Сменям го веднагааа
Какъвто и ник да сложа-няма ли покритие и ниво все е тая.
Хайде ще чакаме да си сбъднеш обещанието

Ника не е за да показва ниво ,а просто нещо което да свързваме индивидуално с теб.Ако смяташ,че това ще е тъгата-добре,но просто не ти отива,дори и да си по-кротък Лъв.Виж аз Лъвове зверове не познавам,все с мъркащи представители съм се сбирал (макар и много рядко),лъвската грива вметнах да разтърсиш за малко разведряване,а не за друго.Нов или стар във форума ,колко навлязъл в астрологията или езотериката няма значение,важното е да бъдеш себе си.В този форум най-хубавато е,че всеки максимално си запазва и изявява индивидуалността, доколкото това е възможно за изкуствено пространство като нета.Така че дай да ти се порадваме като си пишеш отпуснато и естествено и без това мъжкото съсловие тука куца от към бройка,но от към образи сме се събрали големи,така че качеството компенсира количеството

Можеш да видиш и тази тема за
Никове и Аватари 
Абе нема да я изуча астрологията ама и нема да се откажа.В следващото прераждане дано имам по-свястна карта на раждане,че да разстръскам гривата
Недей си поставя сам граници.Всичко е възможно,факт е че вече си навлязъл и си привлечен-то е ясно ,че на всеки възможностите са му различни,но това не значи че не може да задълбае по-сериозно.Астрологията едва ли ти е нова наука в това прераждане- имаш ретро Сатурн във Водолей при това и диспозитор на ЮЛВ-е да ще се върнеш да си понаучиш позабравеното или това което си оставил някога на определен застинал етап,но Сатурна с времето ще ти даде практичен опит и полза от тази наука

Опозицията Сатурн-Меркурий може и да прави ума ти по-трезв и гледащ сериозно,авторитети и прочие, но огъня си огън бе-ще се убеждаваш с времето в своите си знания и ментални умения .
Недей чака следващо прераждане-толкова много грива имаш сега,за Лъвовете е важно да не се приемат много насериозно или живота и тогава са естествени величия като отпушат творческия и емоционален потенциал просто да се радват на живота заради живеенето и да зареждат с този импулс околните без да го мислят,точно като Слънцето дето не му дреме кой осветява след като
така или иначе осветява всичко.

Айде вдигнахме ти малко акциите

Тъжньо, Синухе е прав и аз ти видях картата. че кво ти има на 12 дом бре, че ревеш толкова
управителят на 12-я ти дом е в 5 дом и то в съвпад с Локус Фортуна - кво по-хубаво искаш
Аааа така ли.Интересно аз имам точно същата цяла позиция ,с тази разлика че на мен управител е Слънце,а при Тъжньо (виж този ник е доста забавен и не го свързвам със тъга ,а със надсмешка над себе си и забавление за останалите )-Луна

Вещичке сега и мойте акции се вдигнаха

Наистина може часа му да не е точен и на мен нещо в тази карта ми се вижда странно или поне за в момента от кратки наблюдения.Не че не може да е АСЦ Лъв,но ако упр на 1 дом е малко по-навътре в 12 дом по се връзват нещата,не в толкова близък съвпад с АСЦ.
Чак сега и аз си погледнах къде е моята Pars Fortunae. Просто си знаех, че е в 8-ми дом.
Къде другаде да е, като се има предвид какви са ми интересите. Значи оттам ще ми излезе късмета.

Helo,какво чакаш още-най-щастлива ще си ако си отвориш собствена морга и си пиеш сутрешното кафенце там на тишина и спокойствие сред вечно застиналите с лек аромат на органични процеси