Здравей Гост

ЧОВЕКЪТ АМФИБИЯ

• 3 Отговора
  • 1940 Прегледи
*

Nebesna

ЧОВЕКЪТ АМФИБИЯ
« -: Август 04, 2009, 10:05:59 pm »
Спомням си с какво любопитство и вълнение прочетох книгата "Човекът амфибия", която беше нашумяла в моите ученически години. По-късно имаше и филм. На този линк има разкази на очевидци, които са срещали т. нар. "Подводни хора". http://flyovertheworld.blogspot.com/2008/07/blog-post_30.html

Вие как мислите, дали съществуват на нашата планета паралелни цивилизации или това са пришълци дошли тук, за проучват и изучават нашите природни условия? Вие има ли какво да споделите по темата, нещо което сте чували или прочели?

*

Helo

Re:ЧОВЕКЪТ АМФИБИЯ
« Отговор #1 -: Август 04, 2009, 10:19:55 pm »
Защо да са от паралелни цивилизации или пришълци от други планети? Аз не вярвам на тези истории. За "чудовището" от Лох Нес вече е доказано, че "неговата снимка" е измама. Предполага се, че легендата е пусната с цел да се увеличи броят на туристите, които отиват в онова малко градче и местните да печелят пари от това.

Докато не се докаже няма да повярвам. Но може и да има разни мутанти в моретата и океаните. Мисля също, че е възможно да има редки оцелели морски екземпляри от времето на динозаврите, понеже има открити такива огромни същества. Но може и да са просто мутанти. Много от тези истории за странни същества са чиста измислица. Не са никакви извънземни!

Но иначе има "жени-русалки".

http://www.killtimeblog.com/2009/02/12/the-little-mermaid-disease-very-rare/

*

Nebesna

« Отговор #2 -: Август 04, 2009, 11:49:18 pm »
Абе не става дума за чудовища като това от Лох Нес. Имам предвид разумни същества, цивилизации...Не вярвам да не си си задавала подобни въпроси. Друг е въпроса, че не вярваш на това, което не може да се докаже с научни методи. То тогава не трябва да вярваш и на теориите за житните кръгове и за приказките за НЛО. Не допускаш ли поне 1% вероятност?  ;D ;D ;D

*

ga3l

« Отговор #3 -: Август 05, 2009, 08:58:34 am »
Аз съм по-склонна да вярвам в съществуването на цивилизации обитаващи паралелни вселени, отколкото обитаващи морското дъно на дълбочина 6000 м. А и при това глобално замърсяване дори и да има такива, за съжаление нямат голям шанс да оцелеят ..  :-[