Здравей Гост

СТАЦИОНАРНИЯ ЮПИТЕР през 2009

• 192 Отговора
  • 25636 Прегледи
*

Марая

• 28287
  • Който каквото ми мисли двойно да му се връща!
Re:СТАЦИОНАРНИЯ ЮПИТЕР през 2009
« Отговор #80 -: Септември 27, 2009, 04:11:25 pm »
цццццццц,е ще постой още месец на този градус,може и да има реалности.а в кой дом е това?

ее,все си мисля,че няма да те подмине ;D

във 2-ри ;D :D и управлява АС

Пътувайки към себе си..пътувам към теб и Вселената в която ти се съдържаш! :-)))останете с чисто сърце и ще видите знаците

*

toroni

• **
  • 561
« Отговор #81 -: Септември 27, 2009, 04:19:03 pm »
Как съм могла да не обърна досега внимание на нещо толкова съществено, което вероятно ще ми се отрази по някакъв начин?!?!? 
Този стационарен Юпитер ще стои в точен градус с наталното ми МЦ . Ще докладвам за евентуални събития.

Благодаря, че обърнахте внимание на този толкова важен детайл. :)

Незнам дали е за добро или за лошо, но ме оставиха сама в офиса за неопределено време, защото преместиха колежката ми в друг отдел.Аз и преди това бях шеф, но сега си  останах шеф сама на себе си. Липсва ми само скиптър и корона. ;D
Слънце ,Венера, Сатурн и Асц. в Близнаци,Луна в Дева, Меркурий и Марс в Рак

*

Марая

• 28287
« Отговор #82 -: Септември 27, 2009, 04:35:22 pm »
Как съм могла да не обърна досега внимание на нещо толкова съществено, което вероятно ще ми се отрази по някакъв начин?!?!? 
Този стационарен Юпитер ще стои в точен градус с наталното ми МЦ . Ще докладвам за евентуални събития.

Незнам дали е за добро или за лошо, но ме оставиха сама в офиса за неопределено време, защото преместиха колежката ми в друг отдел.Аз и преди това бях шеф, но сега си  останах шеф сама на себе си. Липсва ми само скиптър и корона. ;D

винаги ме е интересувала събитийноста на транзитите :) и в общи линий тези изследвания са необходимост за всеки уважаващт себе си астролог.
какъв е следващия аспект ,който ще направи юпитер?

Пътувайки към себе си..пътувам към теб и Вселената в която ти се съдържаш! :-)))останете с чисто сърце и ще видите знаците

*

Uran

• 6041
« Отговор #83 -: Септември 27, 2009, 04:42:15 pm »
Любимият има Венера ;).. управлява му асц и 6 дом.
Абе..много издокаран го пуснах днес из града ;D ;D.. пък..ще видим.

*

Марая

• 28287
« Отговор #84 -: Септември 27, 2009, 04:44:13 pm »
Любимият има Венера ;).. управлява му асц и 6 дом.
Абе..много издокаран го пуснах днес из града ;D ;D.. пък..ще видим.

;D ;D,навреме си се сетила....
абе все пак упр.6-ти тая венера... ;D

*

toroni

• **
  • 561
« Отговор #85 -: Септември 27, 2009, 04:47:59 pm »

винаги ме е интересувала събитийноста на транзитите :) и в общи линий тези изследвания са необходимост за всеки уважаващт себе си астролог.
какъв е следващия аспект ,който ще направи юпитер?

Като застане на 22 гр. във Водолей ще образува куинкокс с Марс в Рак, който е във 2 ри дом, но мааалко по късно - 25 градуса - перфектен тригон със Слънце и Венера в Близнаци в 1 ви дом. :)

*

Марая

• 28287
« Отговор #86 -: Септември 27, 2009, 04:50:51 pm »
торони , и аз го чакам на 23гр. щото ми предстой тригон с пр.юпи.
на 27гр. тригон със нат.юпи.
а сега ми е на к2/пр./ и ще му гледам сейра до 4.11. :) ;)

*

mamma_mia

« Отговор #87 -: Септември 27, 2009, 04:52:50 pm »
мълчите си и не казвате как ви се отразява юпитер на 17-ят градус във водолей?някакви наблюдения ,нещо по-същественно и интересно ::)?!

А какво по-точно трябва да очакваме?

Аз сега не съм доволна, защото вчера настинах и сега не съм в перфектна форма.

