Здравей Гост

Подаване на документи за регистрация на фирма - 13 или 17.08.2009

• 22 Отговора
  • 3303 Прегледи
*

eaglet_eyes

• 23
  • The only distance is that which we create!
Здравейте,
Опитвам се да реша кой ден и в колко часа да подам документите за откриване на фирма за преводи, уеб дизайн, издателска дейност - основно книги и списания за деца, детски театър, ПР и реклама, маркетингови изследвания. Примирих се с опозицията Слънце към съвпада Нептун с Юпитер, че даже и ми хареса:) - в моя си хороскоп си имам Слънце в опозиция към съвпад Луна с Нептун, а трите планети в квадрат към Юпитер, така че ми е все тая:))) Държа фирмата да е Лъв заради блясъка и артистичността, които дава, и затова не ми се изчаква слънце в Дева. Чета Марион Марч и се опитвам да избера часа на подаването на документите... но преди 5 години регистрирах не моя, но любима фирма и пак "разигравах" планети и асценденти и си мислех, че съм се справила, но после астролог ми каза - горката фирма и служителите й, понеже ще е подчинена и няма да може да се развие и така и стана... затова ще се радвам, ако някой от вас се включи сега, понеже нямам и много време...имам спешна поръчка, а не искам да сгреша пак...   :-[

*

Nebesna

Не сте написала града, в който ще се регистрира фирмата, а това е важно.

*

Nebesna

И още нещо. Дейностите, които изброявате се управляват от Юпитер, а той в момента е ретрограден. Може да има забавяне в съдебната регистрация. Слънцето като символичен управител на творческата дейност и децата също е в опозиция с основният сигнификатор - Юпитер, а това не е добре.
« Последна редакция: Август 11, 2009, 04:39:41 pm от Небесна »

*

aiia

Аз не виждам какъв е проблема на Слънцето в Дева или във Везни?!
Като кажете Лъв и блясък, падам просто. Лъвът може да е И арогантен, надменен и т.н.
Но си мисля, че Слънце във Везни ще е по-добре. Юпитер няма да е ретрограден тогава. Другият месец Меркурий ще е ретрограден , не е добре.

*

eaglet_eyes

• 23
В София ще се регистрира. Основните клиенти ще са чужденци - представителство на фирмите им до регистрацията им и в България, преводи на документите им, маркетингови изследвания за чуждестранни фирми. И вътрешно не ми се занимава с книжарници и печатници, а искам изцяло да разработвам интернет сайтове - детски. Може би това показва тази ретроградност...

*

eaglet_eyes

• 23
Асцендентът ми е Дева и не искам скромна фирма, а "помпозна" - с крещяща и весело, набиващо се и създаващо много настроение лого. Измислила съм го. Ще създавам и детски играчки, и куклено тв шоу - затова си мисля слънцето да е лъв...   

*

eaglet_eyes

• 23
Юпитер е ретрограден чак до Октомври... а на мен ми се налага да издавам фактури вече и го правя чрез фирмата на приятелка... иска ми се да не я "използвам" по този начин...

*

eaglet_eyes

• 23

*

aiia

На 13 и 17 август Луната е намаляваща, особено на 17 балзамична май че се казваше. Изобщо не е добре. Освен това в Рак. По-добре след новолунието на 20 август примерно, ама следобяд. И Слънцето и Луната ти ще са в твоя Лъв. Щом си решила, по-добре след новолунието, но нека и другите да кажат. Интересувай се все пак и от нумерологична гледна точка.  8)
« Последна редакция: Август 11, 2009, 05:24:15 pm от Asla »

*

eaglet_eyes

• 23
Добре, "навивам" се да изчакам октомври и да отмине ретроградността...

*

aiia

Ами септември е ужас в небето. Едни квадрати едни чудеса , опозиция сатурн-уран,  и за капак ретрограден  Меркурий... Изчакай октомври ако ти е възможно, разбира се...  И гледай винаги Луната да е нарастваща и знака също е от значение.

*

eaglet_eyes

• 23
Гледам луната да дава положителен аспект към венера или юпитер - това е известност и за фирма ще е ок. Бившият ми е с ретрограден Юпитер на МС и си е пак адвокат (хаха), а сегашният ми приятел е с ретро Меркурий на МЦ и добре се изявява в литературата...Сложно ми е и това си е... 

