Добре е сега. Точно по това време когато го сънувах този сън е ходил на лекар и са му намерили диабет, но се лекува и е добре. Вчера обаче сънувах сън с майка ми. Че трима бандити ли, разбойници ли, не знам вече как да ги нарека, са я намушкали с нож в корема. Возеха се в голямо черно БМВ и лицата им бяха боядисани в бяло, но не плътно бяло. Все едно са се намазали с крем Здраве. След това аз мислех да се обаждам на полицията, но реших че ще ги вкарат в ареста и не след дълго ще ги освободят, както става винаги с бандитите. И решихме да бягаме с майка, тръгнахме към задния двор на къщата ни, там има малка градина. Тя беше изорана и с тъмна рохкава пръст, имаше и една голяма дупка, ние скочихме в нея и се заровихме до шиите. След това усетих зад нас че има някой, и много ме беше страх, после се събудих.
Не знам какво да си мисля вече с тези преследваници в сънищата ми. Много често бягам и се крия от някой, и лошото е, че на последък вече им виждам лицата т.е. все повече и повече ме настигат, и все повече ме е страх.