Здравей Гост

Странни сънища!

• 3 Отговора
  • 2106 Прегледи
*

Demia

• *
  • 140
Странни сънища!
« -: Август 16, 2009, 12:01:30 pm »
          Здравейте всички!
          Напоследък сънувам странни сънища. Вчера обезглавих един убиец, който ме гонеше. Този сън е от онези с повтарящо се значение, само че рядко ме настигат. А днес сънувах баща ми пиян!  ??? Никога до сега не съм го виждала пиян между другото. И беше много странно за мен, защото трябваше да го носим с майка ми и още някой.
          Какво мислите? Ще чакам с нетърпение вашите отговори, защото ме притесняват малко тези сънища.  :(

*

Uran

• 6041
Re:Странни сънища!
« Отговор #1 -: Август 16, 2009, 08:25:28 pm »
Имали причини да се притеснявате за здравето му?

« Отговор #2 -: Декември 31, 2009, 05:59:49 pm »
как е сега

*

Demia

• *
  • 140
« Отговор #3 -: Декември 31, 2009, 09:57:34 pm »
   Добре е сега. Точно по това време когато го сънувах този сън е ходил на лекар и са му намерили диабет, но се лекува и е добре. Вчера обаче сънувах сън с майка ми.  Че трима бандити ли, разбойници ли, не знам вече как да ги нарека, са я намушкали с нож в корема. Возеха се в голямо черно БМВ и лицата им бяха боядисани в бяло, но не плътно бяло. Все едно са се намазали с крем Здраве. След това аз мислех да се обаждам на полицията, но реших че ще ги вкарат в ареста и не след дълго ще ги освободят, както става винаги с бандитите. И решихме да бягаме с майка, тръгнахме към задния двор на къщата ни, там има малка градина. Тя беше изорана и с тъмна рохкава пръст, имаше и една голяма дупка, ние скочихме в нея и се заровихме до шиите. След това усетих зад нас че има някой, и много ме беше страх, после се събудих.
    Не знам какво да си мисля вече с тези преследваници в сънищата ми. Много често бягам и се крия от някой, и лошото е, че на последък вече им виждам лицата т.е. все повече и повече ме настигат, и все повече ме е страх.  :(