На мен транзитният Юпитер ми е в квадратура с Венера и Марс.
Тези квадратури не ми се отразяват кой знае колко. Може би покрай квадратурата с Венера поразвързах кесията, като се има предвид, че съм стисната.  ;D Но не съжалявам.  ;) Сега се замислям, че може да е от това, че Юпитер е стационарен. Защото преди като не беше и пак си имаше квадратура с Венера пак си бях както обикновено, щото аз съм се родила стисната.  ;D ;D

Забелязвам, че в последните може би 1-2 седмици съм станала по-привлекателна за хората и някак ме харесват. И нямам предвид мъжкия пол, а по принцип. Обаче и моето отношение е станало някак по-меко. Ще видим колко време ще продължи това. Може би се дължи на някой от другите транзити.

Иначе в моята карта Юпитер е ретрограден в Козирог - типично за серийните убийци, както вече обсъждахме  :P ;D ;D и ми е в 3-ти дом.  ;)
Пък Водолей ми управлява 4-ти дом.
И аз като Хело имам същите аспекти.
Тр юпитер ми прави квадрат с венера и марс.И аз незнам какво да забележа.Кесията ми е развързана,но в нея няма нищо ;D ;D ;D
А кесията на мъжа ми е празна също :D Скоро си направих една покупка(обувки).
И мен ме харесват хората ,може би и аз съм по-мека.Всъщност незнам какво да очаквам от този аспект.
Юпитер ми е директен в козирог 6 дом :)

Какво всъщност става като е стационарен,нещо по-специално ли се случва и колко време(дни) е така?

*

Марая

• 28287
« Отговор #88 -: Септември 27, 2009, 04:54:31 pm »
мълчите си и не казвате как ви се отразява юпитер на 17-ят градус във водолей?някакви наблюдения ,нещо по-същественно и интересно ::)?!

А какво по-точно трябва да очакваме?

Аз сега не съм доволна, защото вчера настинах и сега не съм в перфектна форма.

На мен транзитният Юпитер ми е в квадратура с Венера и Марс.
Тези квадратури не ми се отразяват кой знае колко. Може би покрай квадратурата с Венера поразвързах кесията, като се има предвид, че съм стисната.  ;D Но не съжалявам.  ;) Сега се замислям, че може да е от това, че Юпитер е стационарен. Защото преди като не беше и пак си имаше квадратура с Венера пак си бях както обикновено, щото аз съм се родила стисната.  ;D ;D

Забелязвам, че в последните може би 1-2 седмици съм станала по-привлекателна за хората и някак ме харесват. И нямам предвид мъжкия пол, а по принцип. Обаче и моето отношение е станало някак по-меко. Ще видим колко време ще продължи това. Може би се дължи на някой от другите транзити.

Иначе в моята карта Юпитер е ретрограден в Козирог - типично за серийните убийци, както вече обсъждахме  :P ;D ;D и ми е в 3-ти дом.  ;)
Пък Водолей ми управлява 4-ти дом.
И аз като Хело имам същите аспекти.
Тр юпитер ми прави квадрат с венера и марс.И аз незнам какво да забележа.Кесията ми е развързана,но в нея няма нищо ;D ;D ;D
А кесията на мъжа ми е празна също :D Скоро си направих една покупка(обувки).
И мен ме харесват хората ,може би и аз съм по-мека.Всъщност незнам какво да очаквам от този аспект.
Юпитер ми е директен в козирог 6 дом :)

пари от работа по 5-ти дом!

*

mamma_mia

« Отговор #89 -: Септември 27, 2009, 04:55:53 pm »
Защо 5ти? Това към мен ли е отправено? :D
Не съм споменала 5ти дом ???

*

toroni

• **
  • 561
« Отговор #90 -: Септември 27, 2009, 04:57:12 pm »

Като гледам, чудесни събития май ни предстоят. Просто предвкусвам триумфа!!! :)

*

Марая

• 28287
« Отговор #91 -: Септември 27, 2009, 05:05:33 pm »

да към теб!защото предишното му пребиваване е било в квартирката на 5-ти! лично творчество,деца ,любов и квото се сетиш по пети!последователност-това е важно за астрологията и при нея именно затова има цикличност и последователност! :)

*

mamma_mia

« Отговор #92 -: Септември 27, 2009, 05:15:56 pm »

да към теб!защото предишното му пребиваване е било в квартирката на 5-ти! лично творчество,деца ,любов и квото се сетиш по пети!последователност-това е важно за астрологията и при нея именно затова има цикличност и последователност! :)
В момента юпитер ми транзитира през 7ми дом,а наталният е в 6ти...не виждам връзката ???
Може би не съм се изразила правилно заради ретроградният меркурий и защото все бързам.
« Последна редакция: Септември 27, 2009, 10:07:00 pm от mamma_mia »

*

Марая

• 28287
« Отговор #93 -: Септември 27, 2009, 05:29:41 pm »

В момента юпитер ми транзитира през 7ми дом,а наталният е в 6ти...не виждам връзката ???
Може би не съм се изразила правилно заради ретрогразният меркурий и защото все бързам

аз помислих,че ти е бил в 5-ти , асега транзитира през 6-ти ;D.
това вече е друго....
юпи в шести по натал -добро здраве ,разбира се ,ако юпи не е наранен ,но и наранен винаги има късмет.добра работа ,добре платена ,в случай ,че си работодател това носи добри и ползотворни съвместни дейности с колектива.
според мен ,тъй като доколкото си спомням някъде видях ,че май ти упр.2-ри дом ми се струва ,че при транзита му през седми ще ти донесе ,добри възможности от партньорства ,добри пари от дела ,възможни са юридически проблеми ,но ти ще имаш подкрепа от звездите , а така също са възможни и проблеми с брачния партньор!

