Здравей Гост

СТАЦИОНАРНИЯ ЮПИТЕР през 2009

• 192 Отговора
  • 25583 Прегледи
*

Марая

• 28287
  • Който каквото ми мисли двойно да му се връща!
Re:СТАЦИОНАРНИЯ ЮПИТЕР през 2009
« Отговор #140 -: Септември 28, 2009, 08:28:17 pm »
На мен тр. Юпитер ми е зациклил на мидпойнта между светилата във 2-ри дом. Тук имам интерсептиран Водолей. А светилата ми управляват 8-ми дом. Голямо парично обръщение пада и ходене по банки. Не за мен лично, а за фондацията. Но като се има предвид, че тя е мое дело, започвам да откривам у себе си неподозирани дабри (2-ри дом). Все съм имала страх, когато боравя с чужди пари, своите съм си ги управлявала без притеснения. (а тези са по проекти от общински и чужди фондове). Вероятно страхът ми е бил продиктуван от квадратурата между Нептун и Слънцето. Обаче сега установих, че се справям доста добре. За мен това е ново поприще - това ми донесе Юпитер във Водолей в съвпад със светилата във втори дом.
браво небесна!истински се радвам за теб! :-*

Пътувайки към себе си..пътувам към теб и Вселената в която ти се съдържаш! :-)))останете с чисто сърце и ще видите знаците

*

Nebesna

« Отговор #141 -: Септември 28, 2009, 08:32:28 pm »
На мен тр. Юпитер ми е зациклил на мидпойнта между светилата във 2-ри дом. Тук имам интерсептиран Водолей. А светилата ми управляват 8-ми дом. Голямо парично обръщение пада и ходене по банки. Не за мен лично, а за фондацията. Но като се има предвид, че тя е мое дело, започвам да откривам у себе си неподозирани дабри (2-ри дом). Все съм имала страх, когато боравя с чужди пари, своите съм си ги управлявала без притеснения. (а тези са по проекти от общински и чужди фондове). Вероятно страхът ми е бил продиктуван от квадратурата между Нептун и Слънцето. Обаче сега установих, че се справям доста добре. За мен това е ново поприще - това ми донесе Юпитер във Водолей в съвпад със светилата във втори дом.

Мерси, мерси! А ти си много продуктивна на астрологични теми...Не моим ти насмогна от няколко дена.

« Отговор #142 -: Септември 28, 2009, 08:33:19 pm »
не, дадох ги на близки хора, кви почерпки, кви 5 лева, приятелско рамо да ударя

все си мисля,че сега ще има връщане и за твойте и за мойте! :) ;)

ако има Господ да ни върне доброто, давам защото вярвам, идеалисти
Свободен е само онзи, който се радва на свободата на всички...
Истински свободен е този, който няма нужда да прави избор...

*

Марая

• 28287
« Отговор #143 -: Септември 28, 2009, 08:35:47 pm »

Мерси, мерси! А ти си много продуктивна на астрологични теми...Не моим ти насмогна от няколко дена.

искам и малко практика! :)опит! стегай се ,щото идвам в сряда! :-*

Пътувайки към себе си..пътувам към теб и Вселената в която ти се съдържаш! :-)))останете с чисто сърце и ще видите знаците

*

Марая

• 28287
« Отговор #144 -: Септември 28, 2009, 08:40:18 pm »
не, дадох ги на близки хора, кви почерпки, кви 5 лева, приятелско рамо да ударя

все си мисля,че сега ще има връщане и за твойте и за мойте! :) ;)

ако има Господ да ни върне доброто, давам защото вярвам, идеалисти

трябвало е да стане! ;)имало е уроци и има такива ,които следва да усвоим!

*

Nebesna

« Отговор #145 -: Септември 28, 2009, 08:42:20 pm »

В сряда Меркурий обръща посоката. Откога го чакам тоз меркурий да тръгне директен, че ми се изгледаха очите в разните му бумаги и документи...Уф!

*

Марая

• 28287
« Отговор #146 -: Септември 28, 2009, 08:48:09 pm »

В сряда Меркурий обръща посоката. Откога го чакам тоз меркурий да тръгне директен, че ми се изгледаха очите в разните му бумаги и документи...Уф!
питаш ли ме? на мен ми е супер щото ми е ретро в натала , ама на тея дето са ми по 7-ми и 10-ти? :)

*

Mia21

• 2502
« Отговор #147 -: Октомври 06, 2009, 04:40:42 pm »
Особено съм щастлива,че само след около седмица,най-после Юпитер ще тръгне директно и ще излезе от Водолей през януари.Имам чувството,че е бил пет години в този знак. :D ;D

*

Nebesna

« Отговор #148 -: Октомври 06, 2009, 04:59:40 pm »
Особено съм щастлива,че само след около седмица,най-после Юпитер ще тръгне директно и ще излезе от Водолей през януари.Имам чувството,че е бил пет години в този знак. :D ;D

Водолеите яко намазахме. А като влезе в Риби ще ми аспектира Меркурий (господар на 7-ми и 9-ти) и Венерката (управителка на 5-ти и 10-ти). Обаче много набързо се изнизва от Риби, влиза в Овен, после пак се връща в Риби.

