Здравей Гост

СТРАХЪТ

• 140 Отговора
  • 28088 Прегледи
*

veshti4ka

Re:СТРАХЪТ
« Отговор #20 -: Август 16, 2009, 01:32:20 pm »
Не вярвам да не си чела книги за магии. Защо по цял ден само негативни енергии и въздействия от други светове ти се въртят в главата?  ;)

Мисля, че не си склонна да разрешаваш проблемите си и отдаваш лошите чувства на чужди въздействия, вместо да помислиш кое в твоя живот и вътре в главата ти (това за главата да не го възприемеш грешно  :P) не е наред.

а защо смяташ, че съм чела такива книги  ;)  :P
и откъде ти хрумна, че не си решавам проблемите  :o  това е най-голямата простотия която съм чувала  ;D ;D ;D 
кое влиза в главата ми - РЕШАВАМ АЗ!!!

и още нещо много важно пропускаш моето момиче - аз УСЕЩАМ голяма част от енергиите, а някои дори ги виждам. не ми е нужно да чета за това. за мен е абсолютно кощунство да се занимавам с магии и други такива дивотии!!! съзнанието ми не го позволява дори да си го помисля  ;)

рождената ми карта е някъде из форума - намери я и я разгледай!!! и тогава ела ми ги говори тези простотии дето си ги написала по-горе  ;)

*

Helo

« Отговор #21 -: Август 16, 2009, 01:39:17 pm »

кое влиза в главата ми - РЕШАВАМ АЗ!!!

Това означава ли, че си способна да контролираш собственото си подсъзнание?

*

veshti4ka

« Отговор #22 -: Август 16, 2009, 01:43:31 pm »
а ти как мислиш  ;)

айде вземи да прочетеш малко повечко езотерична литература, а не само символиката и се опитай да вникнеш до дъното /защото ти можеш - скорпиона може да проникне навсякъде/ и тогава да водим тези спорове! сигурно ще ти са и нужни малко годинки опит, но смятам че това за теб не е пречка!

нямам желание да водя войни с хора, които изобщо не разбират за какво иде реч!  ::)

*

Helo

« Отговор #23 -: Август 16, 2009, 01:48:22 pm »
айде вземи да прочетеш малко повечко езотерична литература, а не само символиката

И ти коя книга би ми препоръчала например, в която се описва това как човек може да контролира подсъзнанието си? Спести ми многото търсене и похарчените излишно пари.  ;)

*

ga3l

« Отговор #24 -: Август 16, 2009, 01:48:33 pm »
хаха ., сетих се за един приятел-  много силен плутонов тип .. и него така го напъждат отвсякъде .. това винаги ми е било много забавно .. хаха  .. Helo, сори че се забавлявам за твоя сметка ..

*

Helo

« Отговор #25 -: Август 16, 2009, 01:49:33 pm »
хаха ., сетих се за един приятел-  много силен плутонов тип .. и него така го напъждат отвсякъде .. това винаги ми е било много забавно .. хаха  .. Helo, сори че се забавлявам за твоя сметка ..

И защо го напъждат отвсякъде?  ::)  :P

*

veshti4ka

« Отговор #26 -: Август 16, 2009, 01:52:28 pm »
И ти коя книга би ми препоръчала например, в която се описва това как човек може да контролира подсъзнанието си? Спести ми многото търсене и похарчените излишно пари.  ;)

ще ти кажа само едно: остави тези плутонови манипулации - не е необходимо да контролираш подсъзнанието си!!! просто го направи част от съзнанието си! мирните методи винаги дават по-добър резултат  ;)

а за книгите - сама си избери. не трябва да зависиш от моя избор и моя начин на мислене  ;)

*

ga3l

« Отговор #27 -: Август 16, 2009, 01:54:28 pm »

Ми защото тази енергия им влиза много хард ..

« Отговор #28 -: Август 16, 2009, 01:57:29 pm »

Ми защото тази енергия им влиза много хард ..

или защото не знаят кога да спрат.
Информацията не е знание. Знанието не е мъдрост. Мъдростта не е истина.

*

Helo

« Отговор #29 -: Август 16, 2009, 01:58:42 pm »

ще ти кажа само едно: остави тези плутонови манипулации - не е необходимо да контролираш подсъзнанието си!!! просто го направи част от съзнанието си! мирните методи винаги дават по-добър резултат  ;)

а за книгите - сама си избери. не трябва да зависиш от моя избор и моя начин на мислене  ;)

Неееее Аз не вярвам, че човек може да контролира подсъзнанието си. То се контролира и от други сили, които ни контролират нас хората - дори само влиянието на планетите е пример за това.  ;)

Но, когато човек улавя и успява да тълкува правилно това, което идва от подсъзнанието му, той може да го използва, за да се промени и да подобри живота си  и начина, по който се чувства.

Права си, че не трябва да завися от твоя избор, но спомени поне една популярна книга, за да разбера по-добре какво имаш предвид. Иначе няма как да те разбера. Кажи ми твоят избор, за да разбера по-добре защо мислиш така.

