Здравей Гост

СТАЦИОНАРНИЯ ЮПИТЕР през 2009

• 192 Отговора
  • 25669 Прегледи
*

sunrain

• 6710
Re:СТАЦИОНАРНИЯ ЮПИТЕР през 2009
« Отговор #160 -: Ноември 04, 2009, 11:34:09 am »
До днес в този градус така ли беше ... и утре напред към края на знака, че скоро да зарадва и Рибките. Ще го видим тоз грандоманчо, аз го чакам в 4 дом, че само Уран там не се трае.  :P 
Изгрява само онзи ден, за който сме се пробудили.

*

elfidka

• 3129
« Отговор #161 -: Ноември 04, 2009, 07:18:08 pm »
Ох този Юпитер....откакто ми опозира на Венерата и АЦ-то почнах да качвам килограми. Ям като за световно, ами сладко ми е  ;D ;D ;D
Ама да се маха вече от там, че заради него ще трябвам да си сменям гардероба ... :'( :'( :'(
Слънце - Везни
Луна – Близнаци
Асц. - Лъв
Венера – Лъв
Марс - Дева

Животът не е поемал към нас задължение да осъществява мечтите ни. Трябва да вземем каквото ни предлага и да сме благодарни, защото и по-лошо би могло да бъде !!!

*

Milkyway

• 3770
« Отговор #162 -: Ноември 04, 2009, 07:21:17 pm »
Ох този Юпитер....откакто ми опозира на Венерата и АЦ-то почнах да качвам килограми. Ям като за световно, ами сладко ми е  ;D ;D ;D
Ама да се маха вече от там, че заради него ще трябвам да си сменям гардероба ... :'( :'( :'(

Милата :) Щом ти е сладко-яж си :)
Аз и без юпитер си качих кг,а бях се вталила добре през септември  ;)

*

missKapriz

« Отговор #163 -: Ноември 04, 2009, 07:24:59 pm »
Като прочетох поста ти,Елфидка,си погледнах и аз Юпитера какви ги върши,ама няма аспект с Венерата,обаче е в точен тригон с Асц-ей ти го проблема,дето ми направи дрешките тесни напоследък :-XА още е ноември ???

*

elfidka

• 3129
« Отговор #164 -: Ноември 04, 2009, 07:27:33 pm »
Ами папкам си и това е , ама нещо......ми става тежко напоследък. само мажо ми е доволен от това. Нощеска ме буди два пъти... ::) ::) ::)

Слънце - Везни
Луна – Близнаци
Асц. - Лъв
Венера – Лъв
Марс - Дева

Животът не е поемал към нас задължение да осъществява мечтите ни. Трябва да вземем каквото ни предлага и да сме благодарни, защото и по-лошо би могло да бъде !!!

*

sunrain

• 6710
« Отговор #165 -: Ноември 04, 2009, 08:15:57 pm »
Ами папкам си и това е ... само мажо ми е доволен от това. Нощеска ме буди два пъти... ::) ::) ::)

Предполагам не, за да ядете.  ;D

*

elfidka

• 3129
« Отговор #166 -: Ноември 04, 2009, 08:20:31 pm »
Е да де....
Слънце - Везни
Луна – Близнаци
Асц. - Лъв
Венера – Лъв
Марс - Дева

*

Lillie

• 30532
« Отговор #167 -: Ноември 04, 2009, 08:23:08 pm »
Аз пък друго си помислих...  :-[
Не спирай да ме срещаш
в миг безвремие.
Аз любя се със огъня.
Неспирно.
И разпилявам пепелта си
с ветровете.

*

sunrain

• 6710
« Отговор #168 -: Ноември 04, 2009, 08:24:05 pm »
Е да де....

Стига бе!  ;D

Ами, Лили то и аз и затова се пошегувах.  :P Сори, елфидка, то било истина, дано не те обидих. Но много смешно ми стана.  ;D

*

elfidka

• 3129
« Отговор #169 -: Ноември 04, 2009, 08:25:17 pm »
Е да де...радва се на екстрите...
И днес цял ден ми се спи зверски...
Не че се оплаквам ама....
Слънце - Везни
Луна – Близнаци
Асц. - Лъв
Венера – Лъв
Марс - Дева

*

sunrain

• 6710
« Отговор #170 -: Ноември 04, 2009, 08:27:05 pm »
Е аз си отдъхнах, след чутото.  :-* Значи все пак не сте яли!  ;D