*

aiia

Ти искаш и вълкът да е сит и агнето цяло.. ама виж, ако Луната е в хармоничен аспект с Юпитер, то трябва да е във Везни, но тогава Слънцето вече ще премине в Дева / а ти не искаш да е в Дева/.
Да ама тогава Луната пък ще е в квадрат с Венера в Рак...
Що се отнася до ретроградностите, въпросът е спорен. Никой не е казал, че при натален ретро Меркурий, например, човекът няма да борави добре със словото. Както и родените с ретро Юпитер да са каръци, примерно. Все пак Юпитер е ретрограден доста време и смятай колко народ се ражда в тези 5 месеца, не можем всички хора да бъдат такива или онакива.
Нещата се малко по-различни в елективната астрология, но нека по-вещите да кажат.
Ти питаш, те отговарят. Дали ти ще вземеш впредвид това което се казва е друг въпрос. Изборът си е твой  :D :-*

Сега погледнах 18 октомври - новолунието доста добри аспекти има, стелиум във Везни, Юпитер директен и т.н. , но се пада неделя :(  А в понеделник на 19 окт, Луната минава в Скорпион и не знам ,... едва ли ще ти хареса.
« Последна редакция: Август 11, 2009, 05:48:02 pm от Asla »

*

eaglet_eyes

• 23
Аз искам да създавам радост и да творя... може и дева да е, с моя асц. Дева що ли бягам и аз:))) На 28 август Венера и Меркурий ще са в секстил, а това си е важно за типа фирма, която откривам, обаче пак си има кофти неща... Къде са цялото агне и ситият вълк?:)))

*

aiia

Мислиш ли , че един секстил Венера-Меркурий ще ти донесат просперитет?!
Слънце, Луна, Венера, Меркурий, Юпитер, изгряващия знак в момента на създаване на фирмата. Всичко има значение. Луната да е нарастваща, с добро положение. Да е хубав ден , петък примерно, на Венера деня. Числото да е хубаво. Абе тя ... сега ще видя след новолунието , към края на август как са нещата.

*

eaglet_eyes

• 23
Чудя се не усложнявам ли нещата? Аз ще подам документите на едно гише в определен час, а кога се води самата регистрация не се знае... и никой не знае в колко часа точно служебното лице ще сложи подписа си. Дали ей така да не я открия фирмата, без да мисля, защото имам нужда да издавам фактури, пък да се надявам, че моят си хороскоп ще е определящ, а не на фирмата... все пак аз търся и обслужвам клиентите...

*

aiia

Според мен е добре да се съобразиш поне с Луната ...

*

Helo

Чудя се не усложнявам ли нещата? Аз ще подам документите на едно гише в определен час, а кога се води самата регистрация не се знае... и никой не знае в колко часа точно служебното лице ще сложи подписа си. Дали ей така да не я открия фирмата, без да мисля, защото имам нужда да издавам фактури, пък да се надявам, че моят си хороскоп ще е определящ, а не на фирмата... все пак аз търся и обслужвам клиентите...

Аз мисля, че съдбата си е съдба и дори да избереш възможно най-добрите позиции на планетите, ако не е писано фирамата да тръгне, няма да тръгне. Ако е писано, ще тръгне. Пък и решението ти кога кое да започнеш според мен също е предопределено. Човек си мисли, че той взема решенията, но ...

*

Moonlady

• **
  • 1112

Много си права, че твоя хороскоп е определящ  8)

Но след като искаш всичко да е шест - защо не потърсиш
професионална помощ - елекциите са едни от най-трудоемките
защото се гледат много карти и много фактори...
важна е също и съпоставката с твоята карта, което тук във
форума не може да се направи
Естествени минерали и амулети

*

eaglet_eyes

• 23
Просто моментът да имам фирма и да издавам фактури назря сега...и започвам да си мисля да открия фирма, да я фалирам, ако не върви след време, и за новата да ходя на професионалист... Сатурн вече си играе на асцендента и си му е време да откривам фирма :) - той си ми е в десети дом в съвпад с меркурий (управител на хороскопа ми) в рак по натал и управлява 5 дом - много си го обичам него:)) Няма защо да ви пълня главите с натала си... Искаше ми се всичко да е ок, но спирам да го мисля...