))

*

Вещичка

• 5943
  • Виждам те!
« Отговор #59 -: Февруари 16, 2010, 07:42:27 am »
Нео, скъпи, за това какво съм аз, къде съм аз и от кои съм аз ти дори, моето момче, не можеш и да си помислиш. просто не ти е дадено в този живот  ;)  наблюдавам те от известно време и единственото, което виждам е самоизтъкване, много силен негативизъм, някакъв вид злоба, които лъхат от всеки един твой пост. не зная, а и не искам да зная какво ти се е случило и защо си такъв. хората не са лоши по природа, все пак Божествената искра се намира някъде вътре в тях. опитваш се да преминеш някои граници, а това едва ли някой в този форум би ти го позволил /визирам съфорумците/. начина ти на изразяване е невероятно агресивен и назидателен. не те знам на колко години си, но държанието ти е като на тинейджър. стига си го размятвал този асцедент скорпион ами вземи да се възползваш от висшите вибрации на планетата Плутон малко, че има кво да научиш от нея. като не разбираш нещо напиши: не ми е ясно това, това и това. и когато е написано като хората, абсолютно винаги ще има кой да ти отговори  ;)  винаги допускам различните мнения и различните хора и не ми пука, че са различни от моето - такова мнение като моето имат малцина и това не ме стряска. но ще ти кажа нещо - приемам различни мнения подкрепени от логични доводи и факти. мнения от типа "днес станах с левия крак и затова така си мисля" ама изобщо не им обръщам внимание  ;) 
не си ти човека, на когото ще обърна внимание и който ще ме съди каква съм - такъв човек на тази планета НЯМА! единственият, който може да ми дава наклон на оная ми работа в този живот е Висшият ми АЗ!
нека Светлината бъде с теб!

ей 5Д или много Д  ;D  заради твоя пост по-горе изтеглих да чета "Матрицата 5"  ;D ;D ;D  снощи стигнах до 19 страница и да ти кажа нищо ново под Слънцето  :P  само дето някои дребни детайли над, които изобщо не съм се замисляла ми просветнаха  ;D  ей голям трън си начи - тъкмо имам започнати поне 3 книги и сега и тая матрица ми виси в компютъра  ;D

относно откъде сме - не зная. имам много прераждания на тази планета и имам чувството, че от хилядолетия съм тук... и честно казано усещам, че съм просто временно и туй то... а и всъщност всеки дух се преражда някъде и тук изниква следният отговор може би, че духовете произлизат от Божественото пък то не е планета нали  :-\  таааа нещо такова като родна планета можем да кажем, че е само за текущо въплъщение според мен  :blink:
« Последна редакция: Февруари 16, 2010, 08:18:38 am от Вещичка »