*

veshti4ka

« Отговор #30 -: Август 16, 2009, 02:07:49 pm »
Неееее Аз не вярвам, че човек може да контролира подсъзнанието си. То се контролира и от други сили, които ни контролират нас хората - дори само влиянието на планетите е пример за това.  ;)

Хело, на колко места съм писала в този форум, че можеш да се научиш да контролираш влиянието на планетите в собственият си живот  ;)  знам, че има много несъгласни с мен по този въпрос, но това си е факт! давам пример за да няма неразбрали: наскоро имах тежък уранов транзит - квадратура на Уран с възлите ми  ;)  и знаеш ли какво се случи - започнах да виждам етерните тела на хора, растения и неживи предмети които излъчват енергия. започнах да виждам аурите на близките си в лека медитация... това е  ;) друго нищо особено няма... просто когато един човек премине на по-високи вибрации си отработва аспектите по друг начин - така нареченото ВЕРТИКАЛНО НИВО

Но, когато човек улавя и успява да тълкува правилно това, което идва от подсъзнанието му, той може да го използва, за да се промени и да подобри живота си  и начина, по който се чувства.

когато се научиш да тълкуваш сигналите на подсъзнанието си сигналите на своето физическо тяло и превърнеш това в свое ежедневие - то ти си постигнала голям успех. точно в това се заключва преливането от подсъзнание в съзнание за което говоря  ;)

Права си, че не трябва да завися от твоя избор, но спомени поне една популярна книга, за да разбера по-добре какво имаш предвид. Иначе няма как да те разбера. Кажи ми твоят избор, за да разбера по-добре защо мислиш така.

КИБАЛИОН, КОРПУС ХЕРМЕТИКУМ и ИЗУМРУДЕНИТЕ СКРИЖАЛИ
« Последна редакция: Август 16, 2009, 02:18:40 pm от Вещичка »

*

veshti4ka

« Отговор #31 -: Август 16, 2009, 02:13:49 pm »

стига с тия глупости бре  >:(  ако си мислиш, че друг ти контролира подсъзнанието - то наистина ще стане така!!!  единственият с достъп до твоето подсъзнание е Висшият ти АЗ, освен ако не си го дала "под наем" на някого другиго  ;D ;D ;D

*

veshti4ka

« Отговор #32 -: Август 16, 2009, 02:37:52 pm »
Тъжньо, Синухе е прав и аз ти видях картата. че кво ти има на 12 дом бре, че ревеш толкова  ;)  управителят на 12-я ти дом е в 5 дом и то в съвпад с Локус Фортуна - кво по-хубаво искаш  :P   верно е, че си по-чувствителен, но това си е хубаво реално погледнато за мъж  ;)

а тук наистина са се сбрали супер астролози - щом аз успях да разбера някои неща покрай техните обяснения - начи стават и за обучение, че аз много трудно вдявам въпреки ентусиазма си  ;D ;D ;D

*

Asol

• 4140
« Отговор #33 -: Август 16, 2009, 02:57:06 pm »

А какво имаш в Рак?  ;D  :P

И защо, планетата в Рака да е по-обидчива, не е ли просто по чувствителна натура  ??? Пишещите Луни в Рак във форума примерно не ми се струват тънко обидчиви хора.

*

Helo

« Отговор #34 -: Август 16, 2009, 02:58:39 pm »
Бивш Тъжен - бъдещ Веселяк  ;D, според мен самочувствието ти трябва да идва отвътре, а не да го търсиш в каратата си, защото един аспект може да се тълкува по няколко начина. Пък и всеки човек, независимо от хороскопа си има лоши и добри моменти в живота си.

управителят на 12-я ти дом е в 5 дом и то в съвпад с Локус Фортуна - кво по-хубаво искаш  :P

Чак сега и аз си погледнах къде е моята Pars Fortunae. Просто си знаех, че е в 8-ми дом.  ;D  Къде другаде да е, като се има предвид какви са ми интересите. Значи оттам ще ми излезе късмета.  ;D ;D ;D

« Отговор #35 -: Август 16, 2009, 03:03:37 pm »
 :) И аз съм с Луна в Рак, но не се хващам лесно. Просто той се фръцна  ;D прекалено бързо..."няма да пиша...само ще чета"  :P  А и този меланхоличен ник. Тъжен, не ми се сърди. Така изглежда от страни.

Този Лъв на Ас не ми се струва реален  ??? Тъжен, възможно ли е да ти е грешен часа на ражане? Хороскопа ректифициран ли е или е само по информация на родителите. ЗАщото, ако е второ вероятността да не е верен е доста, доста голяма. Но да не спамим в хубавата тема на Вещичка. Можеш да ми отговориш и на лични.
Информацията не е знание. Знанието не е мъдрост. Мъдростта не е истина.

*

veshti4ka

« Отговор #36 -: Август 16, 2009, 03:08:28 pm »
  Но да не спамим в хубавата тема на Вещичка.