*

Milkyway

• 3770
« Отговор #171 -: Ноември 04, 2009, 08:29:48 pm »
Е да де...радва се на екстрите...
И днес цял ден ми се спи зверски...
Не че се оплаквам ама....
Радва се на паласките ;D

*

elfidka

• 3129
« Отговор #172 -: Ноември 04, 2009, 08:31:26 pm »
То това сигурно ша да е заради транзитирането на Марс върху наталното му Слънце... ;D ;D ;D ;D ;D

пп Ох, паласките...
Слънце - Везни
Луна – Близнаци
Асц. - Лъв
Венера – Лъв
Марс - Дева

*

Марая

• 28287
  • Който каквото ми мисли двойно да му се връща!
« Отговор #173 -: Ноември 08, 2009, 07:29:29 am »
на някой от вас юпито да е преминало през ИЦ ? бихте ли споделили за нещо по- интересно? или съвпад на юпи със сатурн? :)

Пътувайки към себе си..пътувам към теб и Вселената в която ти се съдържаш! :-)))останете с чисто сърце и ще видите знаците

« Отговор #174 -: Ноември 08, 2009, 08:08:51 am »
при мен премина през 4 дом, когато беше в Стрелец -  от ноември 2006 год
и като упр. на 4  и на Слънцето, беше много успешен период , много позитивни промени у дома, два дохода, работех у дома, работа, която ми доставяше огромно удоволствие, много нови млади хора около мен, който те зареждат с позитивни емоции , етап от живота, който няма да забравя  :)като дядо Коледа с голямата кошница

сега ми предстой съвпада на тр. юпитер/сатурн в последният кралски градус на водолей в 6 дом , в средата на януари 2010г. ::) ще активира отново 4 дом със секстила на сатурн към меркурий, едно от нещата е очаквано , синът ми ще завърши магистратура, все пак сатурн упр.5 дом
Свободен е само онзи, който се радва на свободата на всички...
Истински свободен е този, който няма нужда да прави избор...

*

Lillie

• 30532
« Отговор #175 -: Ноември 08, 2009, 12:11:35 pm »
на някой от вас юпито да е преминало през ИЦ ? бихте ли споделили за нещо по- интересно?

Не още, но чакам скоро да ми премине през Марса на ИЦ-то... и да видим накъде ще се разширявам. Обещавам да споделА.  :-[
Не спирай да ме срещаш
в миг безвремие.
Аз любя се със огъня.
Неспирно.
И разпилявам пепелта си
с ветровете.

*

Revati

• *
  • 310
« Отговор #176 -: Ноември 08, 2009, 12:28:07 pm »
на някой от вас юпито да е преминало през ИЦ ? бихте ли споделили за нещо по- интересно? или съвпад на юпи със сатурн? :)

На всички от нас ни е минавал от там юпитер, щот сме над 12 г. На някои и по повече пъти... :P  ;D
Rem tene, verba sequentur! Cato Uticensis

*

Helo

« Отговор #177 -: Ноември 08, 2009, 12:29:20 pm »

На мен преди няколко месеца транзитният Юпитер ми е минал през ИЦ. Тогава за добро или зло трябваше да напусна тогавашната си работа. Иначе сега по случайност пак работя там и пак същото нещо.  ::)

А в момента транзитният Юпитер ми е в 4-ти дом, за което писах наскоро.

*

missKapriz

« Отговор #178 -: Ноември 08, 2009, 12:55:07 pm »
Цитат
на някой от вас юпито да е преминало през ИЦ ? бихте ли споделили за нещо по- интересно? или съвпад на юпи със сатурн? Усмивчица

Случило ми се е на 4.12.2008-Юпитер е У3-на тази дата сестра ми има РД,друго съществено не се сещам

*

Марая

• 28287
  • Който каквото ми мисли двойно да му се връща!
« Отговор #179 -: Ноември 08, 2009, 09:55:43 pm »

На всички от нас ни е минавал от там юпитер, щот сме над 12 г. На някои и по повече пъти... :P  ;D

и всеки път еднакво ли е усещането? :P ;D ;D ако са останали спомените ,щото и егн-то има значение за паметта и спомените , както и другите планетни транзити ....... ;)

Пътувайки към себе си..пътувам към теб и Вселената в която ти се съдържаш! :-)))останете с чисто сърце и ще видите знаците