Здравей Гост

Падащ самолет

• 9 Отговора
  • 7478 Прегледи
*

toroni

• **
  • 561
Падащ самолет
« -: Август 12, 2009, 10:25:31 am »
Тази нощ сънувах, самолет, който мина много ниско покрай прозореца ми ; падна и се разби на земята избухвайки в пламъци. Струпаха се хора около него, но аз не слязох от къщи да видя случилото се. Самолетът беше сякаш като от картон. Дали някой може да ми каже някакво значение на съня?
Благодаря предварително  ;D
Слънце ,Венера, Сатурн и Асц. в Близнаци,Луна в Дева, Меркурий и Марс в Рак

*

ga3l

Re:Падащ самолет
« Отговор #1 -: Август 12, 2009, 10:52:49 am »
Може да е свързан с професията ти. Актьорите примерно нали непрекъснато сънуват, че са си забравили текста. Вероятно пресъздава някакви твои страхове в тази посока ..

*

toroni

• **
  • 561
« Отговор #2 -: Август 12, 2009, 12:10:31 pm »
Благодаря за отговора. Да, свързано е със страхове вероятно, но не професионални. Аз лично го тълкувам като някакъв страх от неуспех;D

*

Asol

• 4140
« Отговор #3 -: Август 14, 2009, 12:26:02 pm »
Сънувала съм подобен сън и последвалите събития не са били от най-хубавите. Пък вече дали това има някаква връзка със съня е под въпрос. Най-вероятно имаш някакви страхове като например от неуспех в нещо, което силно искаш да се случи и е важно за теб т.е искаш да "полетиш" за точно определена "дестинация", но не си много сигурна в добрия си "пилотаж" - "разбития самолет в пламъци, летящ ниско" ..."самолета беше като от картон".

*

toroni

• **
  • 561
« Отговор #4 -: Август 14, 2009, 04:11:52 pm »
Точно така. Имах същия ден предварително уговорена важна лична среща, която се провали и бях доста разочарована, защото имах известна настройка, а то нищо не стана. С две думи - провалиха ми се плановете :(

« Отговор #5 -: Септември 17, 2009, 04:22:12 pm »
Тази нощ сънувах, самолет, който мина много ниско покрай прозореца ми ; падна и се разби на земята избухвайки в пламъци. Струпаха се хора около него, но аз не слязох от къщи да видя случилото се. Самолетът беше сякаш като от картон. Дали някой може да ми каже някакво значение на съня?
Благодаря предварително  ;D
Аз съм убедена,че си сънувала един от твоите минали животи. Ще извиняваш за нахалството ми,но само ако вярваш и само ако поискаш ще попитам за това моят духовен учител Иеова.

*

toroni

• **
  • 561
« Отговор #6 -: Септември 18, 2009, 11:12:43 am »
Ами попитай го и , ако искаш ми разкажи повече за духовния си учител

*

Helo

« Отговор #7 -: Септември 18, 2009, 11:37:33 am »
Благодаря предварително  ;D

По принцип желанието на детето да бъде пилот на самолет означава, че то желае да има контрол над нещата. Когато човек сънува, че е пилот на самолет, значението е същото - човек много добре управлява нещо, живота си или някоя област от живота си и има пълен контрол над нещата.

Самолетната катастрофа означава страх, че човек няма контрол над някоя ситуация в живота си.

Ето тук за значението на самолетната катастрофа:

http://www.bellaonline.com/articles/art12891.asp

« Последна редакция: Септември 18, 2009, 12:22:15 pm от Helo »

*

toroni

• **
  • 561
« Отговор #8 -: Септември 18, 2009, 12:18:09 pm »
Благодаря Хело. Абе засега май имам контрол върху нещата. .. ;D

*

Helo

« Отговор #9 -: Септември 18, 2009, 12:23:20 pm »
Благодаря Хело. Абе засега май имам контрол върху нещата. .. ;D

Ти си го сънуала преди един месец този сън.

Пък и той показва твоят страх. Не означава, че наистина няма да имаш контрол върху нещата, а че се страхуваш, че може и да нямаш.