Здравей Гост

Подаване на документи за регистрация на фирма - 13 или 17.08.2009

• 22 Отговора
  • 3291 Прегледи
*

aiia

Значи си 74 или 75 набор, с АСЦ Дева. А къде ти е Слънцето? :-))
Дай боже само хубави неща да ти се случат при преминаването му в 1 дом. Щом натален Сатурн ти е в 10 дом, а управлява 5 д.  ::)

*

eaglet_eyes

• 23
  • The only distance is that which we create!
Браво ;D Набор 74 съм, а слънцето ми е в девети дом в близнаци, на 6 градуса от МС и понякога се чудя не е ли това съвпад... Иначе е в съвпад с южния възел и все се чудя как да изявявам егото си (слънцето), пък да избягвам нещата по южния възел и да градя по северния, дето е на куспидата на 4 дом... Кариера и дом, дом и кариера - разигравах ги тия възли и сега се кротнах - продължавам си кариерата от вкъщи... :)

*

eaglet_eyes

• 23
  • The only distance is that which we create!
Мислех не мислех, ей това стана: 12.08.2009, 9.15 София - моят си асцендент, фирма за преводи с меркурий в 12 дом (по 12 дом - преводи в самота и за огромни мултинационални компании, а аз това правя сега), с идеята за образователно детско издателство и сайтове и се оказа, че северният възел е в 5 дом, а господарят на 5 дом Сатурн е на куспидата на асцендента. Незнам тоя Марс как се "цвъкна" на МС и е в квадрат към Сатурн, но ще трябва да се действа ;D Във всички ъглови домове се е наместила "случайно" по някоя планетка  ::) А луната как прави точно тригон с Плутон още не мога да го осмисля  ;D