хахаааааааааааа чак са задавих с кафето  ;D ;D ;D  тя Хело достатъчно я оспами вече  ;D ;D ;D

*

Синухе

• 4978
  • Chance favors the prepared mind
« Отговор #37 -: Август 16, 2009, 08:34:18 pm »

Сменям го веднагааа ;D Какъвто и ник  да сложа-няма ли покритие и ниво все е тая.

Хайде ще чакаме да си сбъднеш обещанието  :) Ника не е за да показва ниво ,а просто нещо което да свързваме индивидуално с теб.Ако смяташ,че това ще е тъгата-добре,но просто не ти отива,дори и да си по-кротък Лъв.Виж аз Лъвове зверове не познавам,все с мъркащи представители съм се сбирал (макар и много рядко),лъвската грива вметнах да разтърсиш за малко разведряване,а не за друго.Нов или стар във форума ,колко навлязъл в астрологията или езотериката няма значение,важното е да бъдеш себе си.В този форум най-хубавато е,че всеки максимално си запазва и изявява индивидуалността, доколкото това е възможно за изкуствено пространство като нета.Така че дай да ти се порадваме като си пишеш отпуснато и естествено и без това мъжкото съсловие тука куца от към бройка,но от към образи сме се събрали големи,така че качеството компенсира количеството  ;D  :P

Можеш да видиш и тази тема за Никове и Аватари  ;)

Абе нема да я изуча астрологията ама и нема да се откажа.В следващото прераждане дано имам по-свястна карта на раждане,че да разстръскам гривата ;D ;D

Недей си поставя сам граници.Всичко е възможно,факт е че вече си навлязъл и си привлечен-то е ясно ,че на всеки възможностите са му различни,но това не значи че не може да задълбае по-сериозно.Астрологията едва ли ти е нова наука в това прераждане- имаш ретро Сатурн във Водолей при това и диспозитор на ЮЛВ-е да ще се върнеш да си понаучиш позабравеното или това което си оставил някога на определен застинал етап,но Сатурна с времето ще ти даде практичен опит и полза от тази наука  ;) Опозицията Сатурн-Меркурий може и да прави ума ти по-трезв и гледащ сериозно,авторитети и прочие, но огъня си огън бе-ще се убеждаваш с времето в своите си знания и ментални умения .

Недей чака следващо прераждане-толкова много грива имаш сега,за Лъвовете е важно да не се приемат много насериозно или живота и тогава са естествени величия като отпушат творческия и емоционален потенциал просто да се радват на живота заради живеенето и да зареждат с този импулс околните без да го мислят,точно като Слънцето дето не му дреме кой осветява след като така или иначе осветява всичко.  :) Айде вдигнахме ти малко акциите  ;D

Тъжньо, Синухе е прав и аз ти видях картата. че кво ти има на 12 дом бре, че ревеш толкова  ;) управителят на 12-я ти дом е в 5 дом и то в съвпад с Локус Фортуна - кво по-хубаво искаш  :P 

Аааа така ли.Интересно аз имам точно същата цяла позиция ,с тази разлика че на мен управител е Слънце,а при Тъжньо (виж този ник е доста забавен и не го свързвам със тъга ,а със надсмешка над себе си и забавление за останалите )-Луна  ::)  Вещичке сега и мойте акции се вдигнаха  ;D ;D ;D

Наистина може часа му да не е точен и на мен нещо в тази карта ми се вижда странно или поне за в момента от кратки наблюдения.Не че не може да е АСЦ Лъв,но ако упр на 1 дом е малко по-навътре в 12 дом по се връзват нещата,не в толкова близък съвпад с АСЦ.

Чак сега и аз си погледнах къде е моята Pars Fortunae. Просто си знаех, че е в 8-ми дом.  ;D  Къде другаде да е, като се има предвид какви са ми интересите. Значи оттам ще ми излезе късмета.  ;D ;D ;D

Helo,какво чакаш още-най-щастлива ще си ако си отвориш собствена морга и си пиеш сутрешното кафенце там на тишина и спокойствие сред вечно застиналите с лек аромат на органични процеси  ;D ;D ;D

*

Mari

• *
  • 494
« Отговор #38 -: Август 16, 2009, 09:06:10 pm »
Синухе, много точни думи, всички си вкарал на място. Само дето във форума много хора пишат, но малко четат като четат.  Гледам , че и тъжен е още тъжен.
 Твоя ник от романа Синухе Египтянина ли е?

*

Синухе

• 4978
  • Chance favors the prepared mind
« Отговор #39 -: Август 16, 2009, 09:14:10 pm »
Твоя ник от романа Синухе Египтянина ли е?

Не. От "Бунтът на Луцифер" на Х.Х.Бенитес си го взех.В последствие прочетох и "Синухе Египтянина" на М.Валтари  :)
В темата за аватарите и никовете съм писал повече по въпроса- http://astrosite.org/forum/index.php/topic,3117.0.html