« Отговор #94 -: Септември 27, 2009, 06:54:35 pm »
   Имам доста неща за споделяне, но ще изчакам още малко да се поуталожат страстите...А и засягат няколко теми едновременно.
   В момента Юпитер ми е на 3 гр. от Луната в ІХ дом, Луната ми управлява ІІ дом, а Юпитер в натала ми управлява VІІ дом. Значи връзката е между ІІ-VІІ и ІХ дом, където  транзита прави съвпад.  Значи разсъждавайки че събитията се отключват когато има точен съвпад с транзита, който минава, задминава и ще подмине отново Луната, последствията още не са ясни и се губят в бъдещето. Засегнати ще бъдат финансите ми, партньорствата и вероятно пътешествията....Поживем - увидим  ;).

*

Марая

• 28287
« Отговор #95 -: Септември 27, 2009, 07:15:30 pm »

Като гледам, чудесни събития май ни предстоят. Просто предвкусвам триумфа!!! :)

амин дай боже! :)

« Отговор #96 -: Септември 27, 2009, 09:06:46 pm »
стационарният юпитер ще ми квадратира прогресивните К2 / К8 - дала съм на двама души
пари на заем и двамата се ослушват, бавят се с връщането , въпреки договореното
освен това активира с квадрат нат.опозиция  Юпитер/Луна, юпитер упр. 4 дом, луна 11
парите ги пестих за ремонт , май ще си помечтая още за него, щом все гледам да реша чуждите проблеми преди мойте - ше го изтрия с една гумичка този съвпад на луна/нептун
че ми писна все да се жертвам за чужди каузи
уф, дай пари на заем и чуждите проблеми стават твой проблеми - амин - това е урока ???
Свободен е само онзи, който се радва на свободата на всички...
Истински свободен е този, който няма нужда да прави избор...

*

Helo

« Отговор #97 -: Септември 27, 2009, 09:10:08 pm »

все гледам да реша чуждите проблеми преди мойте - ше го изтрия с една гумичка този съвпад на луна/нептун

И аз имам съвпад на Луната с Нептун, но не се жертвам за чужди каузи. Този урок го научих още като дете, защото тогава бях много добра, ама после се промених. Иначе пак съм си добра.  ;D ;)

*

Марая

• 28287
« Отговор #98 -: Септември 27, 2009, 09:38:01 pm »
стационарният юпитер ще ми квадратира прогресивните К2 / К8 - дала съм на двама души
пари на заем и двамата се ослушват, бавят се с връщането , въпреки договореното
освен това активира с квадрат нат.опозиция  Юпитер/Луна, юпитер упр. 4 дом, луна 11
парите ги пестих за ремонт , май ще си помечтая още за него, щом все гледам да реша чуждите проблеми преди мойте - ше го изтрия с една гумичка този съвпад на луна/нептун
уф, дай пари на заем и чуждите проблеми стават твой проблеми - амин - това е урока ???

а кога ги даде?имаше ли нещо по юпитер?
при мен е съвпад точен до милимунда с пр.к2.имам да взимам и аз при това множко,ама де да видиме.....

*

mamma_mia

« Отговор #99 -: Септември 27, 2009, 10:13:29 pm »

Може би не съм се изразила правилно заради ретрогразният меркурий и защото все бързам

аз помислих,че ти е бил в 5-ти , асега транзитира през 6-ти ;D.
това вече е друго....
юпи в шести по натал -добро здраве ,разбира се ,ако юпи не е наранен ,но и наранен винаги има късмет.добра работа ,добре платена ,в случай ,че си работодател това носи добри и ползотворни съвместни дейности с колектива.
според мен ,тъй като доколкото си спомням някъде видях ,че май ти упр.2-ри дом ми се струва ,че при транзита му през седми ще ти донесе ,добри възможности от партньорства ,добри пари от дела ,възможни са юридически проблеми ,но ти ще имаш подкрепа от звездите , а така също са възможни и проблеми с брачния партньор!
Благодаря Марая,юпитер ми управлява 9 ти(риби) и съуправлява 5ти(интерсептиран стрелец).И какво любов и философия ли??? ???