Чела съм, че достойнството на планетите се определяло по това колко време стоят в знака. Ако няма сили, които да я спъват, планетата преминава набързо през знака - значи се чувства като господар...Така Юпитер ще се изниже набързо през Рибите....и толкоз ще им е късмета.  ;D ;D ;D

*

Mia21

• 2502
« Отговор #149 -: Октомври 06, 2009, 05:14:33 pm »
При мен момента е друг.Аз не искам кой знае колко да влезе в Риби,защото ще ми застане върху Луната,а след това ще ми мине през МЦ,а заради това,че няма да ми квадратира стелиума в Телец. :P
По принцип не съм много наясно как ще се отрази при очакваните бъдещи положения.Приемам предположения. :)

*

Nebesna

« Отговор #150 -: Октомври 06, 2009, 05:30:24 pm »
При мен момента е друг.Аз не искам кой знае колко да влезе в Риби,защото ще ми застане върху Луната,а след това ще ми мине през МЦ,а заради това,че няма да ми квадратира стелиума в Телец. :P
По принцип не съм много наясно как ще се отрази при очакваните бъдещи положения.Приемам предположения. :)

Очаквай мнооооого работа, много професионални ангажименти, при това добре платени. Хонорарите са такива, че едва ли си си мечтала за тях. Така се отразява влиянието на Юпитер в 10-ти дом. А при съвпадът с Луната очаквай много оптимизъм и подобряване на здравето. въздържай се от излишни харчове, че да не стане "откъдето дошло, там отишло".

*

Mia21

• 2502
« Отговор #151 -: Октомври 06, 2009, 06:15:36 pm »
Благодаря,Небесна!Ама то е важно и кои домове управляват тези планети,нали?Юпитер съвсем потвърждава думите ти-господар е на 6-и и се намира в 11-ти-работата,а Луната,"май"управлява 1-ви,защото асцендента ми е малко спорен,но го броим в Рак.
Решила съм да наблюдавам сериозно аспектите,за да видя какво се случва и как действат.Имам нужда и от вашата помощ.При мен не е толкова,за да предскажа за себе си някакви събития,а си е астрологично любопитство.Иначе като цяло вярвам на лошите аспекти,защото ме е страх от тях,а на хубавите,за съжаление почти не.Може просто периода ми,в момента да е такъв.
Ще наблюдаваме какво ще се стане.

*

Mia21

• 2502
« Отговор #152 -: Октомври 06, 2009, 06:20:51 pm »
Малко разсъждавам като чичко Фройд:"Човек е щастлив,когато има работа и любов". :)За това драпам в момента за работата,другото като го нема. ;D

*

kaily

• 5145
    • http://www.kaily.dir.bg
« Отговор #153 -: Октомври 06, 2009, 06:41:46 pm »
С тоя стационарен Юпитер....
нещо, почнало преди време при стационарен Юпитер към ретроградие, после продължило след време пак при стационарен Юпитер към ретроградие. И накрая завършило продължило със стационарен Юпитер към директен), какво според вас означава това?

В смисъл така се случи, че бяха три срещи във времето. Странно ми стои...

*

Nebesna

« Отговор #154 -: Октомври 06, 2009, 08:25:31 pm »
Благодаря,Небесна!Ама то е важно и кои домове управляват тези планети,нали?Юпитер съвсем потвърждава думите ти-господар е на 6-и и се намира в 11-ти-работата,а Луната,"май"управлява 1-ви,защото асцендента ми е малко спорен,но го броим в Рак.
Решила съм да наблюдавам сериозно аспектите,за да видя какво се случва и как действат.Имам нужда и от вашата помощ.При мен не е толкова,за да предскажа за себе си някакви събития,а си е астрологично любопитство.Иначе като цяло вярвам на лошите аспекти,защото ме е страх от тях,а на хубавите,за съжаление почти не.Може просто периода ми,в момента да е такъв.
Ще наблюдаваме какво ще се стане.

Без значение кой дом ти управлява Юпитер. Попадне ли в 10-ти дом разширява бизнес възможностите. А ако управлява и някои от домовете на професията или материалните домове - супер, още по-добре.

*

Londa

• **
  • 561
« Отговор #155 -: Октомври 06, 2009, 08:59:36 pm »
Юпитер, ми е в края на 10 дом, но тази година с работата е много зле.Опитвам, но нищо не се получава. Ходих на интервюта,но засега нищо. :-X Честно казано през другите домове е бил много по-щедър относно работни възможности.

*

Uran

• 6041
« Отговор #156 -: Октомври 06, 2009, 09:02:38 pm »
Можели с известен лаг във времето да действа този Юпитер? Вече да е минал в 8 дом, а да дава плодове по 7? :) :)

*

Nebesna

« Отговор #157 -: Октомври 06, 2009, 09:17:19 pm »
Юпитер, ми е в края на 10 дом, но тази година с работата е много зле.Опитвам, но нищо не се получава. Ходих на интервюта,но засега нищо. :-X Честно казано през другите домове е бил много по-щедър относно работни възможности.

да не би да ти е зле аспектиран откъм 10-ти дом?
На мен в 10-ти дом ми прави тригон към светилата - управители на 8-ми и веднага ми набъбва банковата сметка, ноооо с много труд - направо ми се е искало да се клонирам.

*

Марая

• 28287
« Отговор #158 -: Октомври 26, 2009, 12:19:56 pm »
що мълчите? яяяя, споделете  как се отрази юпито до сега в тоя 17-ти градус! нещо по-интересно ,по-същественно има ли? ;) :)

*

Инти

• 2068
« Отговор #159 -: Октомври 26, 2009, 01:08:20 pm »
При мен не се отрази, защото нямам нищо на 18 гр , сега на работа е Сатурн квадрат Венера.

Иначе, чакам Юпитер да ми направи секстил със Слънцето другия месец на 26-ти, обаче ще квадратира и Луната, малко преди това. Слънцето ми е шести дом, а Луната на куспидата на шести, и нещата май вървят към Нова работа.

Миналата година Плутон ми беше на К4 в солара, тази е ред на Уран.