Добре назоваваш нещата и си позитивна Ще видим..но не разбрах само стационарният юпитер за добро или лошо е и колко време ще стои така?
Не го искам този стационарен Юпитер във Водолей.Иде ми да го побутна малко,та да тръгне. Не стига,че ми се е изкекерчил в осмия дом,ами ми квадратира планетите в Телец-на по 4-ри,5 градуса са му квадратурите,широки.Прави секстил и с Нептун в 5-ти дом и тригон с Плутон-на 8 градуса.Нямам търпение да ми се махне от там и по дом и по знак.
Цитат на: mamma_mia в Септември 27, 2009, 10:22:47 pmДобре назоваваш нещата и си позитивна Ще видим..но не разбрах само стационарният юпитер за добро или лошо е и колко време ще стои така? ,че не е случайно оставането му тук е ясно. градуса на които ще остане до 4.11.2009 е 17 във водолей!
Цитат на: Марая в Септември 27, 2009, 10:28:07 pmЦитат на: mamma_mia в Септември 27, 2009, 10:22:47 pmДобре назоваваш нещата и си позитивна Ще видим..но не разбрах само стационарният юпитер за добро или лошо е и колко време ще стои така? ,че не е случайно оставането му тук е ясно. градуса на които ще остане до 4.11.2009 е 17 във водолей!Лошо ли е оставането му така,преди да тръгне директно?
Хм, че го чекаме туй събитие
От стационарният юпитер ли ми е толкова любовно напоследък?
Цитат на: mamma_mia в Септември 28, 2009, 12:28:17 pmОт стационарният юпитер ли ми е толкова любовно напоследък? ти ще кажеш! аз доколкото имам познания не мисля,че юпитер е любовна планета.виж ,ако е свързана с пети и или венерката,юнона ,може и да има такова проявление....
Цитат на: Марая в Септември 28, 2009, 12:35:01 pmЦитат на: mamma_mia в Септември 28, 2009, 12:28:17 pmОт стационарният юпитер ли ми е толкова любовно напоследък? ти ще кажеш! аз доколкото имам познания не мисля,че юпитер е любовна планета.виж ,ако е свързана с пети и или венерката,юнона ,може и да има такова проявление....Квадрат с венера....но това нали е лош аспект или бъркам
аспект на юпитер и венера без значение лек или тежък винаги е индикация за любов.
Цитат на: Марая в Септември 28, 2009, 12:44:53 pmаспект на юпитер и венера без значение лек или тежък винаги е индикация за любов. Сега Юпитер ми е в квадратура и с Венера и с Марс. Хем няма любов, хем и не съм настроена любовно.
Цитат на: Helo в Септември 28, 2009, 12:48:11 pmЦитат на: Марая в Септември 28, 2009, 12:44:53 pmаспект на юпитер и венера без значение лек или тежък винаги е индикация за любов. Сега Юпитер ми е в квадратура и с Венера и с Марс. Хем няма любов, хем и не съм настроена любовно.Ааааааааа а сега видях,че имам и тригон на транзитна венера с натлен юпитер,тригон на тр венера и натална Затова явно ще е.